Apple MacBook
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 290 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Dobro, če takole razbiješ na dele je to res. Ampak se precej pozna, da sta hardware in software odlično prepletena, kar se še najboljše pozna recimo pri življenjski dobi baterije. Pri ostalih laptopih lahko nekaj podobnega najdemo pri Lenovo prenosnikih ...
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
Ok, ne vem kaj si hotla s tem povedat, vem pa da ma Lenovo zanič baterije.
Da ne bo pomote, strinjam se, da je komp. hitrejši, če je softver spisan posebej za ta hardver, samo upam, da ne probaš česa dokazat z življenjsko dobo baterij na Lenovo laptopih
Da ne bo pomote, strinjam se, da je komp. hitrejši, če je softver spisan posebej za ta hardver, samo upam, da ne probaš česa dokazat z življenjsko dobo baterij na Lenovo laptopih
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Wait, what? Si ti zihr da ni preprosto razlika v power saving nastavitvah?Tryanna napisal/-a:Ampak se precej pozna, da sta hardware in software odlično prepletena, kar se še najboljše pozna recimo pri življenjski dobi baterije.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Tryanna napisal/-a:Dobro, če takole razbiješ na dele je to res. Ampak se precej pozna, da sta hardware in software odlično prepletena, kar se še najboljše pozna recimo pri življenjski dobi baterije. Pri ostalih laptopih lahko nekaj podobnega najdemo pri Lenovo prenosnikih ...
Prepletena????
Ok a mi lahko prosim razložiš to ker jst nekako razumem da to vse itak teče po enakih kablih. Kaj misliš, da je sata kabel ali pci vodilo v applu kej drugačno?
Kaj misliš da baterije apple dela. Think again.
Kot se jst spomnim je imel apple probleme zaradi SONY baterij.
Tule si malo preberi:
https://support.apple.com/ibook_powerbook/batteryexchange/main?id=qp
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- vitavita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2008
Čau!
Mene pa zanima, če zna katera kaj več glede teh popustov, ki jih dobiš v UK, če maca preko univerze kupiš?
Kolko sploh dobiš popusta?
Mene pa zanima, če zna katera kaj več glede teh popustov, ki jih dobiš v UK, če maca preko univerze kupiš?
Kolko sploh dobiš popusta?
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
tukajle si lahko prebereš vse ustrezne informacije:
http://www.apple.com/uk/education/shop/
http://www.apple.com/uk/education/shop/
- vitavita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2008
Mi lahko prosim nekdo pove kakšna je razlika med:
320GB Serial ATA Drive @5400 rpm
in
320GB Serial ATA Drive @7200 rpm
Hvala!
in
Hvala!
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
vitavita napisal/-a:Mi lahko prosim nekdo pove kakšna je razlika med:
in
Hvala!
Tele rpm-ji na koncu pomenijo revolutions per minute torej obratov na minuto. V teoriji to pomeni, če se disk vrti hitreje, lahko hitreje bere ali zapisuje podatke. Čeprav mislim da med 5400 in 7200 ni kakšnih bistvenih performančnih razlik ker ni hitrost branja pisanja odvisna samo od diska ampak tudi od RAM-a in nenazadnje procesorja.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- bloom*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 3. 2009
a mi lahko poveste kako ste tisti, ki ste iz pc preklopli na mac zadovoljni z macom?
je vreden denarja? noro mi je všeč, glede kvalitete pa ne morem presodit, ker ga nimam kje preizkusit všeč mi je design, grafika itd. ker se rada igram s fotografijami pa je morda dobra odločitev da ga nabavim.
pa še to - kje ste kupile, obstaja kaka varianta, da ga dobim ceneje? (kot berem zgoraj ga nekateri naročate celo v tujini in uk ...) kako je s tem?
prebrala sem že tolk forumov, pa povsod en in isti za:ne čvek. groza ko se zdaj sama odločam
hvala
je vreden denarja? noro mi je všeč, glede kvalitete pa ne morem presodit, ker ga nimam kje preizkusit všeč mi je design, grafika itd. ker se rada igram s fotografijami pa je morda dobra odločitev da ga nabavim.
pa še to - kje ste kupile, obstaja kaka varianta, da ga dobim ceneje? (kot berem zgoraj ga nekateri naročate celo v tujini in uk ...) kako je s tem?
prebrala sem že tolk forumov, pa povsod en in isti za:ne čvek. groza ko se zdaj sama odločam
hvala
- bloom*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 3. 2009
upam, da se bodo kaj pocenili zdaj, ko so prišli novi iPadi. ker je še vedno ql zadevca tale comp. bom čakala v pripravljenosti
a v angliji se da dobit cenejše? ker septembra potujem v london in bi se mogoče splačalo pogledat v kak apple store
a v angliji se da dobit cenejše? ker septembra potujem v london in bi se mogoče splačalo pogledat v kak apple store
Prvi neprebran prispevek • 290 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov