digitalni fotoaparati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gisele - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
Js sm si lih učeraj kupla nouga digitalca Sony DSC-W55. Res je lep pa tak mini, ful priročen Zlo kvalitetne slikce nardi. Pa še izbiraš lahk kakšno barvo 'ohišja' bi rad meu. Sem hotla roza, sam zgleda preveč punčkasto tko, da mam sedaj črnega
takle je
takle je
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Rabim pomoč. Nameravam prodati svojga digitalca in si kupiti boljšega. Ima kdo kakšno idejo kakšnega si naj kupim? Stal naj bi tam do 300 eurov. Slikam pa grozno dosti, posebej na koncertih. Zato rabim nekega ki mi bo tudi v temi na oder delal lepe slike.
Samo ne vem kaj je bolj pomembno pri tem-megapixli, ali optični zoom ali kaj?
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Davorin napisal/-a:Ja, jaz sem po dolgem razmišljanju kupil Canon IXUS 850, ker ima spodobno lečo (28-105), dost megapixlov (7), snema videote v 640x480 in je super majhen.
Koliko pa približno stane?
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
zaenkrat slikam s svojo Nokio 73, sparam pa za digitalca Leica d-lux 3.
zanc sem imela priloznost vidt kako slika....da dol pades...najboljsa optika, display z fantasticno resolucijo, cena je pa tud najboljsa 800 eur!!!
zanc sem imela priloznost vidt kako slika....da dol pades...najboljsa optika, display z fantasticno resolucijo, cena je pa tud najboljsa 800 eur!!!
-
Bulma - Cosmopsiho
mash@ napisal/-a:zaenkrat slikam s svojo Nokio 73, sparam pa za digitalca Leica d-lux 3.
Ravno gledam tega fotkiča+berem komentarje. Zgleda da je res vau Mogoče si ga še jaz omislim
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Tudi Nokia N73 dela full dobre fotke, priročna je, "za vsak žep"...
Sicer pa hvala bogu, da so izumil digitalce, ne vem več kaj bi brez njega. Nezaželjene slikce lahko brez problema zbrišeš! Jupiiii...
Sicer pa hvala bogu, da so izumil digitalce, ne vem več kaj bi brez njega. Nezaželjene slikce lahko brez problema zbrišeš! Jupiiii...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Bulma napisal/-a:Meni je en kolega tudi predlagal Sony Cyber-shot. Samo ne vem...kakšen zoom ima itd?
Ker mi tu nihče ne pomaga
stric google ve vse, le vprašat ga moraš!
http://www.google.si/search?hl=sl&q=son ... anje&meta=
3x optični, 6x digitalni...
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja...saj vem, samo mene bolj zanima tole-}Rabim pomoč. Nameravam prodati svojga digitalca in si kupiti boljšega. Ima kdo kakšno idejo kakšnega si naj kupim? Stal naj bi tam do 300 eurov. Slikam pa grozno dosti, posebej na koncertih. Zato rabim nekega ki mi bo tudi v temi na oder delal lepe slike.
Sem se že registrirala na slo-foto forumu, pa tudi nič. Hjao
Sem se že registrirala na slo-foto forumu, pa tudi nič. Hjao
-
Jochie - Cosmopsiho
bulma, pred 2 mesecema sem bil na koncertu...imam 5 megapixlov in 3x optični zoom, slike pa niso bile slikam podobne, pa čeprav sem poskušal vse mogoče, na koncertu poizkušal raznorazne kombinacije, pred koncertom sem se pozanimal pri ljudeh, ki se na fotografijo spoznajo, kakšna je optimalna nastavitev...
tudi potem na forumu, ko sem gledal slike, je imel samo en uporabnik spodobne slike, ampak on je imel mašino pa verjetno tudi obvlada stvar...
koncerti so zajebani za slikat....
tudi potem na forumu, ko sem gledal slike, je imel samo en uporabnik spodobne slike, ampak on je imel mašino pa verjetno tudi obvlada stvar...
koncerti so zajebani za slikat....
-
Bulma - Cosmopsiho
Shit... Ok. Potem pa očitno moram samo boljši fotkič nabaviti pa se pač vedno rivati v prvo vrsto
Kakšnega mi pa drugače priporočaš? Trenutno imam tega-}http://www.btt.com.br/images/olympus%20d535.jpg, samo bi res rada boljšega. Baje ti niso slabi Sony cyber shot. Samo še itak ne vem kaj je najbolj pomembno da gledam. Zoom? Pixle?
Kakšnega mi pa drugače priporočaš? Trenutno imam tega-}http://www.btt.com.br/images/olympus%20d535.jpg, samo bi res rada boljšega. Baje ti niso slabi Sony cyber shot. Samo še itak ne vem kaj je najbolj pomembno da gledam. Zoom? Pixle?
-
Jochie - Cosmopsiho
verjemi mi, da sem bil v prvi vrsti!
za nasvet pa se obrni na administratorko Tamalo, ona se ukvarja s fotografijo...
se mi pa zdi, da bi bil tukaj optični zoom odločilni faktor za dobre slike. digitalni zoom je eno veliko sranje, ker sploh ne naredi čistih slik.
za nasvet pa se obrni na administratorko Tamalo, ona se ukvarja s fotografijo...
se mi pa zdi, da bi bil tukaj optični zoom odločilni faktor za dobre slike. digitalni zoom je eno veliko sranje, ker sploh ne naredi čistih slik.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov