blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
hmmm...kako nardiš, da te ljudje lahko berejo!??
Se mi zdi kokr, da je moj blog zgubljen v vesolju blogov!

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Eno vprašanje:
Kako narediš, da ti ne mokaže na blogspotu takoj celega posta, ampak da pralec klikne, na Pokaži cel post (al pa kej tazga)?
Če kakšna izkušena bloggerka ve?
Kako narediš, da ti ne mokaže na blogspotu takoj celega posta, ampak da pralec klikne, na Pokaži cel post (al pa kej tazga)?
Če kakšna izkušena bloggerka ve?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Ja če imaš bloggerja potem lahko. Lahk pogledaš na mojem, sam mam samo eno povezavo. Če to misliš je to to. In to lahk daš tam ko urejaš stran in imaš na strani možnost dodatnega okenca in poiščeš dodajanje povezav al nekaj takega.
Ja drugač pa, jz sm bla vedno skeptična glede blogov in to, od aprila dalje sm pa čist notr padla. In mi je prov fajn kdaj kej pokomentirat al pa napisat kaj kar se tiče mojga študija. Da mau ven iz sebe dam stvari. Je pa tko, da morš pa tud bit mau zaseben, ne morš glih vsega pisat, vsaj moje mnenje je tako. Da pač del sebe zadržiš zase in za bližnje.
Ja drugač pa, jz sm bla vedno skeptična glede blogov in to, od aprila dalje sm pa čist notr padla. In mi je prov fajn kdaj kej pokomentirat al pa napisat kaj kar se tiče mojga študija. Da mau ven iz sebe dam stvari. Je pa tko, da morš pa tud bit mau zaseben, ne morš glih vsega pisat, vsaj moje mnenje je tako. Da pač del sebe zadržiš zase in za bližnje.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov