blogger/ blog

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

imaš blog

da
145
43%
ne
154
45%
kaj je to
42
12%
Skupaj glasov : 341

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Avg. 2007 11:44

na you tube se najprej registreraš..potem najdeš pač video ki bi ga rada prilepla na blog, pod videom maš neke opcije (save to favorites, share video itd...), ti izbereš POST VIDEO.se ti odpre oknčk in te najprej spraušuje za blog (chooose a blog)-če še nimaš opcije in dodanih blogov maš tam zraven takoj nastavitve, al pa got na vrhu kjer je tvoj log name maš opcijo my account in to naštimaš (vpišeš url naslov bloga).no, ko maš to narjen potem tm v tistim oknčku ki si ga odprla pod videom daš opcijo pač nevem blog tralala, napišeš naslov (title) in pač v spodnji okn tud besedilo če želiš.in na koncu stisneš tipko POST TO BLOG in v roku parih sekund al pa minut bo video prliman.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 17. Avg. 2007 13:17

Je pa še način, ko samo skopiraš kodo (embed), k je ponavad pod url kvadratkom desno od spota na YouTube in to prlepš v objavo. Če maš blogger, to kopiraš v Uredi HTML in potem klikneš Sestavi (to je oboje v zavihku pr novi objavi), pa je to to. Pogledaš, kk zgleda pa lahko pr predogledu.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 18. Avg. 2007 10:49

Punci, hvala za pomoč! :hearts:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 25. Avg. 2007 10:17

Hej, blogerji in blogerke, mene pa zanima, kje lahko dobim tisti dodatek za blog, da ti npr. odšteva dneve do kakega praznika ... :?:
hrikec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a hrikec » 26. Avg. 2007 18:34

Ta dodatek je seveda odvisen od bloga, ki ga uporabljaš. Če uporabljaš najbolj razširjenega(Wordpress), sem našel tole.

Upam da pomaga :)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 26. Avg. 2007 21:16

A tole deluje na bloggerju?
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 28. Avg. 2007 10:23

NOVO VPRAŠANJE:

Na hitro bi rada spremenila, da ko komentiram drug blog da drugi lahko vidijo moj profil, če kliknejo na moj nick. Pozabila sem kje se to nastavi in se mi ne da brskat. Hvala :)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Avg. 2007 10:50

mislm da greš v profil pa potem uredi profil, ampak jst ne morem probat ker mi psloh na profil noče kliknt :roll:

NOVO

kje dobim tist "programček" da mam loohk na blogu musko, tko da svira ko blog odpreš? :D
hrikec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a hrikec » 28. Avg. 2007 10:59

Zakaj bi kdo hotel poslušati tvojo muzko ob pregledovanju tvoje strani?

To je najbolj annoying možna stvar. :)
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 28. Avg. 2007 11:02

Še to: Negre mi kliknit na Urejanje profila :gruebel:
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 28. Avg. 2007 11:10

hrikec napisal/-a:Zakaj bi kdo hotel poslušati tvojo muzko ob pregledovanju tvoje strani?

To je najbolj annoying možna stvar. :)

Stvar posameznika ... še vedno, če ma plejrčk in ga ma čist na vrhu strani, lahko vsak, k pride kej prebrat al pa prečekirat, ugasne musko.

Za profil urejat pa dej najprej Poglej profil, pol pa iz tm izberi Uredi profil ... men tko deluje :)

Prpl, http://www.fileden.com/ ... na tej strani lahko naložiš svoje komade gor in potem na tej strani: http://www.myflashfetish.com/myspace-mp3-players/ izbereš plejrčk, dodaš link in naslov izvajalca, izbereš, da samodejno začne predvajat komad in to je to.
Primer maš pa na mojem blogu nekje čist spodi, če je še.
hrikec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a hrikec » 28. Avg. 2007 11:16

jagodka85 napisal/-a:Stvar posameznika ... še vedno, če ma plejrčk in ga ma čist na vrhu strani, lahko vsak, k pride kej prebrat al pa prečekirat, ugasne musko.

Res da je stvar posameznika, ampak večina ljudi ne pride do koraka za ugasnit muzko, ker jo že prej zapustijo. Kot drugo pa je tudi debilno, da moram na strani delat neke xy stvari, če sem prišel samo po en podatek/članek. :)

No meni je vseeno, samo hotel sem povedat, da avtomatska muzka na strani znižuje promet na strani, kar si pa verjetno nihče ne želi.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Avg. 2007 11:39

hrikec napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:Stvar posameznika ... še vedno, če ma plejrčk in ga ma čist na vrhu strani, lahko vsak, k pride kej prebrat al pa prečekirat, ugasne musko.

Res da je stvar posameznika, ampak večina ljudi ne pride do koraka za ugasnit muzko, ker jo že prej zapustijo. Kot drugo pa je tudi debilno, da moram na strani delat neke xy stvari, če sem prišel samo po en podatek/članek. :)

No meni je vseeno, samo hotel sem povedat, da avtomatska muzka na strani znižuje promet na strani, kar si pa verjetno nihče ne želi.

ej, men je čist vseen al zapustijo al ne, al kaj komu klikne v glavi.blog je moj in pišem ga zase in ne za druge, če ga hoče pa kdo prebrat in ga zanima ga bo pa neglede na musko, med drugim opstaja opcija da zvočnike ugasneš, veš :wink:

hvala jagoda :bussi:

chococat, men tud ne dela profil, sploh ne morm kliknt uredi :roll: :evil:
hrikec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a hrikec » 28. Avg. 2007 11:47

Potem pišeš dnevnik, ne blog :P

Sicer mi je vseeno, kaj delaš na svojem blogu. Hotel sem samo povedat, da to pač ni dobra ideja. Kaj pa boš naredila, pa ni moja stvar. :)

Zvočnike pa težko ugasnem, saj vedno ko sem ob računalniku poslušam svojo muzko. :)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 28. Avg. 2007 12:12

Pa sj sm že rekla za profil, da pejta najprej na Poglej profil, pol pa od tm naprej na Uredi profil, k ti piše na levi strani. Berte folk, berteeee :D

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]