blogger/ blog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Vem, da je čist neumesna in nočm se vmešavat, sam morm povedat, da sm se js, medtem ko sm urejala svoj blog in raziskvala zraven, ogromno naučila. Sploh o ukazih v HTML.
In glede na to, da sm bla res prej čisti neandertalc kar se tega tiče morm rečt, da se z malce volje in zanimanja da. Google je res en hudičevo pametn stric.
In glede na to, da sm bla res prej čisti neandertalc kar se tega tiče morm rečt, da se z malce volje in zanimanja da. Google je res en hudičevo pametn stric.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
res ne morm rečt, da mi nikol nista pomagale, ampak vsakič je šlo s kšnimi pripombami...
fora je pa tud v tem, kot sm že napisala, da pač nevem kaj bi mogla narest...sej nism rekla da mi povejte vse po korakcih, ampak nism niti vedla kje s eproblema lotit ker se mi je stvar zgodila prvič...sej je dost drugih ki tud sprašujejo, pa še bolj bedna prašanja, pa mi ni težko an google napisat in najdt eno stvar ki vem kako deluje in zakaj...tle pa pojma nism mela kaj bi blo lohk narobe....zato sm tud prašala....če bi sama kr neki štimala bi zihr zajebala....tega pa seveda nočem in rajš prašam....pa še engleške strokovne besede mi niso vešče tko da bi še s tem kej zajebala....
sm štimala bloger sama od sebe, pa je kar zginu..pol smogla pa bejbiki težit da mi popravi vse skupej...potem pa rajš prašam preden zajebem....
fora je pa tud v tem, kot sm že napisala, da pač nevem kaj bi mogla narest...sej nism rekla da mi povejte vse po korakcih, ampak nism niti vedla kje s eproblema lotit ker se mi je stvar zgodila prvič...sej je dost drugih ki tud sprašujejo, pa še bolj bedna prašanja, pa mi ni težko an google napisat in najdt eno stvar ki vem kako deluje in zakaj...tle pa pojma nism mela kaj bi blo lohk narobe....zato sm tud prašala....če bi sama kr neki štimala bi zihr zajebala....tega pa seveda nočem in rajš prašam....pa še engleške strokovne besede mi niso vešče tko da bi še s tem kej zajebala....
sm štimala bloger sama od sebe, pa je kar zginu..pol smogla pa bejbiki težit da mi popravi vse skupej...potem pa rajš prašam preden zajebem....
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
A še keri YouTube ne dela? Oz. ne da ne dela, ampak noče objavt videeov. Mi napiše, da bo video v kratkem objavlen na blogu, sam mi ga ne objavi. Pa ne vem a ma še kdo ta problem al je pa kej v povezavi z novim templatom?
Aghrrrrrrr zakaj ne dela
Aghrrrrrrr zakaj ne dela
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jst bi pa prosla, če mi poveste kak bi lahko dala neko sliko iz računalnika, oz pač naredila svoje ozadje, tko kot npr. Jagoda pa Naughty grl... ker to se mi pa sanja ne, sem že vse sprobala
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
Naughty grl - Kofetarica
pikica83 odvisno od templata, ki ga imaš. V največji meri gre itak samo za probavanje in igranje, vstavljanje ipd. Sliko naložiš na net, potem pa link vstavlaš v kode in se igraš. Vse je pa odvisno od izbranega templata. Lepš ne vem kako nej ti razložim.
Komu se lahko jz javim na zs glede YouTube problemov?
Komu se lahko jz javim na zs glede YouTube problemov?
-
Naughty grl - Kofetarica
Moti me to, da mi napiše, da mi bo posnetek naložu v kratkem na blog in mi ga ne. Sm misnla da je mogoče slab posnetek al pa kej podobnga, sam mi drugi tud ne delajo. Pa znam posnetke limat gor drgač, da ne bo pomote. Tud v arhivu sm jih že limala in jih lepo pokaže. Kot nov post jih pa noče prkazat. What to do?
-
Naughty grl - Kofetarica
wiiii bejbi delaaaa!!! Hvala :bussi:
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov