antivirusni programi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
No ja, jst sm mela pa Avasta ampak sem ga zaradi pomankanja zaščite izbrisala. Zdej sm si naštimala novega; Kasperskyy (ruski), manjka mi le še aktivacijska koda. Ali kdo ve, kje bi se jo dalo dobiti, namreč na serials nobena ne ustreza . Res bi nujno rabila pomoč, saj imam trenutno nezaščiten računalnik.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Rada bi si downloadala AV program NOD32, ampak ne vem katerega, ker je toliko teh različic, pa si ne bi rada že pri izbiri različice vse zasrala in si še nakopala zraven enih x virusov. Download [ NOD32 3.0.621 Final for Windows NT/2000/2003/XP - 64-bit ] <--- tega sem si dol potegnila, ampak mi je po koncu inštaliranja odprlo okence (pred tem sem kliknila Odpri) in napisalo, da je ta datoteka zaženljiva in da tovrstne datoteke lahko vsebujejo viruse ali drugo zlobno kodo, ki lahko škoduje mojemu računalniku. In potem me vpraša, če sem prepričana, da želim odpreti to datoteko. Kaj naj naredim? (sem čisti laik glede tega)
-
bejbika_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
zdravo...
pravkar sm si naložila z neta nod in ob prvam zagonu piše da ga morem posodobit.in ko ga posodobim mi piše da vstavim neko geslo.in potem ustavim isto geslo kot je za zagon programa in mi ga sploh en sprejme in mi okence z geslom kar naprej odpira. a mi zna kdo pomagat?:)
hvala
pravkar sm si naložila z neta nod in ob prvam zagonu piše da ga morem posodobit.in ko ga posodobim mi piše da vstavim neko geslo.in potem ustavim isto geslo kot je za zagon programa in mi ga sploh en sprejme in mi okence z geslom kar naprej odpira. a mi zna kdo pomagat?:)
hvala
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Pozdravljeni!
Danes sem po pošti dobila en letak s Siolovimi novostmi. Ponujajo brezplačen antivirusni program BitDefender Internet Security 2008 (kot naročnik Siola ga dobim brezplačno)in me zanima, če ga kdo že ima, in kako se mu zdi, si ga je vredno naložit?
Zdaj imam Aviro in sem zadovoljna, vendar mi čez 1 mesec poteče poskusna verzija , pa preverjam nove možnosti...
Danes sem po pošti dobila en letak s Siolovimi novostmi. Ponujajo brezplačen antivirusni program BitDefender Internet Security 2008 (kot naročnik Siola ga dobim brezplačno)in me zanima, če ga kdo že ima, in kako se mu zdi, si ga je vredno naložit?
Zdaj imam Aviro in sem zadovoljna, vendar mi čez 1 mesec poteče poskusna verzija , pa preverjam nove možnosti...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kar se noda tiče...sem ga mela zdej non stop, pol je slo pa neki narobe in sem si trial kasperskega dol povlekla. in mi je najdu miljon enih stvari, ki jih nod prej ni zvohal.
drugace pa...za vse ki nameravate nelegalno različico noda dol vlečt, že pri dveh različicah se mi je zgodilo da se vmes kr nih otu updejtat, pa sem mogla datume na kompu spreminjat in po trepalnicah plesat da se je spet normalno updejtav, da ne govorim o tem da se mi je vmes sistem skor sesul.
my poor little system.
drugace pa...za vse ki nameravate nelegalno različico noda dol vlečt, že pri dveh različicah se mi je zgodilo da se vmes kr nih otu updejtat, pa sem mogla datume na kompu spreminjat in po trepalnicah plesat da se je spet normalno updejtav, da ne govorim o tem da se mi je vmes sistem skor sesul.
my poor little system.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zaenkrat mi NOD32 dobro služi (moram potrkat na les). Upam, da bo tako tudi naprej...
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Mene pa neki zanima. Ze priblizno dve leti imam nod32 verzijo 2,7 zdaj so mi pa tam pri nod-u rekli, da zelo priporocajo, da downloadam iz njihove strani verzijo 3,0. A je zelo narobe, ce ne nalozim novejse verzije in kaj se lahko zgodi, ce ostanem pri 2,7?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOD32
Probala že kar nekaj drugih, pa se ni noben tako izkazal.
Probala že kar nekaj drugih, pa se ni noben tako izkazal.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
sicer pa tako, ko te nek virus dejansko napade, noben antivirusni program ni tako dober da bi ga dobro odstranil. kakor jst zastopim so ti antivirusni programi le zato, da te ščitijo, če pa imaš računalnik že okužen pa niso preveč učinkoviti. no jst mam normana pa sem zadovoljna
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov