||MuCkAa napisal/-a:Mene pa zanima, kako naredim v blogu tole?
Napišeš kodo <a href="Link">Tole</a> v Edit html
ali enostavno napišeš besedo, jo označiš in klikneš ikono in v oknček prilepiš link do željene povezave povezave. (opcija deluje tako v Compose kot v Edit html)
Tamala` napisal/-a: Napišeš kodo <a href="Link">Tole</a> v Edit html
ali enostavno napišeš besedo, jo označiš in klikneš ikono in v oknček prilepiš link do željene povezave povezave. (opcija deluje tako v Compose kot v Edit html)
Iiiii hvala Tamala za kodo.
Tole drugo pa ne, ker mi potem da link vedno v naslov, jaz bi pa rada med besedilom
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
ko hočem dodat kak spot na moj blogec (npr. video posnetke in to), me na YouTube noče registrirat... piše mi, da preverja moj blog naslov...
(Add a Blog Currently, YouTube supports posting to Blogger, BlogSpot, and LiveJournal blogs, as well as Friendster. We will be adding support for other blogging platforms and personal sites soon. Please enter your username and password below—if you have more than one blog attached to this account, you will choose which one to post to on the next page. For Friendster, your username is your email address.
We are fetching your blog information... please wait)
in to dela 100 let! Sploh noče več ne naprej in ne nazaj! Kaj mogoče katera ve, kaj je narobe? Oziroma kako ste se ve registrirale??
Ok punce en kveščn mam oz. eno prošnjo ... Nikjer na netu ne najdem linka za tiste kodice barv oz. za tisto barvno lestvico ... ma mogoče kera ta link, ker bi rada mal barve spremenila na blogu pa nekak ne najdem tega linka??
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Oki spet mam jst eno vprašanje ... zdej sm čist not v tale blog padla pa ... ja uglavnem , zdej sm si naštimala novo beta verzijo bloga in me zanima, če je mela še kkšna probleme s slikco v profilu? Men je noče in noče prikazat ... sm jo že večkrat loudala na net pa pol link tja v profil, ampak mi je še vedno ne prikaže ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
In kako naj zdej jst svojo staro verzijo posodobim na beta verzijo, razen da si ustvarm nov blog?
sm že cel dashboard pregledala, pa nikjer ne zasledim kako nadgradnjo ipd...
rastalove napisal/-a:In kako naj zdej jst svojo staro verzijo posodobim na beta verzijo, razen da si ustvarm nov blog? sm že cel dashboard pregledala, pa nikjer ne zasledim kako nadgradnjo ipd...
A mi lahko katera pove kje in kako bi lahko zmanjšala slikce, ampak tako da ne bi bile čisto majhne (thumbnail), ampak malo večje - da bojo pasale v blog.
Aja, pa še to... Slikce mi skos na levo stran poravna. Pa čeprav lepo označim, da bi morale biti na sredini. Konfjuzing.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---