Vodni športi (surfing, wind surfing, kajak, raft...)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^poveš kej več; kje, s kom, kolk €?
Mene tud matra tole, čeprav sem prototip antišportnika, pa vseen, tole zgleda pač tolk luštno & zabavno, da je vredno dat denar in se it sramotit
Mene tud matra tole, čeprav sem prototip antišportnika, pa vseen, tole zgleda pač tolk luštno & zabavno, da je vredno dat denar in se it sramotit
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
šla sem za 2 tedna v Zarautz (blizu San sebastiana v španiji). Z ujusanso.
Blo je pa res super. Sicer je bilo dosti težje kot sem sprva pričakovala, ampak glede na to, da v življenju še nikdar nisem ne surfala ne bordala mislim, da mi je šlo kar dobro. V 10 dneh sem se naučila pravilno pedlat, ujet valj, vstat na valju in tu pa tam se z valjom tudi pripeljat do obale.
Zdj sm čist padla v to surfanje
Drugače pa tudi folk super. Vsi odprti, družabni...
aja... plačala sem pa 400€ za 2 tedna. Prevoz, nastanitev v že postavljenem šotoru, izposoja opreme, učenje surfanja in pa prevozi do plaže (kadar je bila šola surfanja). Zraven si lahko uporabljal tudi njihove kuhalnike, elektrika...
Ubistvu si moraš samo kuhat sam.
Blo je pa res super. Sicer je bilo dosti težje kot sem sprva pričakovala, ampak glede na to, da v življenju še nikdar nisem ne surfala ne bordala mislim, da mi je šlo kar dobro. V 10 dneh sem se naučila pravilno pedlat, ujet valj, vstat na valju in tu pa tam se z valjom tudi pripeljat do obale.
Zdj sm čist padla v to surfanje
Drugače pa tudi folk super. Vsi odprti, družabni...
aja... plačala sem pa 400€ za 2 tedna. Prevoz, nastanitev v že postavljenem šotoru, izposoja opreme, učenje surfanja in pa prevozi do plaže (kadar je bila šola surfanja). Zraven si lahko uporabljal tudi njihove kuhalnike, elektrika...
Ubistvu si moraš samo kuhat sam.
Don't worry, be happy!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ kulj
Ja, jz sem tud pri njih gledala ponudbo tečajev, bolj bi me mikala Portugalska sicer.
Se pravi, še mal našparat, pa gremo enkrat pač.
Ja, jz sem tud pri njih gledala ponudbo tečajev, bolj bi me mikala Portugalska sicer.
Se pravi, še mal našparat, pa gremo enkrat pač.
-
Danni - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2010
Men se zdi za surfanje super Francija (Anglet), pa Zarautz je tut kul. Portugalska me pa še čaka. Te destinacije so fajn k so dost bliz (ne čist za popoldne bliz), ampak v primerjavi z drugmi so te OK.
Če je bla katera na Portugalskem, naj pove malo, kako je bilo..
Če je bla katera na Portugalskem, naj pove malo, kako je bilo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov