blogger/ blog

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

imaš blog

da
145
43%
ne
154
45%
kaj je to
42
12%
Skupaj glasov : 341

Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 22. Dec. 2006 12:05

Ja sej pravim nej ma vsak tak blog kokr mu paše :wink: dost debate z moje strani.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 23. Dec. 2006 10:33

Pa kaj je zdej to?? :?:
Pač eni ljudje majo tak okus, eni drugačen... Eni mal slabš, eni mal bolš, so what? Če koga kej grozno nervira na kakšnem blogu, naj se mu pa pač izogne. Sej blog je pa res čist avtorjeva stvar in naj bi bil tak kakršenga pač avtor hoče met, pa če je vsem oblikovno al pa tematsko ogaben. :P

Men osebno so velik bolj zoprni blogi, kjer grem gledat 1x na mesec, pa še takrat ni nič novga. To so tut tisti blogi, ki jih potem hitro zbrišem iz mojih linkov. Če pa kdo ne zna angleščine uporabljat, pa jo vseen rad uporablja, al pa ma rad kič, al pa piše o tem, kok ni mogu spat, ker je mel zrno graha pod ritjo, je pa to sam zabavno, pa še veliko zveš o tem človeku. :respekt:
Drugač je pa tvoj blog men velik bolj zanimiv kot 3/4 ostalih, Purple, da ne boš misla, da je kej narobe z njim. Maš vsaj kaj domišljije. :wink:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 23. Dec. 2006 14:10

se strinjam z Jabučkom ... osebno imam shranjenih 12 naslovov do blogov, ki jih redno obiskujem in mi je zabavno brat ali o problemih ali pa o dnevni politiki ... pač, kar človeku pade na pamet ... poleg tega, pa če mu vse miga ali je pa cel rjav (:tot:), mi je po pravici povedano čist vseeno ... ker sama oblika bloga pove veliko o sami osebi ...
npr Tiasha (spet me bo tepla :lach:) je čist punčkasta in ji prou paše vse roza, Tamalini blogi so pisani njej na kožo, apple ima sliko svojga kužija in najljubše pevke bjork, kiki in njene manekenke, purple pa blink blink zvezdice ... jst mam pa dva frika :lach: ...
enostavno je blog odraz nas ... in če komu ni všeč kaj pišeš, pač naj ne bere ... če ga moti flešanje napisa ali pa premočna barva, ne bereš ...
drugače pa zelo nerada zahajam na bloge, kjer se posti objavljajo 1x na 3 mesece ... boring ... :roll:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 23. Dec. 2006 18:17

Midva se tok zmeraj strinjava, da sem jaz že skeptična, če nimam dveh istih nickov in blogov in enga v spanju pišem. :lol:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 24. Dec. 2006 0:49

A imate tule (sori, se mi ne da zastonj prečekirat 66 strani) kakšne linke do svojih blogov, ali je to skrivnost?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Dec. 2006 1:22

Ponavadi, tist ki mu ni panike da drugi berejo njegov blog, shrani blog na svoj profil v forumu...vidš ga pa lahko pod postom uporabnika, kjer so te friend, ignore in to, pod www...

ja jst mam blink blink blog...In skor vsak dan novi post, al pa clo dva in tri :D Pač sede mi pisat, sede mi met blinkblink zadeve gor..Mal poživitve pa more bit :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Dec. 2006 9:47

hehe, purpl, prou maš, sede mal poživitve :D tvoj blogec mi je prou všeč :ja:
drgač pa kr.ena, jz ga mam pod www (tko k je purpl rekla)... če te slučajno zanima :D
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 24. Dec. 2006 16:49

Kako smo si razlicni :D Meni osebno so blogi popolna bedarija, ker je se vec nepotrebnih informacij na sirnem spletu. Ce ze, raje berem bloge, kjer se samo 1x na mesec pojavi nov post in pise kaj uporabnega, novega, zanimivega, kaj kar mi lahko koristi.

Se mi zdi pa zanimivo, da je vecina tako obcutljivih, ce nekdo rece, da eni se pravilno pisarit ne znajo, da nekateri pisejo dolgocasne bedarije - se jih(vas) vecina razburi. Menda so(ste) nekje spregledali, da je blog dostopen vsem, da ga laho berejo vsi in da je ravno v tem poanta. Ne, to ni privat dnevnik. Posledicno imajo vsi pravico skritizirat, ker so(ste) jim dali na pladnu svoje misli sami od sebe in nihce jih(vas) ni prosil za to. Torej, ce recem, da je od purple grozljiv blog, grozen template, katastrofalna postavitev menijev in glupi posti, nepravilno resizane slike, itd. itd. itd. - pa kaj? Samo meni se zdi smesno :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 24. Dec. 2006 19:06

Pa kaj je važno kdo o čem piše in zakaj ter kakšen blog ma?
Če ti je všeč bereš če ne pa ne!Kaj je tu problem?Enemu je nekaj všeč spet drugemu nekaj tretjega..Sicer pa si vsak blog uredi tako kako je njemu všeč in ne gleda na to da bo drugim.Tako je :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Dec. 2006 3:06

ej, pa res mi je malo mar kaj ti misliš o meni, in kaj si misliš o mojem blogu...Jst blog ne pišem ne zate ne za nobenga drugega, ampak zase...ker mi pač tako paše, ker mi je všeč...
Sicer pa jaz ponavadi, če mi zadeva ni všeč je ne gledam ne berem in ne sodelujem zraven...torej, nevem kaj se ti potem siliš...ne glej, ne beri ne klikuj in je prolem rešen...Kar se pa tiče in izgleda in postov in vsega skupaj, je pa čist moja stvar, pa če je prav komu ali pa ne...
in s tem tvojim študijom računalništva oz. karkoli že pač, ne rabš tlele neki se delat preveč pametno, ker me baš briga kaj si ti misliš o mojem stylu bloga, in ne rabiš niti utrujat neki brezveze, ker to čist ni tvoja stvar...
In našebedarije so nam zanimive...z veseljem rajš preberem en življenski post z malo humorja, kot pa celotno proceduro o kakšni tehnični stvari oziroma karkoli, ker blog pač ni spletnastran za neke podatke in razlage širit...za to obstajajo drugi posebni pejđi...jst pa v mojem blogu ne rabim omenjat nekej kar bi tebe pritegnilo...In ja, hvalabogu da smo si različni...niti slučajno nebi hotla bit podobna tebi.. :wink: ...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 25. Dec. 2006 10:38

*purple bitch* napisal/-a:ej, pa res mi je malo mar kaj ti misliš o meni, in kaj si misliš o mojem blogu...Jst blog ne pišem ne zate ne za nobenga drugega, ampak zase...ker mi pač tako paše, ker mi je všeč...
Sicer pa jaz ponavadi, če mi zadeva ni všeč je ne gledam ne berem in ne sodelujem zraven...torej, nevem kaj se ti potem siliš...ne glej, ne beri ne klikuj in je prolem rešen...Kar se pa tiče in izgleda in postov in vsega skupaj, je pa čist moja stvar, pa če je prav komu ali pa ne...
in s tem tvojim študijom računalništva oz. karkoli že pač, ne rabš tlele neki se delat preveč pametno, ker me baš briga kaj si ti misliš o mojem stylu bloga, in ne rabiš niti utrujat neki brezveze, ker to čist ni tvoja stvar...
In našebedarije so nam zanimive...z veseljem rajš preberem en življenski post z malo humorja, kot pa celotno proceduro o kakšni tehnični stvari oziroma karkoli, ker blog pač ni spletnastran za neke podatke in razlage širit...za to obstajajo drugi posebni pejđi...jst pa v mojem blogu ne rabim omenjat nekej kar bi tebe pritegnilo...In ja, hvalabogu da smo si različni...niti slučajno nebi hotla bit podobna tebi.. :wink: ...

:top: ponosna sem na tvoje besede, purple! :D
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica83 » 25. Dec. 2006 10:55

Zadnje čase mi ful nagaja blogecc pa ne vem zakaj, če grem gor prek Explorera mi sploh noče odpret, ko se prijavim, če pa grem gor prek opere pa mi sicer odpre, sam ko napišem post, mi objavi samo naslov :( Se komu sanja kaj bi lahko blo narobe?
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Dec. 2006 12:29

men je tud prek IE zmrzvalo skos...tud zdej mi ne dela prek IE..Kaj pa prek mozzile si probala?meni dela normalno, prek mozzile...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 25. Dec. 2006 14:42

[offtopic]:lach:[/offtopic]

No, ste cist en micken zgresile point. Pravim, da lahko kdorkoli kritizira in ne men govort, kaj ne smem klikat, in kaj ne. Sama sebe postavim v glup polozaj, ce berem nekaj, kar mi ni vsec in potem kritiziram, a ni res? Hotela sem samo povedat, da morate znat prenest kritiko na nek normalen nacin. In povedala sem svoje mnenje, ce ga sploh kdo, ki ima drugacno mnenje od purple lahko se pove na tem forumu :roll:

In ne, ne delam se pametne, jaz to sem. In kaj ima pa moj studij veze s tem, kako izgleda blog? Sej ne studiram webdesigna? Za to se lahko obrnes na Lylo, ne name. In vec kot je takih kot si ti, manj je konkurence tako v sluzbenem kot socialnem zivljenju zame :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 25. Dec. 2006 20:13

Ej Kepka, ne seri, prosim :P
Vsi se zavedamo, da lahko naše bloge vsak čekira. So pa nastavitve, kjer lahko preprečiš, da kdorkoli komentira, ker se itak zmeraj najde kakšen kekec, ki ga kaj moti, pa če maš še tok carski blog. Tako kot ziher obstaja tut kakšen človek, ki tebe kritizira v real lajfu, če že nimaš bloga, je tako?
Sej cool, da poveš svoje mnenje pač, da ti nekaj ni všeč. Mi smo pa pač povedal svojga, a nimamo iste pravice al kaj? Sam ne mi zdaj z nekimi izjavami, da si boljša od ostalih, ker to mi gre pa najbolj na ***** pri folku. :aerger:

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov