antivirusni programi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
PANDA definitivno...
sicer jo placam okoli 8000 SIT na leto, vendar nimam nobenega virusa, vse kar je sumljivo mi blokira, nobenega vdora, se splaca res ....
Ne priporocam pa nobenega programa iz neta, ki je po moznosti se brezplacen!
sicer jo placam okoli 8000 SIT na leto, vendar nimam nobenega virusa, vse kar je sumljivo mi blokira, nobenega vdora, se splaca res ....
Ne priporocam pa nobenega programa iz neta, ki je po moznosti se brezplacen!
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
ANSAF - Debatorica
LyLa napisal/-a:ANSAF napisal/-a:Ne priporocam pa nobenega programa iz neta, ki je po moznosti se brezplacen!
Errrr tole pa ne bo cisto drzalo
Jst imam trenutno (in spet) kr lepo AntiVir in sem vec kot zadovoljna... res nimam nikoli nobenih tezav. Z vsemi ostalimi, vkljucno z Kaspersky-im sem jih imela.
Ostalo pa Sygate(fw), ad-aware, SpyBot, HijackThis in online scani za preventivo
ja, sej verjetno res .... odvisno od programa... mi imamo v sluzbi za racinalnike AVG, in ti povem da je cist v k......
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
ANSAF - Debatorica
tole sem dons dobila, pa kr sem posredujem
Pazi!
V prihajajocih dneh pazite, da v e-mailih NE odprete mail z naslovom "invitation", ceprav vam ta mail posilja prijatelj/prijateljica. Ta virus odpira "Olimpijsko baklo", ki vam "izgori" vas trdi disk. Mail se prenasa tako, da se sam avtomaticno posilja ljudem, ki jih imate shranjene v vasih adressah. Po podatkih CNN-a je to najhujsi virus doslej, prav tako pa je potrjen tudi s strani Microsofta. McAfee je bil prvi antivirusni program, ki je omenjen virus prepoznal.
Pazi!
V prihajajocih dneh pazite, da v e-mailih NE odprete mail z naslovom "invitation", ceprav vam ta mail posilja prijatelj/prijateljica. Ta virus odpira "Olimpijsko baklo", ki vam "izgori" vas trdi disk. Mail se prenasa tako, da se sam avtomaticno posilja ljudem, ki jih imate shranjene v vasih adressah. Po podatkih CNN-a je to najhujsi virus doslej, prav tako pa je potrjen tudi s strani Microsofta. McAfee je bil prvi antivirusni program, ki je omenjen virus prepoznal.
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
ANSAF napisal/-a:tole sem dons dobila, pa kr sem posredujem
Pazi!
to opozorilo je fake.
http://www.breakthechain.org/exclusives/olympicvirus.html
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
tjaskaaa napisal/-a:mene pa zanima kolk antivirusnih programov maš lohk naištaliranih naenkrat??jst mam dva,če se ne motm..pa me zanima,če je to problem..da je rač.potem ˝preobremenjen˝
LP tjaskaaa
Ne, smeš imeti dveh. Ker se potem lahko zgodi da niti eden ne deluje pravilno. Tako da oba odištaliraj in si naloži samo enega.
And now something completely different
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov