3 leta nazaj sem pisala z enim prstom potem pa smo se v šoli učili 10 prstno tipkanje in od konca prvega letnika si sploh ne predstavljam več kako je pisat z enim prstom.
jagodka85 napisal/-a:Ja, kaj pa je problem, če ma tok udarcev (360)? Jst sm jih mela mesec nazaj, ko so me na sodišču testiral okol 330, zdj jih mam pa vrjetno že več. Z vajo se vse da.
Mogoče zato, ker pri nas v šoli ni imel nihče več kot 300 udarcev (če si štel tudi napake zraven).. Pa smo imeli 4x na teden strojepisje..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Spomnem se, da ko sem bila mejhna, sem se igrala na enemu programu, ki te nauči slepo 10-prstno tipkanje. A kdo slučajno ve, za kak tak program? Jst uporabljam 6 prstov zaenkrat
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Program ASDF je to, če se ne motm. Saj mi smo ga pr strojepisju mel.
ANGELgirl, sj smo mi tud mel strojepisje, pa nikol nism prou blestela tm, zdj mam pa pač tok udarcev na minuto, kokr jih mam. Če velik tipkaš, sčasoma tud hitrejš tipkaš, ker se navadš. Saj pr men je tko.
jagodka85 napisal/-a:Program ASDF je to, če se ne motm. Saj mi smo ga pr strojepisju mel. ANGELgirl, sj smo mi tud mel strojepisje, pa nikol nism prou blestela tm, zdj mam pa pač tok udarcev na minuto, kokr jih mam. Če velik tipkaš, sčasoma tud hitrejš tipkaš, ker se navadš. Saj pr men je tko.
Jaz pa zdaj k sem ven iz srednje šole vedno počasneje tipkam...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Tipkam deset prstno, za to pa je kriva ekonomska šola. Učila sem se pa v programu ASDF.
Nevem zakaj ne uporabljate palca? Jast ga mam na preslednici in me čist nč ne moti tam.
Mazinec pa uporabljam samo za črko A, kar je pa tudi kr pogosto.
Številke so mi bolj priročne na desni strani, vendar jih na prenosniku ni. Me kr moti, ko pišem številke, ker se jih nisem dobro naučila, je blo prej konec šolskega leta. Zdej mi je pa kr žal ko jih ne znam tekoče tipkat.
mi smo tut meli ASDF, pa sm se navadla, tko da zdej tipkam z vsemi prsti (na rokah itak hehe ) in pišem ful hitro. je tut ful koristno ker če kaj prepisavaš iz lista v word naprimer, narediš velik hitrejš koristen programček
jest sm se tud desetprstno naučila u šol saj neki kar bom mela od te bedne šole, čeprou m na začetku ni šlo to glih kj dobr an sam po pa k sm bla skoz ne natu pa msn-ju sm se pa res navadla. se splača naučit