blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
na you tube se najprej registreraš..potem najdeš pač video ki bi ga rada prilepla na blog, pod videom maš neke opcije (save to favorites, share video itd...), ti izbereš POST VIDEO.se ti odpre oknčk in te najprej spraušuje za blog (chooose a blog)-če še nimaš opcije in dodanih blogov maš tam zraven takoj nastavitve, al pa got na vrhu kjer je tvoj log name maš opcijo my account in to naštimaš (vpišeš url naslov bloga).no, ko maš to narjen potem tm v tistim oknčku ki si ga odprla pod videom daš opcijo pač nevem blog tralala, napišeš naslov (title) in pač v spodnji okn tud besedilo če želiš.in na koncu stisneš tipko POST TO BLOG in v roku parih sekund al pa minut bo video prliman.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Je pa še način, ko samo skopiraš kodo (embed), k je ponavad pod url kvadratkom desno od spota na YouTube in to prlepš v objavo. Če maš blogger, to kopiraš v Uredi HTML in potem klikneš Sestavi (to je oboje v zavihku pr novi objavi), pa je to to. Pogledaš, kk zgleda pa lahko pr predogledu.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Hej, blogerji in blogerke, mene pa zanima, kje lahko dobim tisti dodatek za blog, da ti npr. odšteva dneve do kakega praznika ...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
A tole deluje na bloggerju?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
hrikec napisal/-a:Zakaj bi kdo hotel poslušati tvojo muzko ob pregledovanju tvoje strani?
To je najbolj annoying možna stvar.
Stvar posameznika ... še vedno, če ma plejrčk in ga ma čist na vrhu strani, lahko vsak, k pride kej prebrat al pa prečekirat, ugasne musko.
Za profil urejat pa dej najprej Poglej profil, pol pa iz tm izberi Uredi profil ... men tko deluje
Prpl, http://www.fileden.com/ ... na tej strani lahko naložiš svoje komade gor in potem na tej strani: http://www.myflashfetish.com/myspace-mp3-players/ izbereš plejrčk, dodaš link in naslov izvajalca, izbereš, da samodejno začne predvajat komad in to je to.
Primer maš pa na mojem blogu nekje čist spodi, če je še.
- hrikec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
jagodka85 napisal/-a:Stvar posameznika ... še vedno, če ma plejrčk in ga ma čist na vrhu strani, lahko vsak, k pride kej prebrat al pa prečekirat, ugasne musko.
Res da je stvar posameznika, ampak večina ljudi ne pride do koraka za ugasnit muzko, ker jo že prej zapustijo. Kot drugo pa je tudi debilno, da moram na strani delat neke xy stvari, če sem prišel samo po en podatek/članek.
No meni je vseeno, samo hotel sem povedat, da avtomatska muzka na strani znižuje promet na strani, kar si pa verjetno nihče ne želi.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
hrikec napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:Stvar posameznika ... še vedno, če ma plejrčk in ga ma čist na vrhu strani, lahko vsak, k pride kej prebrat al pa prečekirat, ugasne musko.
Res da je stvar posameznika, ampak večina ljudi ne pride do koraka za ugasnit muzko, ker jo že prej zapustijo. Kot drugo pa je tudi debilno, da moram na strani delat neke xy stvari, če sem prišel samo po en podatek/članek.
No meni je vseeno, samo hotel sem povedat, da avtomatska muzka na strani znižuje promet na strani, kar si pa verjetno nihče ne želi.
ej, men je čist vseen al zapustijo al ne, al kaj komu klikne v glavi.blog je moj in pišem ga zase in ne za druge, če ga hoče pa kdo prebrat in ga zanima ga bo pa neglede na musko, med drugim opstaja opcija da zvočnike ugasneš, veš
hvala jagoda :bussi:
chococat, men tud ne dela profil, sploh ne morm kliknt uredi
- hrikec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
Potem pišeš dnevnik, ne blog
Sicer mi je vseeno, kaj delaš na svojem blogu. Hotel sem samo povedat, da to pač ni dobra ideja. Kaj pa boš naredila, pa ni moja stvar.
Zvočnike pa težko ugasnem, saj vedno ko sem ob računalniku poslušam svojo muzko.
Sicer mi je vseeno, kaj delaš na svojem blogu. Hotel sem samo povedat, da to pač ni dobra ideja. Kaj pa boš naredila, pa ni moja stvar.
Zvočnike pa težko ugasnem, saj vedno ko sem ob računalniku poslušam svojo muzko.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]