blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ok, prhajam z enim (predvidevam da mal stupidnim) uprašanjem in sicer - ali obstajajo na netu "navodila" kako narest kšn blog?
Mene je prjel, da bi občasno kej javno spisarla, ampak sm mal računalniškega trota za določene zadeve in si nečesa tacga kt je blog, sama nikol ne bi znala uštimat (saj ne tko, da bi zgledal) ...
Kje je zdej biuši, da bi biu saj enkrat koristn ...
Mene je prjel, da bi občasno kej javno spisarla, ampak sm mal računalniškega trota za določene zadeve in si nečesa tacga kt je blog, sama nikol ne bi znala uštimat (saj ne tko, da bi zgledal) ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Aloha napisal/-a:Ok, prhajam z enim (predvidevam da mal stupidnim) uprašanjem in sicer - ali obstajajo na netu "navodila" kako narest kšn blog?
mislim, da to ni nič težkega ...
drugače naj ti pa kera pomaga ...
lahko tudi mene vprašaš, če boš mela težave ...
greš na http://www.pannasmontata-templates.net/, izbereš en tamplate in ga preurejaš ... ker so kode res enkratno spisane ...
- bejbika
- Cosmopolitanka
moi T napisal/-a:Kaj če hočš da je slikca uokvirjena na blogu, a je za to kaka nastavitev al je to privzeto s templatom?
ti lahko sliko tako ozadja kot glave vedno spreminjaš ... če je že "prilepljena" skupaj z samim templateom, jo samo v Slikarju odstraniš in dodaš svojo, tako da ne pokvariš celotnega bloga ... potem pa lahko sama spreminjaš samo velikost headerja (imaš številke zraven, ki jih večaš ali manjšaš) ...
pač nič težkega, samo naučit se moraš .. večkrat probaš ...
zato sem tudi dala link do tistih tempate-ov, ker so resnično zelo lepo sestavljeni in se iz njih lahko veliko naučiš ...
ali pa kako forumašico za rokavček pocukaš in ti preuredi template, da nekako izgleda
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja ja to vem, ma jez mislm prou slikce, ki se jih daja v tekst, v poste. Npr. Lolika69 ma tko uokvirjene, pa Tiavanna, itd. A to je privzeto z blogom al se to kako narihta? Vem, ful smešno vprašanje, sam meni je to ful ušeč in ko bom menjala template, bi rada, da mam take slikce. Sm zakomplicirala?
Just dance and everything it´s gonna be ok!
- bejbika
- Cosmopolitanka
moi T napisal/-a:Ja ja to vem, ma jez mislm prou slikce, ki se jih daja v tekst, v poste. Npr. Lolika69 ma tko uokvirjene, pa Tiavanna, itd. A to je privzeto z blogom al se to kako narihta? Vem, ful smešno vprašanje, sam meni je to ful ušeč in ko bom menjala template, bi rada, da mam take slikce. Sm zakomplicirala?
aja ..
to se naštima v templateu ...
tam, kjer imaš post img ... pa daš, da hočeš imeti okvirček
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
meni so najboljsi blogi na siolu. tko da sedaj berem samo "siolBloge"
zacela sem pa zaradi Fetalija, pac en tip k res ve kaj pomeni pisanje
zacela sem pa zaradi Fetalija, pac en tip k res ve kaj pomeni pisanje
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Okej, spet bom gnjavila. Resnično upam, da mi bo kdo znal pomagati.
Templejt sem spedinala v nulo, tak da je zdaj čisto, čisto moj. V glavnem ogromno truda, ampak ni še vse popolno.
KOMENTARJI! Tole me ubija. V nastavitvah mam seveda omogočene, ampak v kodo je treba nekaj napisat, da se bo ob koncu objave pokazal link do komentarjev. Sem probala že tisto, kar je ena par strani nazaj postala, ampak to ni to. Hočem, da se mi na koncu posta pokaže linkec in ko ga klikneš, se komentarji odprejo v novem okencu.
V bistvu sem našla nekaj kar bi delovalo, ampak ne znam prirediti kode za svoj blog. Šla sem namreč na blogec, ki ima točno take nastavitve za komentarje; desni klik, "view page source" in kopirala zadevo v moj templejt. Edini problem je, da se razlikujeta blogID in postID. Za slednjega nimam pojma kaj je in kje ga najdem.
Če koga zanima kako zgleda zaenkrat:
http://eroneia.blogspot.com/
Templejt sem spedinala v nulo, tak da je zdaj čisto, čisto moj. V glavnem ogromno truda, ampak ni še vse popolno.
KOMENTARJI! Tole me ubija. V nastavitvah mam seveda omogočene, ampak v kodo je treba nekaj napisat, da se bo ob koncu objave pokazal link do komentarjev. Sem probala že tisto, kar je ena par strani nazaj postala, ampak to ni to. Hočem, da se mi na koncu posta pokaže linkec in ko ga klikneš, se komentarji odprejo v novem okencu.
V bistvu sem našla nekaj kar bi delovalo, ampak ne znam prirediti kode za svoj blog. Šla sem namreč na blogec, ki ima točno take nastavitve za komentarje; desni klik, "view page source" in kopirala zadevo v moj templejt. Edini problem je, da se razlikujeta blogID in postID. Za slednjega nimam pojma kaj je in kje ga najdem.
- Koda: Izberi vse
<a class="comment-link" href="http://www.blogger.com/comment.g?blogID=blogID=7207171187862371290&
postID=6169569105057545665&isPopup=true" onclick="window.open('http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2938082877183196420
&postID=6169569105057545665&isPopup=true', 'bloggerPopup', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=1,menubar=0,resizable=1,width=400,height=450')
;return false;">0 comments</a>
Če koga zanima kako zgleda zaenkrat:
http://eroneia.blogspot.com/
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov