Desetprstno tipkanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hey Baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
jagodka85 napisal/-a:Kot sm že omenla, smo se mi v srednji šoli učil na programu ASDF, k si ga lh snameš dol tukej.
tenks jagodka samo ko sm si dans ponoč snela dol ta programček in začela tipkat morm priznat da me je skor pobral tuki na stolu ko se je en glasn TTTTTTTTTTTT zaslišu kadar sm se zmotila, pa potem ko sm pršla ke ko naj bi af af af tipkala, mi F-ja sploh ni prjel
Zdele sm pa tud probala, pa je spet tist TTTTTTTT začel delat in je mami pršla pogledat če to pr men piska, pa še rekla je da je mislila da policija neki zavija
če maš kakšno idejo kje bi ga še lohka dobila pretty pretty please povej
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jst sm se učila v srednji šoli pr strojepisju na tem programu, ne vem, al smo mel vsa štiri leta, al ne, se ne spomnem več. Ampak tam sm se itak naučila sam te osnove, pol so ble pa še seminarske naloge pa pač vse, kar je blo za na računalnik, sm bla zmer prva, ker mi je blo lajf na računalnik pisat in sm se tko navadla še v praksi uporablat desetprstno tipkanje in mi zdj full prou pride
Drugač pa mislm, da ti tiste vaje ne vzamejo velik časa, sej si rečeš, da boš vsak dan recimo po pol ure al pa eno uro tist tipkala in boš pomoje kmal obvladala vsaj osnovne ASDF in JKLČ tipke pa gor, dol, levo, desno. Ker ni težko, sam navadt se morš, da ne tipkaš povsod z enim prstom al pa dvema, pač pa z desetimi, oziroma osmimi, ker maš dva na preslednici
Drugač pa mislm, da ti tiste vaje ne vzamejo velik časa, sej si rečeš, da boš vsak dan recimo po pol ure al pa eno uro tist tipkala in boš pomoje kmal obvladala vsaj osnovne ASDF in JKLČ tipke pa gor, dol, levo, desno. Ker ni težko, sam navadt se morš, da ne tipkaš povsod z enim prstom al pa dvema, pač pa z desetimi, oziroma osmimi, ker maš dva na preslednici
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sm hodila v srednjo ekonomsko šolo in smo v 1. letniku imeli prav predmet, kjer smo se učili desetprstno tipkanje. Od takrat samo še na tak način tipkam. Če bi začela z enim prstom tipkat, bi se po moje čist zgubila. Pa še počasnejše je.
Je pa res, da zadeva potrebuje ogromno vaje.
Je pa res, da zadeva potrebuje ogromno vaje.
-
Hey Baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
jooj, jst sm mela pa že ves čas ta program na compu, pa sploh nism vedla
mam pa tistga Typing master Pro.. cel program, pa sm včeri kr lepo začela, samo me po 2 lekcijah že ful roke bolijo, ker sm se navadla na laptop tipkat, tist program mam pa na compu
mam pa tistga Typing master Pro.. cel program, pa sm včeri kr lepo začela, samo me po 2 lekcijah že ful roke bolijo, ker sm se navadla na laptop tipkat, tist program mam pa na compu
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov