Brskalniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Ojla!
Torej, kateri brskalnik (browser) uporabljate? Kako ste zadovoljne in kaj vas moti? Trenutno uporabljam Opero in IE (samo za strani, ki v Operi ne delajo).
Še novica: Google je izdal lastni brskalnik (browser): Chrome. Ga je katera (kateri) že naložila?
Zaenkrat je samo za Windows Visto/XP, kmalu še za Mac OS X in za Linux.
http://googlesystem.blogspot.com/2006/0 ... owser.html
http://slo-tech.com/forum/t323999#crta
Torej, kateri brskalnik (browser) uporabljate? Kako ste zadovoljne in kaj vas moti? Trenutno uporabljam Opero in IE (samo za strani, ki v Operi ne delajo).
Še novica: Google je izdal lastni brskalnik (browser): Chrome. Ga je katera (kateri) že naložila?
Zaenkrat je samo za Windows Visto/XP, kmalu še za Mac OS X in za Linux.
http://googlesystem.blogspot.com/2006/0 ... owser.html
http://slo-tech.com/forum/t323999#crta
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
sicer mislim da ena podobna tema že obstaja ...
jst sm včasih skos IE uporabljala ... zdej pa že dolgo firefox ... in sm se tako navadla, da sm čisto živčna če pridem na kak comp kjer ga nimajo in morem pol IE uporabljat
jst sm včasih skos IE uporabljala ... zdej pa že dolgo firefox ... in sm se tako navadla, da sm čisto živčna če pridem na kak comp kjer ga nimajo in morem pol IE uporabljat
Let's swim to the moon .....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Vedno Google. Včeraj sem si naložila Chrome - ful mi je všeč, vendar ne vem če sem glupa ali kaj, samo jaz vidim samo puščice za naprej, nazaj, pa osveži stran. Kje pa je stop, pa domov itd??? Sicer ga nisem še v nulo raziskala in sem mogoče spregledala. Hm...
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Libido. - Cosmopsiho
aha ... zdej mi je fotr povedal da mamo chrome že naložen na compu ... pa sploh nism opazla
uglavnem zdej sm ga sprobala ... in je kar vredu ... malo šteka .. ampak to je še beta verzija tako da ... bomo počakali da pride dokončana verzija ven in bomo pol povedali točno mnenje
uglavnem zdej sm ga sprobala ... in je kar vredu ... malo šteka .. ampak to je še beta verzija tako da ... bomo počakali da pride dokončana verzija ven in bomo pol povedali točno mnenje
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Libido. napisal/-a:sicer mislim da ena podobna tema že obstaja ...
Če misliš tole temo je o iskalnikih - torej orodju za iskanje po internetu, medtem ko je brskalnik program za pregledovanje internetnih strani (itd itd). Druge teme pa nisem našla. Se opravičujem, če na novo odpiram.
Ja ne vem, jst sem tudi totalno živčna, ko uporabljam Internet Explorer in je tako počasen in "usiljiv" - se pravi ko se stran naloada se kar odpre in "skoči v ospredje", čeprav trenutno delam v kakšnem drugem programu.
Sem prebrala eno anketo, ki kaže, da smo v Sloveniji visoko nad svetovnim povprečjem v uporabi Firefoxa (napram IE) pa me je zanimalo, kako je to med Cosmo uporabnicami.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ma ta IE je za obolet skos šteka, skos skos je kr neki najrajš bi ga zbrisala.
pa tud tale Googlov Chrome ni bog vedi kaj.nepregledno, zaznamki skriti, nekaj aplikacin manjka...No, usaj na forum se mi vpiše kar se mi na mozilli ne
mozilla je še vedno najboljša, ampak tudi mozilla ga kdaj prav prekleto poserje.
pa tud tale Googlov Chrome ni bog vedi kaj.nepregledno, zaznamki skriti, nekaj aplikacin manjka...No, usaj na forum se mi vpiše kar se mi na mozilli ne
mozilla je še vedno najboljša, ampak tudi mozilla ga kdaj prav prekleto poserje.
-
Libido. - Cosmopsiho
me,myself&I napisal/-a:Če misliš tole temo je o iskalnikih - torej orodju za iskanje po internetu, medtem ko je brskalnik program za pregledovanje internetnih strani (itd itd). Druge teme pa nisem našla. Se opravičujem, če na novo odpiram.
ne, nism mislila o iskalnikih ... prav o brskalnikih, ker mam v spominu da sm že enkrat pisala da uporabljam firefox .. okej, sej ni važno
*purple*, glede chroma - to da nima vseh aplikacij je pomojem zradi tega ker to še ni dokončna, ampak beta verzija ... pomojem no
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Jst sm dons sporobala chrome in mi je kr simpatičen. Fajn mi je ker nima nepotrebne krame, je dobesedno oskubljen... Recimo full mi je fajn zadeva, k naštimaš katere spletne strani se ti prižgejo ob zagonu, ker mam itaq zmer zlo iste strani takoj ko štartam dan s pc-jem.
dvomim sicer, da bom uporabljala samo crome, ker sem zlo navezana na firefox... tko, da nekak ena kombinacija bo ql.
najbolj gadn mi je pa itaq IE... prov kocine mi grejo pokonci ob uporabi, samo ga moram met, ker lahko plačujem račune pri GB samo prek njega... kako majo to butast naštiman.
dvomim sicer, da bom uporabljala samo crome, ker sem zlo navezana na firefox... tko, da nekak ena kombinacija bo ql.
najbolj gadn mi je pa itaq IE... prov kocine mi grejo pokonci ob uporabi, samo ga moram met, ker lahko plačujem račune pri GB samo prek njega... kako majo to butast naštiman.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Uporabljam firefox in sem zadovoljna. Včeraj sem sicer še probala crome pa sem bla razočarana. Manjkajo nekatere funkcije. Edini plus mi je edino v tem, da je hitrejši. To je pa tud vse. IE kar nekaj šteka za brezveze. Tak, da ga skoraj nikol ne uporabljam. Ostalih brskalnikov še pa nisem nikol uporabla.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Chrome je tudi men ful luštn. Zdi se mi, da deluje hitreje kot firefox, pa še več delovnega prostora na ekranu ostane, sploh ker so zavihki lepo pospravljeni v title bar (odlična ideja google!).
Ampak kot mnogi drugi, tudi sama še vedno ne morem brez firefoxa, se mi je pregloboko zasidral v izkušnjo brskanja po spletu.
Ampak kot mnogi drugi, tudi sama še vedno ne morem brez firefoxa, se mi je pregloboko zasidral v izkušnjo brskanja po spletu.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov