Chat Roulette
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Peach.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2009
Ravno včeraj mi je prijatelj pokazal stran - Prvi zadetek, če na google vpišeš chat roulette.
Pozna kdo? Uporablja kdo?
Za vse tiste, ki ne vejo, kaj je to - "Gre za spletno storitev, s pomočjo katere lahko v živo klepetate z ljudmi z vsega sveta preko video, zvočnih in tekstovnih možnosti. A z eno pomembno podrobnostjo - sogovornika si ne morete izbrati sami, temveč vam ga naključno dodeli aplikacija sama. Tako lahko naletite na seksi neznanko, željno kiberseksa, ali pa na mozoljastega geeka, ki išče prijatelje za skupno igranje Call of Duty. Gre torej za nekakšno ruleto, kot pove že samo ime storitve."
Pa še neki, kar sem na Youtube najdla..
Pozna kdo? Uporablja kdo?
Za vse tiste, ki ne vejo, kaj je to - "Gre za spletno storitev, s pomočjo katere lahko v živo klepetate z ljudmi z vsega sveta preko video, zvočnih in tekstovnih možnosti. A z eno pomembno podrobnostjo - sogovornika si ne morete izbrati sami, temveč vam ga naključno dodeli aplikacija sama. Tako lahko naletite na seksi neznanko, željno kiberseksa, ali pa na mozoljastega geeka, ki išče prijatelje za skupno igranje Call of Duty. Gre torej za nekakšno ruleto, kot pove že samo ime storitve."
Pa še neki, kar sem na Youtube najdla..
-
Tynah - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2009
Dioniz napisal/-a:al pa ce mas res nesreco najdes potrebnega bedaka, ki si ga drka
to je ponavadi. isti drek kot stickam.
Sem se enkrat prijavla na stickam pa me pet folka klikne če sprejmem video da jih lahko vidim, in kaj vidim ? pet kurcov.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jz bom to dns prov probala, majkemi.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Prov vem zdj v kaj se bo spremenil naslednji movie night
Tole je zakon, hahahaha
Tole je zakon, hahahaha
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^upam, da si dobr založena z vsemi "ta bolj mastnimi" kletvicami, so vidt uporabne tle gor.
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov