ebay
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Zakaj pa si tok jezna???
Jst še nism nč kupila preko spleta, ampak sm pa ravno zdj premišljevala, da bi si naročila en cd....morm prej še mal po naših trgovinicah pogledat.
Sm se hotela pred kratkim nabavit neko knjigo, ki bi mi jo poslali iz Španije. Najprej sm hotla naročit preko neke znane online trgovine, potem pa sm našla neko totalno neznano špansko trgovino in imajo vse tok cenej...
Mislim, da se na kakšnih manjših spletnih trgovinah najdejo cenej stvari kot pa na teh znanih, kot je recimo e-bay.
Jst še nism nč kupila preko spleta, ampak sm pa ravno zdj premišljevala, da bi si naročila en cd....morm prej še mal po naših trgovinicah pogledat.
Sm se hotela pred kratkim nabavit neko knjigo, ki bi mi jo poslali iz Španije. Najprej sm hotla naročit preko neke znane online trgovine, potem pa sm našla neko totalno neznano špansko trgovino in imajo vse tok cenej...
Mislim, da se na kakšnih manjših spletnih trgovinah najdejo cenej stvari kot pa na teh znanih, kot je recimo e-bay.
HASTA LUEGO
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
ker ze 7 dni vsako dopoldne doma cakam da mi prinesejo eno studijsko knjigo, ker jo placam po povzetju, ampak jih niiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
poslala sem jim ze 2maila da mi razlozijo zadeve pa se kar nobenega odgovora.
jutri bom klicala!
poslala sem jim ze 2maila da mi razlozijo zadeve pa se kar nobenega odgovora.
jutri bom klicala!
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ja jaz sm si dvojna soncna ocala kupla, pa neko verizico, pa neke zadeve...fant avtoradio, zvocnike...itd....
za en x se ni blo slabih izkusn...ceprav bratranec ki je doma v nemciji pa je meu neke slabeizkusne...dobiu je druge stvari kaj je nsaroco,pokvarjene itd.
no naju se pa sreca drzi
za en x se ni blo slabih izkusn...ceprav bratranec ki je doma v nemciji pa je meu neke slabeizkusne...dobiu je druge stvari kaj je nsaroco,pokvarjene itd.
no naju se pa sreca drzi
-
Renny - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
jst sprašujem predvsem zato ker sem zdej imela namen nekej kupet na ebayu, k nam je tud drgač foks na faksu predlagou da se splača pa nam je razjasnil kako se to dela.. sam je dost kompliciran use skupi na ebayu se morš najprej prjavt d ti na dom pošlejo pismo d si registriran.. ok, to sem nardila in sem zdj tud registrirana, ampak pol maš pa tam za namen plačila ful enih stvari in nevem kako je najbol priporočjiv za slovenijo da kupuješ. jst sem se prjavla na nemški ebay. zdej pa če je to že kdo uporabljal da mi svetuje kako plačat pa to...
jst v tujini ne bi tvegala na manjših in nepoznanih e-trgovinah.
jst v tujini ne bi tvegala na manjših in nepoznanih e-trgovinah.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
js sm ze kupvou preko ebaya...
zdej mislm da se da placat tudi ze preko PayPala iz slovenije, no ko sm js kupvou, sm prodajalcu direkt na njegov račun nakazu denar. NLB mi je za to pobrala 1500SIT.
ko kupujes kupuj od takega k ma velik feedbacka(pozitivnega seveda), tak te zihr nau nategnu
fora e-baya je da se gor prodajajo tud rablene stvari in da kdor da več $ tisti dobi zadevo. dražba pač. da se dobit tud zlo pocen stvari, ceprou cene ponavadi do zakljucka avkcije kr lepo narastejo.
zdej mislm da se da placat tudi ze preko PayPala iz slovenije, no ko sm js kupvou, sm prodajalcu direkt na njegov račun nakazu denar. NLB mi je za to pobrala 1500SIT.
ko kupujes kupuj od takega k ma velik feedbacka(pozitivnega seveda), tak te zihr nau nategnu
Chica Guapa napisal/-a:Mislim, da se na kakšnih manjših spletnih trgovinah najdejo cenej stvari kot pa na teh znanih, kot je recimo e-bay.
fora e-baya je da se gor prodajajo tud rablene stvari in da kdor da več $ tisti dobi zadevo. dražba pač. da se dobit tud zlo pocen stvari, ceprou cene ponavadi do zakljucka avkcije kr lepo narastejo.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Nimam veliko izkušenj s spletnimi tgovinami, le z eno slovensko. Kupila sem en CD in sem bila zadovoljna z dostavo in plačilom - ni bilo problemov.
Preko e-baya pa še nisem kupovala...
Preko e-baya pa še nisem kupovala...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Sem včlanjena na nemškem, sam nism še nč kupovala. Me pa, priznam, zlo mika da bi
mhm, zlo res. Iskren povedan, če neki ni lih zlo pocen, se skori ne splača kupit, ker te bojo poštnina in stroški ob plačilu pršli kr dost in vse skupi ne bo več poceni.
aja a da se že da? Jz sm preverjala kšne 2 mesca nazaj pa se ni dal.
opium napisal/-a: da se dobit tud zlo pocen stvari, ceprou cene ponavadi do zakljucka avkcije kr lepo narastejo.
mhm, zlo res. Iskren povedan, če neki ni lih zlo pocen, se skori ne splača kupit, ker te bojo poštnina in stroški ob plačilu pršli kr dost in vse skupi ne bo več poceni.
opium napisal/-a:zdej mislm da se da placat tudi ze preko PayPala iz slovenije
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
Naughty grl napisal/-a:opium napisal/-a:zdej mislm da se da placat tudi ze preko PayPala iz slovenije
ja slovenia se je kr naenkat znasla na listi, sam zaenkat nej bi se dal denar samo posiljat...
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-approved-signup-countries-outside
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ja men se recimo splaca...mam teto z nemcije in kr na njen naslov narocim. ona pa tk ma tut hiso tu v slo in hodi vsaka dva tedna dol tk da je za mene kr ugodno. se spoh kake tezje stvari.
drugace pa se s postninami vred nebi tolko splacalo
drugace pa se s postninami vred nebi tolko splacalo
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov