digitalni fotoaparati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Renatka: da se kupt en racunalniski program za zbrisane fotografije in ti jih nazaj potegne, sam stane okol 10.000 sit... Pa za sony sm prepricana, da ma to, za ostale pa nimam pojma (oz. ce je za vse isti program).
Micamaca: si kupla ti Canon ixsus60, kartica viking 1GB plus torbica pri 1A? Pol mava totalno isti foro, plus pri isti firmi sva ga kuple
Micamaca: si kupla ti Canon ixsus60, kartica viking 1GB plus torbica pri 1A? Pol mava totalno isti foro, plus pri isti firmi sva ga kuple
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz mam pa olympusa...fe 100....full zadovoljna....za mene amaterko je full dovolj:)
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
_kocka_ napisal/-a:Renatka: da se kupt en racunalniski program za zbrisane fotografije in ti jih nazaj potegne, sam stane okol 10.000 sit... Pa za sony sm prepricana, da ma to, za ostale pa nimam pojma (oz. ce je za vse isti program).
Tega programa se ne da iz neta potegnet al pa kako? Hvala za info ane
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
_kocka_ - Komunikatorka
renatka_ napisal/-a:_kocka_ napisal/-a:Renatka: da se kupt en racunalniski program za zbrisane fotografije in ti jih nazaj potegne, sam stane okol 10.000 sit... Pa za sony sm prepricana, da ma to, za ostale pa nimam pojma (oz. ce je za vse isti program).
Tega programa se ne da iz neta potegnet al pa kako? Hvala za info ane
Ne, zal se ga ne da iz neta potegnt...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
_kocka_ napisal/-a:Sam ne vem, ce je to to...
Prek e-mula pa itak vse takooo traja No, ce bo ksna uspela ksnga najdt, sporocite...
evo jst sm točn tist vnesla v mulo in je celo neki najdl...po moje tut nebi smel tok časa trajat, da bi blo dol k ful ni velek program (no če je to to )
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
_kocka_ - Komunikatorka
Ja, to je zgleda pol ena nova stvar...
Ceprov za Sony sm mal skepticna, ce bo tole delal...
Za Sony vem, da imajo ful zascitene vse svoje izdelke (do predkratkim so mel celo dvd-je, kateri so predvajal samo original cd-je)... Kartice za fotoaparate imajo tud cist svoje in ne pasejo v nobenga druzga (in obratno). In vem, da se se pred kakim letom ni dalo tega programa potegnt iz neta, ga je blo treba kupt...
Ceprov za Sony sm mal skepticna, ce bo tole delal...
Za Sony vem, da imajo ful zascitene vse svoje izdelke (do predkratkim so mel celo dvd-je, kateri so predvajal samo original cd-je)... Kartice za fotoaparate imajo tud cist svoje in ne pasejo v nobenga druzga (in obratno). In vem, da se se pred kakim letom ni dalo tega programa potegnt iz neta, ga je blo treba kupt...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst si si tale program zdele z neta potegnila pa deluje
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mal sem pozna, ampak se bom še jz "pohvalila" z mojim aparatom.
Mam pa Pentax Optio X (slikca), takoj sem se zaljubila vanj, ko sem ugotovila funkcijo, da se "obrača", kar sem progrešala pri analognem, ker nisem takoj vidla, kaj je nastal, ampak šele čez tedne.. Sem ga tud kupila pri Foto Beseničar, še skupaj s spomnisko in torbico, pa še kao neki popusti, tko da je kar okroglo blo 50k. Men se zdi precej poceni. Dela pa dobre slike / za amaterja kot sem jz. Je pa ful ful tanek, kot en mobitel.
Mam pa Pentax Optio X (slikca), takoj sem se zaljubila vanj, ko sem ugotovila funkcijo, da se "obrača", kar sem progrešala pri analognem, ker nisem takoj vidla, kaj je nastal, ampak šele čez tedne.. Sem ga tud kupila pri Foto Beseničar, še skupaj s spomnisko in torbico, pa še kao neki popusti, tko da je kar okroglo blo 50k. Men se zdi precej poceni. Dela pa dobre slike / za amaterja kot sem jz. Je pa ful ful tanek, kot en mobitel.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
http://www.bigbang.si/?kat=10-fotoaparatov
prijelo me je, da bi si nabavil digitalni fotoaparat. tale olympus x710 ima zmerno ceno, nimam pa pojma, kaj mi bo ponudil.
zanima me, koliko slik bom lahko spravil na kartico, ima aparat lcd zaslon, se ga splača kupit? če hočem kaksno kartico, kamor bom spravil več slik, koliko bo to stalo in koliko slik bom spravil gor? so priložene baterije in polnilec za njih?
hvala za odgovor.
prijelo me je, da bi si nabavil digitalni fotoaparat. tale olympus x710 ima zmerno ceno, nimam pa pojma, kaj mi bo ponudil.
zanima me, koliko slik bom lahko spravil na kartico, ima aparat lcd zaslon, se ga splača kupit? če hočem kaksno kartico, kamor bom spravil več slik, koliko bo to stalo in koliko slik bom spravil gor? so priložene baterije in polnilec za njih?
hvala za odgovor.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov