blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nutella` - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
Vidim, da ste v urejanju blogov nekateri/e tukaj pravi mojstri/ce. Bi mi znal kdo razložiti, kam v predlogi, kjer so raznorazne kode, ki jih ne znam dešifrirati, naj kopiram kodo templejta, ki se mi je shranil v notebook program? Uporabljam blogger.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Js mam pa en problem z tem bloggerjem. Na zacetku, ko sem odprla stran od bloggerja se mi je samodejno prijavil in je vse stimal. Nato sem se prijavila pri fantu in ko sem prsla domov, se mi ni vec samodejno prijavilo, ampak je zahteval geslo. Jaz vpisem geslo, isto kot pri fantu, ampak pravi da je napacno oz. se mi noce sploh prijavit na blog. Posljem email za novo geslo, vse urihtam, se prijavim, vse dela. Nasledni dan odprem stran od bloga, spet zahteva geslo, ga vpisem (novo geslo) ne dela. Spet poslem email za novo geslo in nasledni dan se zgodba ponovi.
Torej zakaj se mi ne vpise vec samodejno? Oz zakaj mi skoz zavraca geslo? Pa vem, da je geslo pravo, 100%, ker mam za vse samo dva gesla in sem ju ze 100x probala pa mi kr ne dela.
Torej zakaj se mi ne vpise vec samodejno? Oz zakaj mi skoz zavraca geslo? Pa vem, da je geslo pravo, 100%, ker mam za vse samo dva gesla in sem ju ze 100x probala pa mi kr ne dela.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
se pravi rada bi imela sliko za ozadje ozadje, ali ozadje pod tekstom?
če želiš tko kot si napisala, če jaz prav razumem, imaš potem taprvo pcijo kjer spreminjaš zadeve v templejtu tkole:
body {
padding: 0;
margin: 0;
font: 75% "Shruti; Lucida Sans Unicode; ";
color: #1A0C00;
text-align: center;
background-color: #1A0C00;
background:url("http://img505.imageshack.us/img505/9039/gbivalbg3kt6.gif")
in sam tlele kjer je backgorund med oklepaja nalimaš url slike, še prej obstoječ url pobiršeš seveda
če želiš tko kot si napisala, če jaz prav razumem, imaš potem taprvo pcijo kjer spreminjaš zadeve v templejtu tkole:
body {
padding: 0;
margin: 0;
font: 75% "Shruti; Lucida Sans Unicode; ";
color: #1A0C00;
text-align: center;
background-color: #1A0C00;
background:url("http://img505.imageshack.us/img505/9039/gbivalbg3kt6.gif")
in sam tlele kjer je backgorund med oklepaja nalimaš url slike, še prej obstoječ url pobiršeš seveda
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Naj me nekdo prosim razsvetli in mi objasni zakaj za vraga mi za objavo, ki jo želim objaviti danes, najprej napiše, da ne more izvršiti zahteve, ko pa drugič kliknem 'Objavi', pa mi vso zadevo objavi pod sobotnim datumom 27.10.???
Edit: Sem že zrihtala
Edit: Sem že zrihtala
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
A sam men šteka presnet blogger da se ne da odpret al kaj je zdej to!? Oz. če že odpre, traja celo večnost, pa pol ne morm kliknat tistga za urejanje. Kliknem tja, pa sploh ni nobene reakcije.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Novo vprašanje:
Rada bi zamenjala template na blogu, pa mi vedno napiše da ga ne morem zaradi ne vem česa. Hočem pa kakšnega s te strani. A mogoče še komu ne gre? Al pa če bi bla kera tok prijazna, pa mi mal pomagala?
Rada bi zamenjala template na blogu, pa mi vedno napiše da ga ne morem zaradi ne vem česa. Hočem pa kakšnega s te strani. A mogoče še komu ne gre? Al pa če bi bla kera tok prijazna, pa mi mal pomagala?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov