ebay
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frederic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: France - Slovénie
Koliko znaša višina oprostitev za poštne pošiljke?
Celotna zakonodaja je tukaj (Uvoz blaga preko poste):
http://www.carina.gov.si/si/informacije ... eko_poste/
- Pošiljke v pisemski in paketni pošti so oproščene uvoznih dajatev do skupne vrednosti 22 EUR, razen če vsebujejo alkoholne izdelke, parfume in toaletne vode, tobak in tobačne izdelke. Pošiljke nekomercialne narave, ki jih iz tretje države pošilja fizična oseba drugi fizični osebi, ki živi na območju Skupnosti, so oproščene plačila uvoznih dajatev. Pošiljka blaga nekomercialne narave pomeni pošiljko blaga, ki je občasna, vsebuje blago, namenjeno izključno osebni uporabi prejemnika ali njegove družine, narava in/ali količina ne kaže na komercialni namen, skupna vrednost blaga ne presega 45 EUR in je poslana brezplačno.
Celotna zakonodaja je tukaj (Uvoz blaga preko poste):
http://www.carina.gov.si/si/informacije ... eko_poste/
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Angel - full so dobre stvari ne? se posebej, ce jih tu ni za dobit Jaz sem fan Emily The Strange zato sem si narocla ene uhancke, ampak sem dobla alergijo in zdaj mi lezijo doma pa eno ogrlico iz swarovski kristalov, pa zapestnico.. evo tako:
ce bo teta Lyla dovolila: daj (te) se kaksne sikice gor kaj si(ste) kupli
ce bo teta Lyla dovolila: daj (te) se kaksne sikice gor kaj si(ste) kupli
I love SISLEY& RW
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
sAdie napisal/-a:
ammm kaj pa najvec x kupujete?
Ma jz skos kake čevle! Sm si že dvoje škornje, pa ene supergice, pa balerinke, zdej si še ene gležnarje ogledujem. Tud neki stvari za iPoda sm že nabavlala od enga avstrijca, ma pocen poštnino (2 štumfka, nove slušalke, polnilc) . Sam nujno si moram Paypal zrihtat.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
Jst sm do zdej 3x kupovala preko e-baya in sm bla ful zadovoljna. Kupila sm 2 zastavi od Queenov,pred kratkim pa tud 4 broške,na katerih je Madonna-sm jih dala sestrični za rojstni dan,k je fanica...in je bla ful presenečena . Točno te broške si je želela...Tko da-do zdej mam same dobre izkušnje z e-bayom. Tudi,kar se plačil tiče,ni blo nobenih problemov.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
^^ Kako, a featbacka nisi nč gledala preden si kupila?
Ja, jz zaenkrat slabih izkušenj nimam.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Jaa feedback je treba gledat Jaz pa sem kupla sebi mobitel, mami mobitel, čevlje, torbicoo guess,... z vsem zadovoljna, nobenih težav
Bom še naročila, samo si tut morm paypal zrihtat
Bom še naročila, samo si tut morm paypal zrihtat
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Naughty grl napisal/-a:^^ Kako, a featbacka nisi nč gledala preden si kupila?
ko bolestno zasledujes nekaj...jaz sem bla ko hipnotizirana - menda sem 5ur poleg pcja sedela res je, da je mel same pozitivne feedbacke, ampak na novo registriran - ocitno je bla to napaka. Pa se takrat nismo placevali preko PayPal-a (nikol vec brez tega!)
Angel - lusno da nebos se ti pravi maniak ratala
I love SISLEY& RW
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
js sm pa dons prvič neki naročila prek tega ebaya... in sicer nemškega... bomo vidl kako se bo zadeva obnesla... zaenkrat me moti samo to, da mi bo banka zaračunala jurja pa pol provizije za nakazilo v tujino (prašiči )...
The secret of success is consistency of purpose.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ po moje odvisno kaj kupiš... jst sm ene boge kontaktne leče pa me bodo kr ornk ocurili s to poštnino (skor 12 eur)... sam vseen bo pa pršlo cenej, kt če bi jih kupla pri nas... je pa še to, da ne morš vseh stvari plačat s tem pay palom (karkol že to je)... v mojem primeru je bila na možnost samo opcija plačila z nakazilom...
The secret of success is consistency of purpose.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov