blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 805 prispevkov
• Stran 3 od 54
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 54
Naslednja
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men gre pa tok na klinac, k so vse moje fotke prevelike za v profil...
Pa sploh jih ne znam zmanjšat. Dej nej mi ena pove, kako se to nardi, ker jest sem že 100x probala na vse mogoče načine, pa se mal zmanjšajo slike, ampak nikol ne dost... Da bom končno znala še sama.
Pa sploh jih ne znam zmanjšat. Dej nej mi ena pove, kako se to nardi, ker jest sem že 100x probala na vse mogoče načine, pa se mal zmanjšajo slike, ampak nikol ne dost... Da bom končno znala še sama.
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Username je pač name s katerim se registriraš, display name je pa name ki se ga vidi na blogu. Primer
Username: tamala82
display name: Tamala
---------
mogoče so velike po KB (max. je 50KB) ker sama velikost (po px) nej ne bi smela delat težav ker jih itak avtomatično oni zmanjšajo. Če je količinsko prevelika jo pač zmanjšaš. Če ne znaš mi pošlji na ZS pa ti zmanjšam.,
---------
Tam kjer imaš "Links" nekako takole <h2 class="sidebar-title">Links</h2>
pod/nad tem napišeš:
<h2 class="sidebar-title">Blogs</h2>
<ul>
<li><a href="url naslov od bloga">Ime k se ti izpiše na blogu</a></li>
</ul>
In to kar je rdeče ponoviš tolikokrat kolikor povezav do blogov hočeš imeti
Username: tamala82
display name: Tamala
---------
mogoče so velike po KB (max. je 50KB) ker sama velikost (po px) nej ne bi smela delat težav ker jih itak avtomatično oni zmanjšajo. Če je količinsko prevelika jo pač zmanjšaš. Če ne znaš mi pošlji na ZS pa ti zmanjšam.,
---------
Tam kjer imaš "Links" nekako takole <h2 class="sidebar-title">Links</h2>
pod/nad tem napišeš:
<h2 class="sidebar-title">Blogs</h2>
<ul>
<li><a href="url naslov od bloga">Ime k se ti izpiše na blogu</a></li>
</ul>
In to kar je rdeče ponoviš tolikokrat kolikor povezav do blogov hočeš imeti
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Kok kompliciran.
Sej cool, mi boste najbrž res mogli vi zmanjšat sliko, k mam same gromozanske...
Sam jest sem pač mislila, da bi se sama naučila, k bi dostkrat mogla kaj zmanjšat, pa mi zlo redko uspe tok skrčit, da je dost mejhno...
Sej cool, mi boste najbrž res mogli vi zmanjšat sliko, k mam same gromozanske...
Sam jest sem pač mislila, da bi se sama naučila, k bi dostkrat mogla kaj zmanjšat, pa mi zlo redko uspe tok skrčit, da je dost mejhno...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ela, se da, ja.. Maš tam settings, pa tam kjer piše title, pač napišeš neki druzga, pa je..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
WIIII, JEST MAM TUD SVOJEGA!
http://krfjolca.blogspot.com/
ko bom imela več časa, ga bom še malo popedenala ...
http://krfjolca.blogspot.com/
ko bom imela več časa, ga bom še malo popedenala ...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Mene pa sploh ne mika, da bi šla to gledat..Res me ne zanimajo dnevniški zapiski osebe, ki je ne poznam, pa tud sama ne bi tega pisala gor, ker če je pač to oblika "dnevnika", sm nekako prepričanja, da je to bolj osebne narave.
Moje mnenje pač.
Moje mnenje pač.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Sej jest grem tut od drugih večinoma sam iz vljudnosti prečekirat, me ne zanima kaj velik...
Je pa lušno včasih kaj iz sebe zlit na računalniški papir, ko te nekaj teži... Čeprav če bi jaz zmeraj bi blo tut zlo zanimivo...
Je pa lušno včasih kaj iz sebe zlit na računalniški papir, ko te nekaj teži... Čeprav če bi jaz zmeraj bi blo tut zlo zanimivo...
- francija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
- Kraj: Obala
Ok, a mi da lahko ena link, s katerega si ustvarim blog, ker men sploh ne prime in ne vem, če sm šla na pravo stran
Kot je že neka druga punca rekla: dejte mi prosim opisat postopek ustvarjanja bloga, kot bi opisovali za staro mamo
HvalaLepa
Kot je že neka druga punca rekla: dejte mi prosim opisat postopek ustvarjanja bloga, kot bi opisovali za staro mamo
HvalaLepa
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
francija napisal/-a:Ok, a mi da lahko ena link, s katerega si ustvarim blog, ker men sploh ne prime in ne vem, če sm šla na pravo stran
HvalaLepa
recimo http://help.blogger.com/
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Prvi neprebran prispevek • 805 prispevkov
• Stran 3 od 54
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 54
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov