digitalni fotoaparati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jah, sam pol fotografiranje ni več fotografiranje ne... Če si vse spreminjaš itd... V čem je potem umetnost?! Obvladanje programa na računalniku?
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ne ne, sej valda da je ful ful uporabno, itak. Zabavno tud. Sam tko ne, mi je star fotr pravu, k je biu orng fotograf, kok je blo pač včasih potrebnga znanja in tehnike, da si naredu res uno WAW sliko. Zato de mi zdi da se tisto tapravo fotografijo vse bolj spodriva, kar ni kul. Drugač pa itak...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Hud zgleda.
Jst sm mnenja, da se splača dat mal več za fotoaparat, da ti nardi dobre slike, sicer pa pravjo da je pomembno kdo je za fotoaparatom Jst že od nekdaj ful rada slikam to mamo kr v familiji, ker se je tud moj atek v mladosti s tem ukvarju, pa še zdj rad slika
Jst sm mnenja, da se splača dat mal več za fotoaparat, da ti nardi dobre slike, sicer pa pravjo da je pomembno kdo je za fotoaparatom Jst že od nekdaj ful rada slikam to mamo kr v familiji, ker se je tud moj atek v mladosti s tem ukvarju, pa še zdj rad slika
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
jst mam canona powershot a620 s 7,1 mp in sm totalno in čist zadovoljna fotke so noro dobre pa še kamerca je zravn če je slučajn sila. sicer je mal težji, ampak men k mam bol nemirno roko to sam prav pride
erm limanje slikc mi gre pa bolj slabo...zato mamo pa google
erm limanje slikc mi gre pa bolj slabo...zato mamo pa google
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
mam R607 HP Photosmart
je še kr uredu..sam filmčki so zlo zabrisani..za neprofesionalce super
je še kr uredu..sam filmčki so zlo zabrisani..za neprofesionalce super
umiram.</3
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
jst pa mam CANON-a...full je dober...samo še zdaj nevem kako se prav napiše njegovo ime. mislim, da : power shoot (pa še nekaj)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Ok, našla sm tule temo o digitalnih fotoaparatih. Zanima pa me naslednje. Enkrat sm zasledila da je , če slike pobrišeš, jih možno dobit nazaj. Včeri smo mel eno praznovanje roj. dneva, ble so lepe slikce in vse, pa še iz dopusta in mi je zloo žau za njimi. Na mojem fotoaparatu so ostale, kolegici so pa bogve kako zginle iz njenega A mogoče kdo ve kako naj bi se slike dobile nazaj??
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Js sm imela Canona A610 powershoot in so ga po 14 dneh ukradli (skode za cca 100.000 sit )...
In so mi pol doma kupl (ker sm ful traumirala) Canon ixus 60 (ki je se boljsi od prejsnjega) in ga cuvam kot puncico svojega ocesa
Oba sta mi usec, edinu tale ixus mi je skor mal premejhn...
In so mi pol doma kupl (ker sm ful traumirala) Canon ixus 60 (ki je se boljsi od prejsnjega) in ga cuvam kot puncico svojega ocesa
Oba sta mi usec, edinu tale ixus mi je skor mal premejhn...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov