blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ribica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Vidm, da so teli blogi postal full priljubljeni tle na cosmotu. Jst ga mam ze od marca I guess, na bloggerju je itak vs esimpl narest, ceprov zdaj itak sam se v template kaksne malenkosti spreminjam. Pa se to ga nekatere ne znajo narest tako kot bi ga rade(zivim s takim primerkom ).
No ja, blogi niso nic novega . so se pa razpasli kot gobe po dezju. Vecina od njih je BV, al pa imajo 3 poste in to je to.
Skratka .. niste odkrile cudeza
No ja, blogi niso nic novega . so se pa razpasli kot gobe po dezju. Vecina od njih je BV, al pa imajo 3 poste in to je to.
Skratka .. niste odkrile cudeza
Živi in pusti živeti.
<b>***Let it snow, let it snow, let it snow***</b>
<b>***Let it snow, let it snow, let it snow***</b>
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
In kaj pišete not? Kar vam pade na pamet al kako?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Zofi pa Jabuček ... Dobro vprašanje ... Hmmm kaj pišemo not??
Jst sm načeloma človek, k zlo rad piše in tut zlo velikrat sm svoja počutja pisala na papir oz. sm velikrat tisto kar sm čutla do neke osebe napisala na papir, ker mi je blo to mogoče vseen lažje kot pa to nekomu povedat.
Zdej se mi zdi pa mogoče blog ena taka še mal boljša stvar od papirja. Čeprou še vedno prisegam na pisma napisana na roke, vsaj za moje najdražje.
Torej ... zdej v svoj blog pišem tisto kar čutim ... kdaj pa kdaj dodam tut kkšne članke k so mi pač v tistem trenutku všeč al pa mogoče mal bolš povejo kaj jst čutm oz. mislim, ponavadi pač opisujem svoj dan oz. svoje življenje, stvari, ki me razveselijo, razžalostijo, razjezijo ... pač večinoma stvari o katerih razmišljam, tisto kar premlevam v sebi ...
Ne vem ... mal si preberta pa bosta vidle ...
Jst sm načeloma človek, k zlo rad piše in tut zlo velikrat sm svoja počutja pisala na papir oz. sm velikrat tisto kar sm čutla do neke osebe napisala na papir, ker mi je blo to mogoče vseen lažje kot pa to nekomu povedat.
Zdej se mi zdi pa mogoče blog ena taka še mal boljša stvar od papirja. Čeprou še vedno prisegam na pisma napisana na roke, vsaj za moje najdražje.
Torej ... zdej v svoj blog pišem tisto kar čutim ... kdaj pa kdaj dodam tut kkšne članke k so mi pač v tistem trenutku všeč al pa mogoče mal bolš povejo kaj jst čutm oz. mislim, ponavadi pač opisujem svoj dan oz. svoje življenje, stvari, ki me razveselijo, razžalostijo, razjezijo ... pač večinoma stvari o katerih razmišljam, tisto kar premlevam v sebi ...
Ne vem ... mal si preberta pa bosta vidle ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
hja, kaki hlapci, če majo pa na example pa tko napisan:
Ex: 09/17/1976
The year may be left blank.
a ti ne pove to, da je najprej dan...
men se te nastavitve čist kr neki...
ti jih pa totalno obvladaš, tamala82, tale znakec za hiv... čist hudo!
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
tamala82 napisal/-a:steLLcy napisal/-a:hja, kaki hlapci, če majo pa na example pa tko napisan:
LOL Stellcy.. pa saj veš da leto nima 17 mesecev
oooooo mojjjjjjj boggggggggg
pa js sm čist preuč blond!!!!
hahahahahaha
lollllll
sej ne morm vrjet, v glavnem: hvala tamala...
Waiting in the queue oh whoopee doo
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
evo od dons naprej mam pa še js svoj blog.. začetek zgleda usaj men kr obetavn.
sicr sm meu že za maturo seminarsko o blogih, sam n vem takt nism čutu take poklicanosti dab še svojga odpru... loh zj kej komenterate kei
http://hrcek.blogspot.com/
(majo pa take čudne template, sm se prou namatru predn sm use kukr sm hotu prefarbu)
sicr sm meu že za maturo seminarsko o blogih, sam n vem takt nism čutu take poklicanosti dab še svojga odpru... loh zj kej komenterate kei
http://hrcek.blogspot.com/
(majo pa take čudne template, sm se prou namatru predn sm use kukr sm hotu prefarbu)
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
sem si nardila blog. ampak še nisem nč rihtala
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov