ebay
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 249 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
funny*girl napisal/-a:Ja, ampak nemščine nimam pojma. Če pa se na angleškega prijavim, mi pa iz tam pošiljajo, al kaj. Pa mam potem ful poštnine, ne? Hmmm
prijaviš se na angleški ali ameriški, pol pa se s temi podatki loh logiraš na kjerkol ebay... in tam kupuješ. in pol ko kej kups in mors napisat kak feedback in ti vse tiste povezave v nemscini nic ne pomenijo, se spet lepo logiras recimo na ameriski ebay.com in to opravis tam kjer so vse povezave v anglescini...
- opium
- Kofetarica
Renny napisal/-a:ja, slovenci ponavad dajo nemškega d je manj poštnine
dobr pa je da najprej pogledas po avstrijskem ali italianskem, je se manj postnine. in pa ql je zdej tud to da ni vec carine ce iz unije nabavlas.
-
funny*girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
uh, tukaj ste pa hitri. Hvala, vam bom poročala, če se bo kaj premaknilo. A je še kakšna stvar, na katero moram pazit? Drobni tisk, pa to. Poleg poštnine
- opium
- Kofetarica
mislm da ni nc tazga... pac kupuj stvari za katere si ziher da ves kaj kupujes, kupuj pri takih k majo velik pozitivnega feedbacka.
pa ze takoj na zacetku ko kaj kupujes si postavi v glavi najvisjo ceno ki si jo pripravljena placat in se tega tudi drzi, ce kdo ponudi vec si, si pac zgubila. na drazbi pol loh takoj to svojo ceno vneses, loh dvigas postopoma, loh pa par sekund pred iztekom drazbe vpises to svojo najvisjo ceno(ce ni ful zanimanja za doticni izdelek je to mogoce najbols varjanta da najmanj placas).
pri postnini pa pazi da ti ne bo kdo k je jezn k je tok mau iztrzu za svojo stvar, hotu neki dnarja not prnest na postnini... ce bo kdo kej prevec hotu za postnino mu kr povej da ves kok je postnina za tako stvar
pa ko kako stvar kupujes poglej kje se izdelek nahaja(nekdo loh recimo na nemskem ebayu prodaja kak izdelek k se nahaja recimo v ameriki-to pol ze ni gut ker mors placat postnino iz amerike, pa se carino).
pozorna bodi tudi na placilne pogoje in na to, kam je clovek pripravljen poslat izdelek... na nemskem ebayju dostkrat vidš, da pošljejo samo v nemčijo ali avstrijo...
pa ze takoj na zacetku ko kaj kupujes si postavi v glavi najvisjo ceno ki si jo pripravljena placat in se tega tudi drzi, ce kdo ponudi vec si, si pac zgubila. na drazbi pol loh takoj to svojo ceno vneses, loh dvigas postopoma, loh pa par sekund pred iztekom drazbe vpises to svojo najvisjo ceno(ce ni ful zanimanja za doticni izdelek je to mogoce najbols varjanta da najmanj placas).
pri postnini pa pazi da ti ne bo kdo k je jezn k je tok mau iztrzu za svojo stvar, hotu neki dnarja not prnest na postnini... ce bo kdo kej prevec hotu za postnino mu kr povej da ves kok je postnina za tako stvar
pa ko kako stvar kupujes poglej kje se izdelek nahaja(nekdo loh recimo na nemskem ebayu prodaja kak izdelek k se nahaja recimo v ameriki-to pol ze ni gut ker mors placat postnino iz amerike, pa se carino).
pozorna bodi tudi na placilne pogoje in na to, kam je clovek pripravljen poslat izdelek... na nemskem ebayju dostkrat vidš, da pošljejo samo v nemčijo ali avstrijo...
-
Sem vidla da pri enih stvareh piše, da je npr. samo še 40 min do izteka dražbe. Takrat je najboljše kupovat, a ne?
- opium
- Kofetarica
Renny napisal/-a:a mi lohk prosm en pove kako je s plačilom? kakšne so možnosti? a to morš se poj po telefonu zment? pa kako je ta paypal k je zdj za slovenijo?
s paypalom se nism delu, sam ce se da, je to najbol varjanta(najcenej), rabis pa kreditno kartico(Visa, MasterCard, American Express,...)
drgac pa se zmenis tko da tist k ti prodaja, potem ko ti zmagas na drazbi, ti on prek maila posreduje svoje podatke in bancni racun in ti po nakazes denar...
- opium
- Kofetarica
Renny napisal/-a:seprav jst morem najprej nakat in ko on dobi moj denar mi šele pošlje na moj naslov?
tocno tako
edino če se zmenita da ti prideš z denarjem do njega...
Zadnjič spremenil opium, dne 17. Avg. 2005 15:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
||MuCkAa napisal/-a:Jebemkus, ce mi samo se 1 da se vecji maximalgebot bom popizdila!
So te razjezil. Jaz bom tudi jutri šla v akcijo, pa da vidim, kako bo.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
funny*girl napisal/-a:Ja, ampak nemščine nimam pojma. Če pa se na angleškega prijavim, mi pa iz tam pošiljajo, al kaj. Pa mam potem ful poštnine, ne? Hmmm
Ne na Angleškem (USA, .com domena) ti nič ne pošiljajo...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
ja, tam kjer piše samo usa potem ne pošiljajo, ampak kašni pa imajo napisano tudi drugam. Samo je verjetno poštnina ubijalska, al kaj. Jaz bom šla kar na avstrijskega, sem vidla da je tako, kot so drugi rekli, da se lahko z istim logiram na avstrijskega ali pa nemškega. Me prav zanima, kaj bo
Prvi neprebran prispevek • 249 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov