blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Lejla86 napisal/-a:bejbika napisal/-a:Lejla86 a ti maš tudi blog ?
Zakaj je pa smešn?
smešno je dejstvo, kako sem zvedela, da ga imaš
NOVO
mi lahko eden pomaga, kje v templejtu razširim okence s posti?
prpl, če je okence s posti slika, to lahko razširiš le tako, da sliko shraniš in jo v Slikarju raztegneš ... drugače pa, malo meči notr številke, pa boš že našla
- bejbika
- Cosmopolitanka
*purple* napisal/-a:že dva dni številke mečem, pa nobenga cilja ah, bom pa še mal
a je to ta rumen blog, ki si mi ga poslala?
če je to ta, se ne trudi ... ker je slika!
če je pa tvoj sedanji, potem ti bom pa jst zrihtala ...
pošlji ZS bemu sunce!
-
Katie - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2007
Js mam spet eno neumno vprašanje. Kako si naštimam da bo neki ozadi? Tko kot je tle Johnny:
www.charmed-latina.blogspot.com
- bejbika
- Cosmopolitanka
Katie napisal/-a:Js mam spet eno neumno vprašanje. Kako si naštimam da bo neki ozadi? Tko kot je tle Johnny:
če imaš template* ->
body {
background-image: url(http://nea.ngi.it/templatesblogger/img/11-bodybg.jpg); -> tukaj noter daš link do željene slike!!!
background-position: center;
background-repeat: repeat-y;
background-color: #FFFFFF;
font-family: Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif;
font-size: 10px;
text-align: center;
}
če imaš layout* ->
body {
background:$bgcolor;
margin:0;
color:$textcolor;
font:x-small Georgia Serif;
font-size/* */: /**/small;
font-size: /**/small;
text-align: center;
background-color:#f784ad;
background-image: url(http://stuff.pyzam.com/layouts/img/h/e/ ... attern.jpg); -> tukaj noter daš link do željene slike!!!
background-attachment: fixed;
background-position: top left;
background-repeat: repeat;
border-color:#ffffff;
border-width:0px ;
border-style: solid;
}
*ne znam drugače se izrazit
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni pa nekaj ni jasno. Sem totalni začetnik pri blogih, zato se obračam na mojstrice v tem. Prijavila sem se na siol bloge in se mi ne gre vpisati (registracijo uspešno upravila). aktivirala sm link in se vpisala, nakar mi ne "prime" in napiše da za uporabo sistema treba imeti piškotke. wtf?
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tamala_mrha napisal/-a:Meni pa nekaj ni jasno. Sem totalni začetnik pri blogih, zato se obračam na mojstrice v tem. Prijavila sem se na siol bloge in se mi ne gre vpisati (registracijo uspešno upravila). aktivirala sm link in se vpisala, nakar mi ne "prime" in napiše da za uporabo sistema treba imeti piškotke. wtf?
Piškotki so opcija v samem browserju, ne vem, katerega uporabljaš- ali Mozillo Firefox ali pa Internet Explorer. Omogočiti moraš, da strani ustvarijo piškotke... Kateri brskalnik imaš?
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mogoče malce neumno vprašanje... Sem sicer nekaj časa pisala blog na Siolu, opažam pa, da ima večina folka (vsaj forumašic) "blogger-ja, googlov blog"- a je kao boljši al kva?! Se opravičujem malo glupem vprašanju...
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pomoje je pač tko nastal, ker ena k je mela na bloggerju smo potem vse pač blogger skopirale sicer pa kukr sm vidla in hotla enkrat na siolu blog ustvart, sem ugotovila, da se na bloggerju več da pa nekak lažje je.na siolu se nčč ne znajdem
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mene pa nekaj zanima. Bi bila katera tako dobra, da bi mi malo razložila kako in kje dobim (če prav mislim) kode, ki jih prekopiram, če želim na bloggerju ustvariti čisto svoj blog s svojim lastnim template-om? Lahko tudi po zs... Sem čisto na začetku glede tega ustvarjanja bloga in se nič ne spoznam na to, čeprav sem že dosti brskala za tem pa onim, da bi blog bil čimbolj "moj."
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov