blogger/ blog

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

imaš blog

da
145
43%
ne
154
45%
kaj je to
42
12%
Skupaj glasov : 341

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 27. Feb. 2007 9:31

tega nimaš, ker si dala revert to clasic template.
lahko maš, ampak moraš ročno vnest, kar v kode iz http://www.pannasmontata-templates.net/ ni težko narest.
ker prej je bil blogger in je bil tak templejt, k ga maš zdj (brez tistih gumbkov pa tko), potem so ga pa posodobil, če se lh tko izrazm, zato je bil blogger beta, zdj pa ni več beta, ampak je pač novejši blogger.
če hočeš imet spet tist templejt, k si mela prej, da bi vnašala sam ne vem kaj v kvadratke, namest v kodo samo, moraš pa it na template/customise design in pol klikneš upgrade your template. mislm, da te potem neki praša, če si prepričana in daš da, pa maš spet tiste kvadratke, k so btw men tok čudni, da joj :? sam kokr jz vem, v tak templejt, k si ga mela prej, navadne kode ne morš dat, ker je ne sprejme.

tud to kodo, brez teh kvadratkov, si lahko urejaš, ampak pač v kodi sami. če pa ne znaš oz. mislš, da ti ne bo šlo, lahko rečeš purpl, men. pač povej, če rabiš pomoč :)
Uporabniški avatar
nanyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2006
Kraj: 18km iz mb

Neprebrana objavaNapisal/-a nanyka » 27. Feb. 2007 10:09

no te pa jaz rajši ne bom nič komplicirala, pa bom rajši kr pustla tak ko je...da mi bo najbol simpl :D

drgač pa *purple bitch* pa jagodka85, danke šon za pomoč!! :)
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 04. Mar. 2007 23:04

Mene pa zanima, zakaj men manjka vse, s čimer bi mogla oblikovat post... :?

Slika
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 16. Mar. 2007 21:25

zakaj mi zadnje čase sploh noče objalvat postov, ki vsebujejo video iz youtube? :?
se to še komu dogaja? ker jz bom ravnokar znorela :evil:
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 17. Mar. 2007 15:50

Nekej me zanima. In sicer: A bi se dalo narest, da bi mela jst 2 identična bloga, samo na drugih naslovih. Rada bi nekej postov zbrisala, ampak jih še vedno nekje mela, če me razumete? Pa prosim, ne spraševt zakaj :) Sam zanima me, če je možno and how to do it? :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Mar. 2007 8:23

We are sorry, but we were unable to complete your request.
The following Errors were found:
postBody : Your HTML cannot be accepted: Tag is not closed: <embed src="http://www.youtube.com/v/vdQj2ohqCBk" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="350" width="425">

tole mi piše že tko lajk res cel teden :evil: a je kakšna živa duša, k bi vedla, zakaj za hudiča mi noče objavlat videov in muske???
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Mar. 2007 12:30

Tr|n|ty napisal/-a:Nekej me zanima. In sicer: A bi se dalo narest, da bi mela jst 2 identična bloga, samo na drugih naslovih. Rada bi nekej postov zbrisala, ampak jih še vedno nekje mela, če me razumete? Pa prosim, ne spraševt zakaj :) Sam zanima me, če je možno and how to do it? :D

Drugega se ne spomnim kot to: če se ti da, copy/paste-aj.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Mar. 2007 12:33

jagodka85 napisal/-a:
postBody : Your HTML cannot be accepted: Tag is not closed: <embed src="http://www.youtube.com/v/vdQj2ohqCBk" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="350" width="425">

tole mi piše že tko lajk res cel teden :evil: a je kakšna živa duša, k bi vedla, zakaj za hudiča mi noče objavlat videov in muske???

sploh ne govor..to men piše za vse cosgan smeške, you tube, in še vedno mi noče slik iz računalnika postat...
ta bloger je čist v pizdi :?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Mar. 2007 14:53

*purple* napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

sploh ne govor..to men piše za vse cosgan smeške, you tube, in še vedno mi noče slik iz računalnika postat...
ta bloger je čist v pizdi :?

Mal zoprno, pa vseeno: copy post, zbriši in paste nazaj. (deluje za you tube posnetke)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Mar. 2007 15:11

a res? to morm pa sprobat... jz jih zdj kr postam iz youtube direktno, sam mam posledično pol tud več postov in se mi zdi kr mal nepregledno. bom probala, hvala za nasvet :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Mar. 2007 16:14

jagodka85 napisal/-a:a res? to morm pa sprobat... jz jih zdj kr postam iz youtube direktno, sam mam posledično pol tud več postov in se mi zdi kr mal nepregledno. bom probala, hvala za nasvet :)

Sej ne vem, kako si pa sicer to mislila?
Jz sem mal prej en you tube video dala gor in je vse ok. Tale težava je nastala, ko sem hotela popravljat post; potem sem pa tole nardila: kopirala (za vsak slučaj ni slabo v kakšen notepad prilepit začasno), zbrisala celoten post in še enkrat objavila.

Zakaj jih pač ne daš vseh naenkrat v en post? Sam hec je, da ne smeš medtem "preview" klikat.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Mar. 2007 19:33

aja, nč preview? jz pa nonstop to delam, da vidm, kok je velik, če ga kej spreminjam.
jah, pač ga postnem direkt iz youtube. k maš pod videom možnosti in ena od možnosti je tud post video (se mi zdi, da je neki tazga, ne vem na pamet) in mi ga tko objav, če bi ga pa hotla normalno s kopiranjem kode objavt, ga pa noče.
bom probala še to, kar si ti predlagala :ja:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Mar. 2007 23:57

jap, tko kot ponavad, kopiram to, kar si označla in pol mi napiše tisto, kar sm zgorej nalimala :?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Mar. 2007 0:00

Hm, ne vem. Probej tko, kot sem prej opisala, pač post napiši, dodaj linke..pa pol pač ne več popravljat. :)

Jz nimam takih problemov(samo, kot sem rekla, ko popravljam post) - mogoče ker sem nova? :D

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov