digitalni fotoaparati

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 28. Dec. 2005 10:10

ja v big bangu pa v bofu! :D sam bo treba še eno kartico pa polnilc kupt pa te pride 44.000...to je to pa greš lahko slikat! :P

sieenca še ti enga? :cool:
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 28. Dec. 2005 10:17

bo še nek časa po moje sam če jim ne bo zmanjkal, bo pa kej druzga pol...sej jst morm pa tud neki nabavt je moj že star mal...
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 28. Dec. 2005 10:35

Mam Sony-jevga Cyber Shot-a in sem več kot zadovoljna z njim. Mamo tud enga Olympusa, je pa tud čist soliden za take u izi fotke delat...
Sicer so pa za kake hude umetnije digitalni aparati itak čisto out...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 28. Dec. 2005 10:52

jst mam canon A520....je ful dober...lepe slike pa se poceni je...jst sm dala zanj 70000sit..pa zraven sem dobila se torbico oba kabla...za tv in racunalnik....in se kartico 1GB....res se je splacalo sam te akcije ni vec...sam poznam pa ful folka ki ga imajo in so vsi zadovoljni z njim...
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 28. Dec. 2005 11:54

sweet_kitty napisal/-a:Mam Sony-jevga Cyber Shot-a in sem več kot zadovoljna z njim. Mamo tud enga Olympusa, je pa tud čist soliden za take u izi fotke delat...
Sicer so pa za kake hude umetnije digitalni aparati itak čisto out...

če si vzameš kakšnega za 200.000 al pa pol še za par miljončkov se da umetnije delat in to hude...
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 28. Dec. 2005 12:16

Da se, ampak poglej že vse te hude fotografe... A vidiš koga da ma digitalca? Jst nobenga. Sej tud zlo dobri poznavalci pravjo da se z digitalci ne pride daleč, ko se govori o zares profesionalnem fotografiranju...
Sej s tem nočem nobenga žalt, ampak to so dejstva. Je biu pa ta Cyber Shot tud 160.000SIT ko sem ga kupla in ni kej preveč profi...
Moj trip je lajf!
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 28. Dec. 2005 12:20

recimo je canon 350d cis dovol za pro slikarijo z dokuplenimi to in to in to in to...tk da na koncu pride kr znesek
pa je kit biu poleti v akciji 200k.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 28. Dec. 2005 12:40

sweet kitty...

ja sej moj je bil tud 250.000 ko je vn pršov pa to je blo par let nazaj ko še ni blo to tok razvito...zdej pa itak cene zmeri bolj padajo pa je tud že en orng fotič zlo pocen do 100.000
poglej si mal opis za olympus E-500 z dvema objektivoma k je 200.000 pa boš vidla da je že kr profi! je pa DSLR kamera... in ma ful funkcij, pa si jo kr dost poklicnih fotografov vzame...

drugač pa kaj jst vem ne zdi se mi več velka razlika med analognim pa digitalnim zmeri bolj se slednjemu izboljšuje fotka tok da jst več velik ne vidm analognih pr profičih...
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 28. Dec. 2005 12:50

ja razlika med analoginimi pa digitaln imi se je ze ful zbrisala, dobis en fajn pro fotkic ze enam analognemu. gre pa za cifre preko miljona... + + + + :)
drugace pa je 350d super ker je zrcalno refleksni,ceprav ma neke pomamkljivosti. 20d ga je tut kr fajn nadomestiu malo izbolsan pa vse to.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 28. Dec. 2005 12:59

sej ta 350 d je kul sam e-500 ma za ta denar k je ful ogromno funkcij... pa bolj mogočen zgleda pa še zmeri ful lahek... :wink:
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 28. Dec. 2005 13:05

ja sej je ql, sm v studiju ful z njim slikala...ko sm pol sama kupovala sm pa zbirala med 350d pa NIKON D50 pa sm pol kr nikona vzela. je bolsi.
ker mam enga nikona se analognega pa objektive. pa vse. smo lani za bozic v neki akciji cis poceni dobli pa res superrr.

lol pa 350d mi je en x na tla podo,sej delau je pa vse ne...sam not je nekaj ropotalo ful, smo ga dali porpavit,tak da je v bistvu verjetno sam kit vlki masince not pa cis male. :)
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 28. Dec. 2005 13:07

aaaaaaaa ti slikaš,bom kmal tvoja konkurenca postala...pazi se me... :wink:
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 28. Dec. 2005 13:10

Jah nevem no, moj brt se resno ukvarja s fotografijo že dolgo vrsto let... To tud študira in od njega pač poberem te informacije. Sicer pa ti ni treba bit nevem kak ekspert da veš da so analogni aparati bolši kot digitalni.
Whatever, vidim da nekako vse navijate za digitalce tko da ... :)
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 28. Dec. 2005 13:13

jah sorry men se ne zdi tok...so digitalci ful napredoval in ni več neke razlike! pa vem ,kr mam dost naštudirane vse skupi!
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 28. Dec. 2005 13:18

sej walda da so analogni bolsi...sam so jim digitalci ze tolko za petami da so ze SKORAJ enako dobri. in verjamem v to da jim bojo hitro enaka konkurenca. pol pa je se vprasanje kaj se ti bol splaca.

razvijat slike pa gledat kera je bolsa, al dat na komp pa vse postudirat kak je pa pol razvijat. ker ce slikas nekaj za komercijalo je ze dovol 6 mil pixlov da je slika cuuudovita.
v bistvu so ze tak enako,da je vprasanje samo kaj se komu bol splača.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov