blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*pupika* napisal/-a:hmm... če pa kode ni? oz. piše Embedding disabled by request.. potem ni mogoče naložit videa, ne?
a si registrirana in prjavljena?
Ronnie...Morš pazt kam kodo vturiš, ker je ne sprejme povsod.Obstajajo pa tud templejti ki ne sprejemajo teh kod od you tuba oziroma kšnih drugih.Jst sm mela en templejt ki mi je ni sprejel, potem sem mela drug templejt ki mi smeškov ni sprejel, pa tretji ki mi nobenih slikc dodatnih ni sprejel....
kam pa točno limaš kodo?
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Embedding disabled by request.
Če na Youtube strani piše, da je embddanje onemogočeno potem daš povezavo do tega posnetka ali pa najdeš posnetek ki ima omogočeno kodo.
Tukaj nima veze a si registriran ali ne.
hehe Bejbi, vidim da si me prehitela
Če na Youtube strani piše, da je embddanje onemogočeno potem daš povezavo do tega posnetka ali pa najdeš posnetek ki ima omogočeno kodo.
Tukaj nima veze a si registriran ali ne.
hehe Bejbi, vidim da si me prehitela
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Joj js mam se vedno uno težavo. Sploh mi ne sprejme kode. In mi je ful smotan vsakic ko se hocem prijavt poslat uno "sporocilo" za izgubljeno geslo, ker ti ga itak poslejo cez par urc.
Pa sem poslala ze uno za pomoc uporabnikom, pa ni nic boljs.
Kaj naj nardim? Ta blog zbrisem pa se enkrat? Sam k se mi tok ne da se enkrat zajebat z vsem tem.
A se keri sanja, ker js nimam pojma.
Pa sem poslala ze uno za pomoc uporabnikom, pa ni nic boljs.
Kaj naj nardim? Ta blog zbrisem pa se enkrat? Sam k se mi tok ne da se enkrat zajebat z vsem tem.
A se keri sanja, ker js nimam pojma.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Josephina a veš kaj poiskusi naredit, vsaj jo te sedaj delam ko uporabljam od mojga fantka računalnik.
Takrat ko se želiš prijavit na blog, obvezno prej odpri gmail. Očitno blog to zazna in te avtomatsko prijavi!
Takrat ko se želiš prijavit na blog, obvezno prej odpri gmail. Očitno blog to zazna in te avtomatsko prijavi!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Josephina - Cosmofrik
Aha bom probala
Ker do zdej nisem sploh zaprla strani od bloga, da se mi ni odjavl. Vcer je pa tamal ugasni net in se mi je odjavl, tko da sem dans spet mogla poslat uno sranje.
Tnx
Ker do zdej nisem sploh zaprla strani od bloga, da se mi ni odjavl. Vcer je pa tamal ugasni net in se mi je odjavl, tko da sem dans spet mogla poslat uno sranje.
Tnx
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
*purple* napisal/-a:*pupika* napisal/-a:hmm... če pa kode ni? oz. piše Embedding disabled by request.. potem ni mogoče naložit videa, ne?
a si registrirana in prjavljena?
Ronnie...Morš pazt kam kodo vturiš, ker je ne sprejme povsod.Obstajajo pa tud templejti ki ne sprejemajo teh kod od you tuba oziroma kšnih drugih.Jst sm mela en templejt ki mi je ni sprejel, potem sem mela drug templejt ki mi smeškov ni sprejel, pa tretji ki mi nobenih slikc dodatnih ni sprejel....
kam pa točno limaš kodo?
Kodo sm nalimala tam kjer je za pisat prispevke. templejt mam pa tist, k si mi ga ti naštimala. :lach:
-
Josephina - Cosmofrik
ANGELgirl napisal/-a:Hehe.. Upam, da ti bo uspel. Meni vem, da ni potrebno gesla vtipkat, pa čeprav nisem na svojmu računalniku!
Sporoči, če ti bo uspelo!
Zdej pa kr dela vse Upam, da mi ne bo spet nagu ta blog.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst mam pa že ful doug časa željo, da ga pišem..pa nekak ne najdm časa da bi se dejansko lotila...pa tut vem, da bi mela probleme s tem kako se kako slikco naloži,uredit strani,pisat je še najmanjši problem..vrjetno usaj zame..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov