ebay

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
katjuska20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a katjuska20 » 21. Dec. 2005 14:11

upam, da ti bo ratalo. vso srečo :)
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 21. Dec. 2005 16:15

jst si narocujem samo kake knjige ki so mi vsec,pa do zdej nisem imela slabih izkusenj!!!
Uporabniški avatar
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a Bina » 30. Dec. 2005 22:15

Jaz sem se prijavla v začetku tedna in so mi že poslali kodo in že lahko kupujem. :D Zdaj mam pa en problem in sicer dva artikla potečeta jutri, pa sem si za enga premislila in ga ne bi kupla, ga lahko storniram al kako? Al ni nujno, da kupiš, ko poteče čas??? :?: :?: :?:
Miha, kako kartico maš? Kako lahko še drugače najbolj preprosto plačuješ (jaz nimam vise)?
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 24. Jan. 2006 14:27

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
1levak1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a 1levak1 » 24. Jan. 2006 16:21

Jaz sem kupil luči za avto iz Francije in me je poštnina prišla 40 eur, kar je zelo veliko! Veliko pa je zato ker je zavaroval paket.Tako da je poštnina odvisna od paketa kakšen je. Plačal sem pa preko banke (bank transer) kjer rabiš naslov prodajalca, ime banke in pa iban kodo, lahko pa še swift kodo! Nakažeš denar in čakaš na paket. Pomoje je tako plačevanje najlažje.
pa pa
LeVaK
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 24. Jan. 2006 18:02

Jaz se že večkrat uporabljala za plačilo Paypal in je zmeraj vse blo ok, zdaj na zadnje pa so zahtevali eno št. ki je na izpisku in sem jo vnesla in spet vse ok dela. Men se to zdi kar varno.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 24. Jan. 2006 19:12

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
katjuska20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a katjuska20 » 24. Jan. 2006 20:16

Jaz plačujem preko paypala, imam pa viso. Mam pa urejen limit, sem si uredila pri svoji banki. Podpišeš obrazec in si sam določiš koliko imaš mesečno porabo. Tako da tudi če gre kaj narobe, ne izgubiš preveč denarja :wink:
Uporabniški avatar
shore-T
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shore-T » 03. Apr. 2006 10:19

eNo wprašanje.. za tiste k ste že gdaj kupwal prek ameriškega eBaya? kok morm plačat še dawka? al newem.. ok wem da je 9.170 poštnina paket do 2kg iz ZDA.. kaj morm pol še plačat? da widm dejansko kok me pride pol ta stwarca?

Hwala :P
Uporabniški avatar
beyonce_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a beyonce_ » 11. Maj. 2006 18:39

men je tale e-bay že pri vpisu živce pobral.nisem vedla da se lahko registreram tudi na ameriškem,zato sem se na nemškem(hotla sem kupit teniske na www.ebay.de). No,nekako mi je uspelo razvozlati nemščino. :D Hotela sem se prijaviti,ampak bi morala vpisati še >Bestätigungscode<,ki naj bi jo dobila v mailu...mail sem pregledala,ampak v njem nisem našla nobene kode! kako naj bi izgledala ta koda?
pa še eno vprašanje:kako se lahko odjavim iz e-bay?
hvala :)
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
Uporabniški avatar
bella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a bella » 30. Maj. 2006 12:15

shore-T napisal/-a:eNo wprašanje.. za tiste k ste že gdaj kupwal prek ameriškega eBaya? kok morm plačat še dawka? al newem.. ok wem da je 9.170 poštnina paket do 2kg iz ZDA.. kaj morm pol še plačat? da widm dejansko kok me pride pol ta stwarca?

Hwala :P

25 € ti bo pobrala še banka :)
Uporabniški avatar
bella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a bella » 30. Maj. 2006 12:32

beyonce_ napisal/-a:men je tale e-bay že pri vpisu živce pobral.nisem vedla da se lahko registreram tudi na ameriškem,zato sem se na nemškem(hotla sem kupit teniske na www.ebay.de). No,nekako mi je uspelo razvozlati nemščino. :D Hotela sem se prijaviti,ampak bi morala vpisati še >Bestätigungscode<,ki naj bi jo dobila v mailu...mail sem pregledala,ampak v njem nisem našla nobene kode! kako naj bi izgledala ta koda?
pa še eno vprašanje:kako se lahko odjavim iz e-bay?
hvala :)

Potrditvena koda je petmestna številka,ki ti jo Ebay pošlje takoj po prijavi,da se lahko registriraš.

če se želiš odjavit,jim pošlješ mail,samo zakaj se bi,ali kupuješ ali pa ne..........

LP
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 11. Jun. 2006 20:39

a je mozno kako drugacno placilo pr eBay???
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a misssixty » 23. Jun. 2006 17:39

Michael napisal/-a:sem sem, uzadi je, tri mestna cifra, kaj mi je napisal, al sm ze pozabu, uglavnem za st. kartice opz. racuna mi je tezil pa sm na vse nacine vpisu pa nc pomagal k mas tko ane XXXX XXXX XXXX XXXX pa sm dal pomislaj umes in brez, z presledkom in brez, nc ni prjel

jst mam iste probleme :? - kako se to resi?
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 23. Jun. 2006 17:57

LyLa napisal/-a:Ja pri nekaterih lahko plačaš direktno na njegov TR, samo potem sama nosiš vso odgovornost.

Zakaj? Sej dobiš potrdilo na banki, da si plaču, tko da če pride do kšnih komplikacij maš vse na papirju ... Jz sem do zdej vedno na tak način plačevala (mami noče dat eurocarda, da bi sprobala s PayPalom :D ) in je blo do zdej še vedno vse v redu. :wink:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov