blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Imam eno vprašanje. Se opravičujem, ker nisem pregledala teme, če že kje to piše.
Namreč, če mi lahko katera pove, kako se vstavi video posnetek v blog in kako se ga shrani v album.
Hvala za pomoč
Namreč, če mi lahko katera pove, kako se vstavi video posnetek v blog in kako se ga shrani v album.
Hvala za pomoč

-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js bi pa ful rada brala tale blog---> www.brunasurfistinha.com/. Sam kaj ko ne znam brazilsko
.Njena knjiga je drgač ful zanimiva in zdej mi je žal k ne morem vsega brat.Bemti Bruna, drugič piši v angleščini
.

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Evo, še jst sm začela, čeprav še zmeraj ne vem v čem je point tega bloga. Nekako dvomim da naj bi bil to kokr tvoj osebni dnevnik, ker dvomim da si folk upa objavit tok osebne stvari. A mi lahko kdo pove če delam pravilno?
klik
klik
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Js mam en problem.
Sem si nastimala eno novo podlogo in zdej nikjer ne najdem, kje bi lahko prsla v meni, tam kjer urejas podlago itd.

Sem si nastimala eno novo podlogo in zdej nikjer ne najdem, kje bi lahko prsla v meni, tam kjer urejas podlago itd.
-
Josephina - Cosmofrik
sem ze nasla, sem kr neki klikala in sem priklikala na nastavitve
Mah kokos zmedena sem vcasih
Drugac pa vseen hvala purple :bussi:

Drugac pa vseen hvala purple :bussi:
-
kocka - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2008
js tud pišem blog. pomoje d ene pol leta. pisat pa sem začela, ker sem morala svoja čustva izliti na papir, pa sem se odločila da jih bom kar na splet.
moje objave bere in komentira neznan in poznan folk, vendar nihče ne ve, da sem to jaz.
čeprav bi me najtesnejši prijatelji seveda prepoznali. (ventar ti ne brskajo po blogih)
pišem pa o tem, kar čutim. glede ljubezni, odnosov.
zanimivo je brati za nazaj. ko se spomniš vsake sekunde tipkanja težkih, bolečih in pesimističnih ter na drugi strani optimističnih besed.

moje objave bere in komentira neznan in poznan folk, vendar nihče ne ve, da sem to jaz.
čeprav bi me najtesnejši prijatelji seveda prepoznali. (ventar ti ne brskajo po blogih)
pišem pa o tem, kar čutim. glede ljubezni, odnosov.
zanimivo je brati za nazaj. ko se spomniš vsake sekunde tipkanja težkih, bolečih in pesimističnih ter na drugi strani optimističnih besed.

-
Josephina - Cosmofrik
Kako nastimam da se bo predvajala muska, tko k ja jagodka? 

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov