blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
bejbika napisal/-a:ali samo tole:
<embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://stat.radioblogclub.com/radio.blog/skins/mini/player.swf" allowScriptAccess="always" width="180" height="23" bgcolor="#ECECEC" id="radioblog_player_1" FlashVars="id=1&filepath=Nancy Sinatra - These Boots Are Made For Walking.rbs&colors=body:#ECECEC;border:#BBBBBB;button:#999999;player_text:#999999;playlist_text:#666666;new_tracks:#000000;">
Ja točno to bi rada mela! No sej ti lahko pošljem template pa kodo... ampak najprej moram še eno stvar naštimat in sicer je Tamala' par postov nazaj napisala, da če hočeš zamenjat template, je treba preklopit v classic template:
No jst sm zdej preklopila amapk mi je ful grd blog ratu pa tud design mi ni všeč in bi zato rada nazaj vrnila v prvotno stanje. A kdo ve kako se to nazaj vrne? Namreč da ni več v classic template?
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 09. Feb. 2007 14:02, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
Kako ti je pa ratal. Najbrž si kje pozabila kakšen ukaz zaključit ali pa si vtaknila kodo nekam k je vse skupaj pofrnožlal.
Ponavadi se dajo taki link oz. kode do teh radio.blog v sekciji sidebar. To hitro najdeš. Samo poišči kje imaš kode za povezavo na druge bloge/strani
Kodo lahko vstaviš za tem.
Ponavadi se dajo taki link oz. kode do teh radio.blog v sekciji sidebar. To hitro najdeš. Samo poišči kje imaš kode za povezavo na druge bloge/strani
Kodo lahko vstaviš za tem.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
ma pojma nimam kaj sm nardila. Jst sm hotla sprobat druge template in sm zato preklopila v classic template... amapk zdej mi ful velik funkcij na blogu manjka. Pa tud velik slik je šlo po gobe
Sej preden sem vse to zamenjala sem shranila un prvi template (tisi k mi je bil všeč) oz. tisto kodo... in zdej ko ga hočem nazaj vrnt mi ene 'hieroglife' pokaže
Sej preden sem vse to zamenjala sem shranila un prvi template (tisi k mi je bil všeč) oz. tisto kodo... in zdej ko ga hočem nazaj vrnt mi ene 'hieroglife' pokaže
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
kako se uploada mp3 iz radio.blog v sam template v neklasičnem HTML urejevalniku:
Ko se vpišete kliknete na Layout. Ko se znajdete na tej strani kliknete Add A Page element na desni strani.
Odpre se vam oknce
Tukaj kliknete Add to blog pod sekcijo HTML/JavaScript
Odpre se vam okno:
pod Title vpišete naslov sekcije, ki se vam bo pojavila na desni strani bloga (oz. tam kjer imate meni)
V oknce Content pa prilepite kodo za mp3.
Na koncu bo izgledalo vse skupaj tako:
Za vsak naslednji posnetek prilepite kodo pod prejšnjo kodo. Se pravi
<koda za pesem 1>
<koda za pesem 2>
itd
ko končate kliknete Save changes.
Ko se vpišete kliknete na Layout. Ko se znajdete na tej strani kliknete Add A Page element na desni strani.
Odpre se vam oknce
Tukaj kliknete Add to blog pod sekcijo HTML/JavaScript
Odpre se vam okno:
pod Title vpišete naslov sekcije, ki se vam bo pojavila na desni strani bloga (oz. tam kjer imate meni)
V oknce Content pa prilepite kodo za mp3.
Na koncu bo izgledalo vse skupaj tako:
Za vsak naslednji posnetek prilepite kodo pod prejšnjo kodo. Se pravi
<koda za pesem 1>
<koda za pesem 2>
itd
ko končate kliknete Save changes.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Mi lahko kdo pove, zakaj nekateri ne morejo brati mojga bloga, čeprav ta obstaja in ga jst čist normalno vidim? Piše neki 404 Error itd. Sem pa tud jst to že opazla, da mi pri nekaterih to napiše, pa sem mislila da so pač skenslal blog, v resnici pa vseeno obstaja
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
vrjetno mislš to, k jo ma velik folka ane
tukej si jo nardiš http://cbox.ws/
tukej si jo nardiš http://cbox.ws/
- misswho
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
A kera uporablja Mobitelove video bloge na telefončku? Sem slišala, da je zastonj, pa sem si zrihtala Videotelefonijo in šla pogledat ...
Kr zabavno, tuki so navodila (doooolgaaaa
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna ... eoblog.asp
Kr zabavno, tuki so navodila (doooolgaaaa
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna ... eoblog.asp
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Rabila bi malo pomoči.
Na blogu bi rada dodala koledar, po možnosti z arhivom postov po dnevih. Sem že brskala po stricu googlu pa nisem našla nič kaj pametnega, sama pa kode ne znam spisati.
Želela bi še search box, iskalnik po starih postih. Ima kdo kodo ali pa mi vsaj namigne kakšno stran?
Aja, sem se še naknadno spomnila... Kako na koncu strani ustvarim link Naslednja stran oziroma Prejšnja stran? Da se lahko lepo zaporedoma bere. Je zelo nepriročno, da moraš klikati na arhiv, da vidiš vse poste. Sem primerjala dve templata, enega, ki to ima in enega, ki je brez tega pa mi ni uspelo pogruntati.
Hvala!
Na blogu bi rada dodala koledar, po možnosti z arhivom postov po dnevih. Sem že brskala po stricu googlu pa nisem našla nič kaj pametnega, sama pa kode ne znam spisati.
Želela bi še search box, iskalnik po starih postih. Ima kdo kodo ali pa mi vsaj namigne kakšno stran?
Aja, sem se še naknadno spomnila... Kako na koncu strani ustvarim link Naslednja stran oziroma Prejšnja stran? Da se lahko lepo zaporedoma bere. Je zelo nepriročno, da moraš klikati na arhiv, da vidiš vse poste. Sem primerjala dve templata, enega, ki to ima in enega, ki je brez tega pa mi ni uspelo pogruntati.
Hvala!
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov