ebay
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
katjuska20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
- Kraj: Maribor
upam, da ti bo ratalo. vso srečo
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Jaz sem se prijavla v začetku tedna in so mi že poslali kodo in že lahko kupujem. Zdaj mam pa en problem in sicer dva artikla potečeta jutri, pa sem si za enga premislila in ga ne bi kupla, ga lahko storniram al kako? Al ni nujno, da kupiš, ko poteče čas???
Miha, kako kartico maš? Kako lahko še drugače najbolj preprosto plačuješ (jaz nimam vise)?
Miha, kako kartico maš? Kako lahko še drugače najbolj preprosto plačuješ (jaz nimam vise)?
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- 1levak1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2005
Jaz sem kupil luči za avto iz Francije in me je poštnina prišla 40 eur, kar je zelo veliko! Veliko pa je zato ker je zavaroval paket.Tako da je poštnina odvisna od paketa kakšen je. Plačal sem pa preko banke (bank transer) kjer rabiš naslov prodajalca, ime banke in pa iban kodo, lahko pa še swift kodo! Nakažeš denar in čakaš na paket. Pomoje je tako plačevanje najlažje.
pa pa
LeVaK
LeVaK
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
katjuska20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz plačujem preko paypala, imam pa viso. Mam pa urejen limit, sem si uredila pri svoji banki. Podpišeš obrazec in si sam določiš koliko imaš mesečno porabo. Tako da tudi če gre kaj narobe, ne izgubiš preveč denarja
-
beyonce_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
men je tale e-bay že pri vpisu živce pobral.nisem vedla da se lahko registreram tudi na ameriškem,zato sem se na nemškem(hotla sem kupit teniske na www.ebay.de). No,nekako mi je uspelo razvozlati nemščino. Hotela sem se prijaviti,ampak bi morala vpisati še >Bestätigungscode<,ki naj bi jo dobila v mailu...mail sem pregledala,ampak v njem nisem našla nobene kode! kako naj bi izgledala ta koda?
pa še eno vprašanje:kako se lahko odjavim iz e-bay?
hvala
hvala
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
-
bella - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2006
- Kraj: Prlekija
shore-T napisal/-a:eNo wprašanje.. za tiste k ste že gdaj kupwal prek ameriškega eBaya? kok morm plačat še dawka? al newem.. ok wem da je 9.170 poštnina paket do 2kg iz ZDA.. kaj morm pol še plačat? da widm dejansko kok me pride pol ta stwarca?
Hwala
25 € ti bo pobrala še banka
-
bella - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2006
- Kraj: Prlekija
beyonce_ napisal/-a:men je tale e-bay že pri vpisu živce pobral.nisem vedla da se lahko registreram tudi na ameriškem,zato sem se na nemškem(hotla sem kupit teniske na www.ebay.de). No,nekako mi je uspelo razvozlati nemščino. Hotela sem se prijaviti,ampak bi morala vpisati še >Bestätigungscode<,ki naj bi jo dobila v mailu...mail sem pregledala,ampak v njem nisem našla nobene kode! kako naj bi izgledala ta koda?
hvala
Potrditvena koda je petmestna številka,ki ti jo Ebay pošlje takoj po prijavi,da se lahko registriraš.
če se želiš odjavit,jim pošlješ mail,samo zakaj se bi,ali kupuješ ali pa ne..........
LP
-
misssixty - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2005
Michael napisal/-a:sem sem, uzadi je, tri mestna cifra, kaj mi je napisal, al sm ze pozabu, uglavnem za st. kartice opz. racuna mi je tezil pa sm na vse nacine vpisu pa nc pomagal k mas tko ane XXXX XXXX XXXX XXXX pa sm dal pomislaj umes in brez, z presledkom in brez, nc ni prjel
jst mam iste probleme - kako se to resi?
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
LyLa napisal/-a:Ja pri nekaterih lahko plačaš direktno na njegov TR, samo potem sama nosiš vso odgovornost.
Zakaj? Sej dobiš potrdilo na banki, da si plaču, tko da če pride do kšnih komplikacij maš vse na papirju ... Jz sem do zdej vedno na tak način plačevala (mami noče dat eurocarda, da bi sprobala s PayPalom ) in je blo do zdej še vedno vse v redu.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov