digitalni fotoaparati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
jaz mam tud zai eno leto canona... pa sm zadovolna z njim ( zaj mi je na morju pado na tla... hvala bogu mu nič ni blo ) drgač pa bi jaz tud mela nikona... ga ma od mojga stric in res ful je dobr...
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
ewo mene pa nekaj zanima...pred kratkim sem kupla novega digitalca znamke Canon, batarije so bile ob nakupu polne, zdaj ko pa jih hočem napolnit pa enostavno ne gre...vstavim tak kakor piše...zdaj na polnilcu sta 2 lučki, ko vklopim v vtičnico oranžno utripa lučka poleg katere piče charge, lučka poleg katire piše refresh pa ne utripa in ne gori...ful sem gledala navodila, ampak tega not nisem zasledila...enostavno se ne napolnijo helpp
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^mhm. poglej če kjerkoli na bateriji piše rechargeable. v tem primeru se morajo dati napolniti in v takem primeru reklamiraj. drugače pa vrzi proč, da še adapterja ne pokvariš.
sicer pa polnljive baterije niso pretirano drage. mislim, da jih dobiš že za 10€.
sicer pa polnljive baterije niso pretirano drage. mislim, da jih dobiš že za 10€.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
NOVO
Kupujem fotoaparat, mal boljši, pa bi prosila če mi lahko kšna mal pove kaj naj bi imel.Predusem bi rabla neki za makro slikanje, ne preveč drago, pa da je mal bolj ornk varianta.
In kakšna je razlika med nevem navadnimi in zrcalno refleksnimi,SLR , če mi kšna po domače razloži.
recdimo, gledala sm kej tazga:
klik
kaj morm gledat predusem no?
aja, pa Tlele, če se da kteri prelistat katalog, so na zadnji strani fotoaparati, pa se odločam med tistim taprvim gor ( olympus),pa predzadnjim (fuji film).
Kupujem fotoaparat, mal boljši, pa bi prosila če mi lahko kšna mal pove kaj naj bi imel.Predusem bi rabla neki za makro slikanje, ne preveč drago, pa da je mal bolj ornk varianta.
In kakšna je razlika med nevem navadnimi in zrcalno refleksnimi,SLR , če mi kšna po domače razloži.
recdimo, gledala sm kej tazga:
klik
kaj morm gledat predusem no?
aja, pa Tlele, če se da kteri prelistat katalog, so na zadnji strani fotoaparati, pa se odločam med tistim taprvim gor ( olympus),pa predzadnjim (fuji film).
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Definitivno Olympus.
Preber si tlele mal:
http://www.olympus.si/consumer/dslr_digital_slr_e-420_18938.htm
Mam tud sama Olympusa (sicer bo treba neki novejšga zdej kupit) in je res 1A.
Preber si tlele mal:
http://www.olympus.si/consumer/dslr_digital_slr_e-420_18938.htm
Mam tud sama Olympusa (sicer bo treba neki novejšga zdej kupit) in je res 1A.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Ta je kul. Tud ocene ma dobre pa kr sm mal preletela po netu je super. Ni lih nek profi vrhunski, ampak je ql Čez čas še kak objektiv dodaš, če boš rabla, pa si zmagala
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Glede na to da si mahnjena na rožice je bridge kamerca (neki med tamalim trotlom in dslrjem) idealna izbira.
Sploh, ker imaš možnost izposoje dslrja - če sm te prov razumela neki cajta nazaj, je brezveze da ga kupuješ, če bi se uglavnem igrala z makrom.
Kaj boš vzela je pa itak bolj stvar osebne preference, mene moj bivši Olympus ultrazoom nevemkolk (pojma nimam kir model) ni nikol razočaru, edino na živce mi je šlo oponašanje zaklopa z nekim jako nadležnim digitalnim soundom
Sploh, ker imaš možnost izposoje dslrja - če sm te prov razumela neki cajta nazaj, je brezveze da ga kupuješ, če bi se uglavnem igrala z makrom.
Kaj boš vzela je pa itak bolj stvar osebne preference, mene moj bivši Olympus ultrazoom nevemkolk (pojma nimam kir model) ni nikol razočaru, edino na živce mi je šlo oponašanje zaklopa z nekim jako nadležnim digitalnim soundom
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
http://www.olympus.si/consumer/29_digit ... 18571.htm#
Jst mam tega. Sj je čist navadn, ampak mi dela pa ful lepe slikce. Ni pa neki za profije. Mogoče si bom kdaj tud jst kej bolšga nabavla.
Jst mam tega. Sj je čist navadn, ampak mi dela pa ful lepe slikce. Ni pa neki za profije. Mogoče si bom kdaj tud jst kej bolšga nabavla.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tale Sony-jev je pa moj ljubljenček
Star je že 3 leta in pol, pa ga še nimam željo zamenjat. Ugotavljam pa zadnje čase, da ga ne izkoriščam do svojih zmožnosti.
Star je že 3 leta in pol, pa ga še nimam željo zamenjat. Ugotavljam pa zadnje čase, da ga ne izkoriščam do svojih zmožnosti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
tal je pa moj ful dober, čisto navaden, res super
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov