ebay
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 249 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nisi še nikoli nič kupovala? Oz. nimaš še povezanega eBaya s PayPalom? Ker meni normalno vse odpre in dela, verjetno ravno zato.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če imaš namen kaj kupit, ti priporočam da si kar zrihtaš PayPal. Samo pazi da te ne zanese (vsi smo bli tam ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^nasvet: potem pa raj opusti misel na vse skupaj.
Ne, sam pejd potem še 3x vse pozorno prebrat in se seznanit z zadevo, da ne bo slučajno kej narobe šlo (no ja, "velik hudega" ne more bit, razen da totalno brez dnarja ostaneš ).
Ne, sam pejd potem še 3x vse pozorno prebrat in se seznanit z zadevo, da ne bo slučajno kej narobe šlo (no ja, "velik hudega" ne more bit, razen da totalno brez dnarja ostaneš ).
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rimske Toplice
Ja sm sem kupila že kar nekaj stvari in nisem bila razočarana. Malo moreš prebrskat, prebrat komentarje, preverit prodajalca...meni je vredu
- Natekica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
pozdrav:) jst mam en problem s tem eBayem, in sicer sm dala ponudbo za en telefon na nemškem eBayu. Pol sm pa ugotovila, da je predrago in sm si premislila, ampak moja ponudba je še vedno najvišja in nič ne kaže, da bi jo kdo presegel. Vem, da sm obvezana kupiti stvar, če moja ponudba zmaga, ampak a me lahko res kako terjajo z nakupom? Ker imajo pač podatke od moje kreditne kartice, a to potem po koncu dražbe kar prodajalec od tam vzame denar al te še kdo kej kontaktira glede končnega nakupa?
Ker jst res ne bi kupila in zdej ne vem kako naj se temu izognem. Sm tut kontaktirala prodajalca, pa ne odgovori.
Prosim za kak nasvet:) hvala
Ker jst res ne bi kupila in zdej ne vem kako naj se temu izognem. Sm tut kontaktirala prodajalca, pa ne odgovori.
Prosim za kak nasvet:) hvala
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Pomagajte mi prosim
Nikoli še nisem kupovala na e-bayu. Kako naj najdem te čevlje (če sploh lahko) v št. 39 in da pošiljajo v slo?
http://www.ebay.com/itm/Cap-Toe-Womens- ... 0689017171
Hvala a pomoč,
LP*
Nikoli še nisem kupovala na e-bayu. Kako naj najdem te čevlje (če sploh lahko) v št. 39 in da pošiljajo v slo?
http://www.ebay.com/itm/Cap-Toe-Womens- ... 0689017171
Hvala a pomoč,
LP*
- evii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2012
Pač jaz sem gledala in majo na ebayu ful dosti stvari, ki bi jih mela, ampak se bojim, da bi šlo kaj narobe, npr. edino kar razumem je, da si moraš narediti up. račun in pol še račun na pyapalu, pol pa narocis pač npr. en izdelek ki stane na ebayu 12 evrov, pa piše poleg free shiping al pol ko dobiš domov moraš plačati več kot 12 evrov, ker sem gledala neka carina itd. nimam pojma kaj mislijo s tem. aja ..pa je bolše če kopujem na nemškem al je vseeno al je tut angleški ok, kr glih na angleškem majo tisto kaj si bi rada kupla..
- Ophelia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2012
Če je znesek s poštnino vred do 22 € ne plačaš ne davka ne carine.
Mene pa zanima nekaj glede refundacije na Paypalu:
Prodajalec mi je vrnil denar za izdelek, ki ga nisem prejela in sedaj mi na izpisku piše -7,85 EUR pod kolonov "V breme" Je to uredu? Meni bi bilo logično da bi pisalo 7,85 EUR pod kolono "V dobro". Ampak, ker je minus spredaj, bi tudi moralo biti v redu, ali kako?
Pa na Paypal računu minič ne piše, da imam kaj v dobrem. Ali se je to pač samostojno preneslo na kartico?
Mene pa zanima nekaj glede refundacije na Paypalu:
Prodajalec mi je vrnil denar za izdelek, ki ga nisem prejela in sedaj mi na izpisku piše -7,85 EUR pod kolonov "V breme" Je to uredu? Meni bi bilo logično da bi pisalo 7,85 EUR pod kolono "V dobro". Ampak, ker je minus spredaj, bi tudi moralo biti v redu, ali kako?
Pa na Paypal računu minič ne piše, da imam kaj v dobrem. Ali se je to pač samostojno preneslo na kartico?
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Na katerem izpisku ti pise -7,85? Od kartice? Ta izpisek nima nic zveze s Paypalom in ko dobis vrnjeno od prodajalca na PayPal, se to ne bo nic videlo na izpisku iz banke.
Ko dobis refund, ga moras mislim da potrdit, potem se sele prikaze na tvojem racunu. Poglej, ce kje pise funds pending. A drugace si ze dobila obvestilo po emailu, da si dobila refund? (ce ne, potem ga se nisi) Denar pa ostane na tvojem PayPal racunu in se ne prenese na kartico. Imas ga potem v dobrem za naslednji nakup (ali pa od PP zahtevas izplacilo, ampak za 7 eur se ne splaca).
Ko dobis refund, ga moras mislim da potrdit, potem se sele prikaze na tvojem racunu. Poglej, ce kje pise funds pending. A drugace si ze dobila obvestilo po emailu, da si dobila refund? (ce ne, potem ga se nisi) Denar pa ostane na tvojem PayPal racunu in se ne prenese na kartico. Imas ga potem v dobrem za naslednji nakup (ali pa od PP zahtevas izplacilo, ampak za 7 eur se ne splaca).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tole bi moralo bit vse OK.
A uporabljaš spletno banko? Tam lahko takoj vidiš vse transakcije, tudi tole.
A uporabljaš spletno banko? Tam lahko takoj vidiš vse transakcije, tudi tole.
V mojem primeru se je zgodilo točno tko; imam plačilno kartico vezano na moj osnovni račun (verjetno je to razlog), PP je prenesel sredstva na ta kartični račun, kar se je pokazalo v izpisku osnovnega bančnega računa.CaliLove* napisal/-a:Na katerem izpisku ti pise -7,85? Od kartice? Ta izpisek nima nic zveze s Paypalom in ko dobis vrnjeno od prodajalca na PayPal, se to ne bo nic videlo na izpisku iz banke.
Prvi neprebran prispevek • 249 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov