digitalni fotoaparati

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 30. Jul. 2008 6:54

jaz mam tud zai eno leto canona... pa sm zadovolna z njim ( zaj mi je na morju pado na tla... hvala bogu mu nič ni blo :? ) drgač pa bi jaz tud mela nikona... ga ma od mojga stric in res ful je dobr...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 06. Avg. 2008 16:42

ewo mene pa nekaj zanima...pred kratkim sem kupla novega digitalca znamke Canon, batarije so bile ob nakupu polne, zdaj ko pa jih hočem napolnit pa enostavno ne gre...vstavim tak kakor piše...zdaj na polnilcu sta 2 lučki, ko vklopim v vtičnico oranžno utripa lučka poleg katere piče charge, lučka poleg katire piše refresh pa ne utripa in ne gori...ful sem gledala navodila, ampak tega not nisem zasledila...enostavno se ne napolnijo :cry: helpp
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 06. Avg. 2008 17:29

Pa imas baterije, ki se lahko ponovno napolnijo? Koliko jaz vem niso vse baterije "obnovljive", ene preprosto vrzes proc, ko so prazne in kupis nove.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 06. Avg. 2008 18:01

Ja to pa le poglej. Jst namreč zraven Canona nisem dobila teh baterij, ki so za filat. Niti adapterja. So bile navadne.

V primiru, da bi se morale filat, pa reklamiraj.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 06. Avg. 2008 18:16

^mhm. poglej če kjerkoli na bateriji piše rechargeable. v tem primeru se morajo dati napolniti in v takem primeru reklamiraj. drugače pa vrzi proč, da še adapterja ne pokvariš.
sicer pa polnljive baterije niso pretirano drage. mislim, da jih dobiš že za 10€.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Mar. 2009 14:12

NOVO

Kupujem fotoaparat, mal boljši, pa bi prosila če mi lahko kšna mal pove kaj naj bi imel.Predusem bi rabla neki za makro slikanje, ne preveč drago, pa da je mal bolj ornk varianta.
In kakšna je razlika med nevem navadnimi in zrcalno refleksnimi,SLR , če mi kšna po domače razloži.

recdimo, gledala sm kej tazga:

klik

kaj morm gledat predusem no?
aja, pa Tlele, če se da kteri prelistat katalog, so na zadnji strani fotoaparati, pa se odločam med tistim taprvim gor ( olympus),pa predzadnjim (fuji film).
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 21. Mar. 2009 14:46

Definitivno Olympus.
Preber si tlele mal:
http://www.olympus.si/consumer/dslr_digital_slr_e-420_18938.htm

Mam tud sama Olympusa (sicer bo treba neki novejšga zdej kupit) in je res 1A.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Mar. 2009 15:51

ja jst sm tud kr tegale gledala ja.No, verjetno bo šel kar z mano.Itak slab ne more bit, neke profesionalnosti pa spet ne rabm.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 21. Mar. 2009 16:01

Ta je kul. Tud ocene ma dobre pa kr sm mal preletela po netu je super. Ni lih nek profi vrhunski, ampak je ql :) Čez čas še kak objektiv dodaš, če boš rabla, pa si zmagala :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 21. Mar. 2009 16:04

Glede na to da si mahnjena na rožice je bridge kamerca (neki med tamalim trotlom in dslrjem) idealna izbira.
Sploh, ker imaš možnost izposoje dslrja - če sm te prov razumela neki cajta nazaj, je brezveze da ga kupuješ, če bi se uglavnem igrala z makrom.
Kaj boš vzela je pa itak bolj stvar osebne preference, mene moj bivši Olympus ultrazoom nevemkolk (pojma nimam kir model) ni nikol razočaru, edino na živce mi je šlo oponašanje zaklopa z nekim jako nadležnim digitalnim soundom :?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Mar. 2009 16:04

ja sm tud jst mal brala, pa ma v svojem razredu kr skor use pike.tko, da mislm da bo kr taprau :) Boljš kot moja stara digitalija, sigurno, čeprou tud z njo nastajajo lepe slikce :) :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 21. Mar. 2009 16:06

http://www.olympus.si/consumer/29_digit ... 18571.htm#

Jst mam tega. Sj je čist navadn, ampak mi dela pa ful lepe slikce. Ni pa neki za profije. Mogoče si bom kdaj tud jst kej bolšga nabavla.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Mar. 2009 16:13

Tale Sony-jev je pa moj ljubljenček :D

Star je že 3 leta in pol, pa ga še nimam željo zamenjat. Ugotavljam pa zadnje čase, da ga ne izkoriščam do svojih zmožnosti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 21. Mar. 2009 19:03

Pa še moj :D

Slika
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 21. Mar. 2009 20:18

Slika

tal je pa moj :hearts: ful dober, čisto navaden, res super :D

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov