Apple MacBook
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bloom*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 3. 2009
pa še to : tale ponudba je kar mamljiva, ker si želim tudi ipoda. kaj mislite?
http://www.tudijazhocemmac.si/
http://www.tudijazhocemmac.si/
- Tejcuu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2010
No upam da s tem ne bom kuga užalila ampak se bom mau pohvalila.. doma imam celo kolekcijop apple. Telefon, oba računalnika, iPode... Do zdaj sem bila zelo zadovoljna ampak lahko koga tudi malo preseneti saj so ti mali jabulčki pravi nagajivčki V glavnem jaz priporočam vse njihove stvari!
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
bloom* napisal/-a:upam, da se bodo kaj pocenili zdaj, ko so prišli novi iPadi. ker je še vedno ql zadevca tale comp. bom čakala v pripravljenosti
a v angliji se da dobit cenejše? ker septembra potujem v london in bi se mogoče splačalo pogledat v kak apple store
Apple cene definitivno nebo znižal. Kvečjemu lezejo cene samo še navzgor.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Jaz sem tudi applova, pa me včasih malo zažuli, ker še ne delajo vseh programov prilagojenih zanj. Recimo tistih, ki so manjši. Ampak to ne pomeni, da jih tudi mi ne rabimo. No, pred kratkim me je pa razveselilo, da zdaj lahko preverim porabo telefona tudi z Macom. Mobitel je namreč naredil M: Namiznik tudi za nas.
Bi bilo kul, če bi obstajale peticije ali kaj podobnega, da bi uporabniki Macov vplivali na podjetja, da naredijo še verzije za nas
Bi bilo kul, če bi obstajale peticije ali kaj podobnega, da bi uporabniki Macov vplivali na podjetja, da naredijo še verzije za nas
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Ah, jah jah, bratec računalničar, ki je tudi na Macu, je prebral moj post in me popravlja. Pravi, ne gre za M:Namiznik, ampak je widget, pa ni ga naredil Mobitel, ampak eno drugo podjetje. No, važno, da sem namen zadela, a ne bruder?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov