blogger/ blog

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

imaš blog

da
145
43%
ne
154
45%
kaj je to
42
12%
Skupaj glasov : 341

Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 25. Dec. 2006 22:47

Očitno sm edina, ki razume kaj je kepka hotela povedat.
To, da včasih tud sprejmete kritiko ni nujno slaba lastnost. Ravno nasprotno. Tisti, ki jo prenese in jo obrne sebi v prid je lahko ponosen nase. Ne pa tko no. Pač se punca ukvarja s temi stvarmi in je mal pokritizirala tvoje šajni bleščeče zadevce, ker pač ve, da to trenutno v tem biznisu ni in. In ji je smešno. Prav tako kot je men smešno, če vidim zadevo iz svoje stroke, ki je popolnoma "last season".
Res ne razumem kaj si jemlješ toliko k srcu, potem pa pišeš kako lahko ima vsak svoje mnenje itd. Sej ... tud kepka ima pač svoje mnenje o tvojih šajni stvareh, o tvojem načinu pisanja in njej pač ne sede. A je to tko težko sprejet?
Prav tako se bo najdu "možakar", ki bo skritiziru moj način dizajna in moj način pisanja pa res ne bom šla potem govort naj se ne hvali s svojo računalniško izobrazbo. :roll: (ta je bla res nizka, sploh iz tvojih ust, purple - če smo že na tem).
Itak je pa brez pomena, ker bom spet slišala sam blah, blah, blah ... isto kot ponavadi, komur ni všeč naj ne bere. Ampak to ni biu point. ;)
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Dec. 2006 23:51

mislim da je res škoda besed...

fora ni v tem, da neznam sprejeti kritike, ampak ej fora v tem, da se folk vedno preveč vtikuje v zadeve ki jih ne zadevajo...če pač njo moti moj blog, ga naj preprosto ne obiskuje...pa naj se ji zdi moj blog, moji posti in moje življenje še kako dosadno, meni je pa dosadna ona ki se skos in skos vtikuje vame, tako kot ti predraga stelčy..
nevem, a je res tako težko razumet, da je blog moja stvar in da bo tak kukr bo meni pasalo in ne kot nekomu, ki ga niti bere ne niti nič..pa tud če bi ga brala, je pač nebi upoštevala, ker blog pišem zase, kreiram ga zase, vse kar počnem na blogu počnem zase...in se res ne oziram kaj kdo pravi, ali mu je všeč ali ne...tistemu ki je všeč bo že prebiral blog, tistemu ki ni ga pa ne rabi..a ni tako?!in neglede na nevemkakšne trende, mene to ne zanima..jst delam tako kot je meni všeč in ne po zadnji modi...zakaj bi mogla bit večina, če mi je neki druzga všeč..

In ne, ne delam se pametne, jaz to sem

s tem si pa vse povedala... :roll:
če bi bila pametna, bi bla na mal drugačen način delana...
in še enkrat ponavjam...če te tolk vse moti in če se počutiš glupa oziroma v glupem položaju, zakaj potem bereš in klikaš? :roll: to ap res ne razumem...jst strani ki miso všeč ne obiskujem...nevemkaj s epotem ti siliš...
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 25. Dec. 2006 23:53

*purple bitch* napisal/-a:
In ne, ne delam se pametne, jaz to sem

s tem si pa vse povedala... :roll:

punca ima samozavest in s tem ni nic narobe, no. Zakaj se ze kregate? vsak ma svoj blog, druga valda, da ga brejo - sej zato tudi je, al sem jaz napacno poducena? :) komentarje pa itak, da lahko pricaqkujete - taksne in drugacne...tak je.

zdaj pa nehajte - rokico pa lupčeka pa mir :D
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Dec. 2006 23:59

eno je samozavest eno je pa precenjevanje samega sebe, če to nisi :wink:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 26. Dec. 2006 0:04

pa ignoriraj take izjave...brezveze, res :)
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 26. Dec. 2006 0:12

Če boš vzkipela za vsako izjavo bo folk mel še večje veselje! Nekateri se pač ne morejo sprijaznit, da je to stvar vsakega posameznika kaj napiše v blog...

Mogoče pa se preveč vidijo v besedilu...Nikol ne veš :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 26. Dec. 2006 8:30

Ah brezveze... Internet je itak sam še en "svet". Tako kot maš v real lajfu svoje mesto na svetu in si kakršen pač hočeš bit, ga maš tut na netu. Itak se najde zmeraj kdo, ki se reži temu, kok si oblečen, al pa se reži temu, kakšen blog imaš. Trapasto je pričakovat, da človeka to niti pikico ne prizadane in se ne razburi. No, jaz bi se itak tut, ker sem pač tak karakter in mi gre isto STRAŠNO na živce, da se folk skos vtika v druge. Sploh je pa na netu to še bolj nadležno, k se folk upa vse rečt, ker se skriva za nekimi nicki in za anonimnostjo, v real lajfu so pa po možnosti ene prpe, al pa stari 15. Ja, sej tut jaz anglo študiram, pa vidim na kakšnem blogu kakšno čist trapasto napako, pa pač vem, da ne morjo vsi bit v vsem dobri. :P
V bistvu je lepo, da ji poveš, Kepka, da ni oblikovno njen blog ravno ena A. Pač čist prijazno. Sam tvoje nadaljne izjave se mi zdijo pa res bedne...
Saj jaz in Bejbika sva npr. samo predstavle najino mnenje, ki je pa pač drugačno in ni tebe noben v drek tlaču, zato se mi zdi, da če je kdo tukaj preveč burno odreagiral, si bla to ti, ker za Purple je pa itak logično, da bo malo prizadeta. :wink:

Zdej pa mir, mularija! :D
End of OT. :cool:
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 26. Dec. 2006 11:44

Poteka razprava o tem ali je blog osebna ali javna zadeva.
Je isto kot bi v nek časopis objavil svojo misel in rekel naj ne berejo tega ker je osebno.

*purple bitch*, v trenutku ko si odprla javni blog je to stvar vseh obiskovalcev.
Veliko več ljudi pride na tvojo stran kot si pa sama misliš. In ja, v krogih webdizajnerjev pride tudi do stavka "Fak a si vidu uno čist preveč kičasto zadevo.. še migreno sem fasu"

To je pač kritika. Hvala bogu da ostajaš taka kot si in še vedno furaš svoj stil. Ampak kritika je pa le kritika, katero je treba sprejet.

Poanta je, da če se hoče določeno številko bralcev obdržat je treba prilagodit dizajn tako da bo berljivo.

To, da pa ne bo kdo hodil na tvoj blog je pa resnično stvar posameznika ali pa tebe, če se odločiš omejiti prihod obiskovalcev na blog s funkcijo invite only.

Niti ni offtopic ker je debata o templejtu bloga. Če smo tukaj pisali vse od kod do bogve česa še, so tudi mnenja dobrodošla kako popraviti blog.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Dec. 2006 12:59

seveda je stvar vseh obiskovalcev...ampak oblikovam bo še vedno tako kot bom jaz želela, pa če je komu prav ali ne..

jst nimam nč proi če kdo skritizira moj blog, če skritizira na lep način, ne pa na tak kot je ona...ne počutim se prizadete, samo cenim prijaznost in koreknost ljudi...

sicer mi je pa čist vseeno...važn da je men cool :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 26. Dec. 2006 19:25

Najbrž je blog najbolj javna zasebna stvar na svetu. :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 26. Dec. 2006 21:18

Eno vprašanje:
mam eno kodo za templejt od pannasmontata-templates in me zanima, kk pr komentarjih spremenim post a comment v napiši komentar ? koda za home je, za napisat komentarja je pa ni oz. je jz ne najdem.
Ve slučajno kdo, kakšna je ta koda, da ne bi mela napisan: post a comment pol pa domov...?
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a deborah » 26. Dec. 2006 23:05

aaa, jst pa ne štekam kk nj si skin zamenam. mislm, kk nj si dam enga svojga gor, ne tistih k so že na bloggerju na izbiro...zna kera za laike razložit? plosim, plosim *big puppy eyes*
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Dec. 2006 23:34

ja pobrišeš že obstoječo HTML kodo in prilimaš novo..ampak če maš ob strani kakšne linke in povezave do osatlih blogov, se ti zbrišejo in morš an novo na pisat al pa če jih daš copy/paste, recimo v word pa potem prilimaš naza tja...
maičulla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maičulla » 27. Dec. 2006 9:44

Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 27. Dec. 2006 9:50

jagodka85 napisal/-a:Eno vprašanje:
mam eno kodo za templejt od pannasmontata-templates in me zanima, kk pr komentarjih spremenim post a comment v napiši komentar ? koda za home je, za napisat komentarja je pa ni oz. je jz ne najdem.
Ve slučajno kdo, kakšna je ta koda, da ne bi mela napisan: post a comment pol pa domov...?

Tam kje je koda sploh za komentarje bi moral nekje bit "Post a Comment" če ni pa sama spiši kodo ali pa mi pošlji templejt na ZS pa ti pokažem kje je to.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov