Vodni športi (surfing, wind surfing, kajak, raft...)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- windgirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2006
oooo to je pa tud tema zame jst pa tud windsurfam že neki časa in je d best. nič na svetu ne more zamnejati tista filinga na dili z vetrom v jadru
drgač pa poleti grem ponavadi srfat za en mesec km, pozimi pa kakšen egipt.med letom pa ponavad vikendi pa kšn dan med tednom če le obveznosti dopuščajo
drgač pa poleti grem ponavadi srfat za en mesec km, pozimi pa kakšen egipt.med letom pa ponavad vikendi pa kšn dan med tednom če le obveznosti dopuščajo
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Poletje je praktično že tu, zato je treba tud tole temo mal oživet
Še mal, pa se začnem učit windsurfat in res komi čakam Mela sem se namen to poletje tud wave naučit, sam je prišlo do spremembe kar se dopusta tiče, tko da ne bom mela glih priložnosti
Še mal, pa se začnem učit windsurfat in res komi čakam Mela sem se namen to poletje tud wave naučit, sam je prišlo do spremembe kar se dopusta tiče, tko da ne bom mela glih priložnosti
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js pa letos, če bo šlo tko k je treba, končno sprobam kajt (če pridem kdaj clo do vode, pa ne vem ) ... Tole si oblublam že leta, pa kr ne nardim nč konretnga u to smer.
Pa mal bo treba na ski lift u kratkem pogledat, pa kšno novo dilco nabaut (mnja, tut 50 posto dol je še zmer kr dost), pa kšn trik se naučit ...
Srfanje je pa grdo, grdo propadlo in me stisne sam k pomislm na use skp
Pa mal bo treba na ski lift u kratkem pogledat, pa kšno novo dilco nabaut (mnja, tut 50 posto dol je še zmer kr dost), pa kšn trik se naučit ...
Srfanje je pa grdo, grdo propadlo in me stisne sam k pomislm na use skp
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
Aloha napisal/-a:Js pa letos, če bo šlo tko k je treba, končno sprobam kajt (če pridem kdaj clo do vode, pa ne vem )
uuu js pa lih gledam, če kaj o kitanju govorite midva s tipom se spravlama zdej na tečaj v Grčijo s temi slovenskimi psihiči komi čakam, sam upam da me ne odpihne
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
- Wild_Child
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:v bovcu, oziroma iz žage do trnovega ob soči in še naprej...tam je najbolj zakon...
najboljši je rafting naprej od Trnovega, ampak tja ne vozijo turistov večalimanj, ker je ful nevarno za obrnt čoln...gredo lahko samo individualci-in jaz sem med njimi
khm..dej ne nabijat.. kt da res furajo čez katarakt...razn če mislš samo do konca slalom proge...in zakaj že si ti kao neki več k se lah tm furaš?
----------------------------------------------------------------------------------------
jst treniram kajak na divjih vodah, ukvarjam pa se tud z windsurfingom, potapljanjem, podvodnim ribolovom in raftingom.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Meni se od Trnovega naprej sploh ni zdeloprimerno za rafting. Mi smo šli do trnovega, po ženski progi. Res pa da že ful let nism bla tm in ne vem kako je zdaj.
Jaz grem pa čez 10 dni surfat! Cant wait!!
Jaz grem pa čez 10 dni surfat! Cant wait!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Wild_Child napisal/-a:*purple* napisal/-a:v bovcu, oziroma iz žage do trnovega ob soči in še naprej...tam je najbolj zakon...
najboljši je rafting naprej od Trnovega, ampak tja ne vozijo turistov večalimanj, ker je ful nevarno za obrnt čoln...gredo lahko samo individualci-in jaz sem med njimi
khm..dej ne nabijat.. kt da res furajo čez katarakt...razn če mislš samo do konca slalom proge...in zakaj že si ti kao neki več k se lah tm furaš?
----------------------------------------------------------------------------------------
jst treniram kajak na divjih vodah, ukvarjam pa se tud z windsurfingom, potapljanjem, podvodnim ribolovom in raftingom.
glede na to, da sem odrasla na soči/ob soči ti lahko za vsako skalco skor pokažem kje je katarakt.Tudi na progi do trnovega, kjer se je nemalo brezglavih čehov tudi utopilo.sploh ena skala je še posebej nevarna
in ja valda kje je tud tko da je treba pridt čez katarakt, samo če znaš, ga lahko spelješ normalno.
zakaj imam prvilegije?ker je ena moja noga iz tam in ker poznam folk+ker moj bratranc ima vse potreben izpite za vodiče teh športov in ker mam možnost it tam, kjer je turisti nimajo in kjer je velik bolj zanimivo ker res ne veš a boš naslednji ride še ostal v čolnu al te bo ven zabrisalo.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
[quote="*purple] ker moj bratranc ima vse potreben izpite za vodiče teh športov in ker mam možnost it tam, kjer je turisti nimajo in kjer je velik bolj zanimivo ker res ne veš a boš naslednji ride še ostal v čolnu al te bo ven zabrisalo.[/quote]
Hehe to je zanimivo če te iz čolna zabriše? Mene bi blo strah.
Drugač sem pa od "vodnih športov" zelo navdušena nad kajakom. Čim prej bi se pa rada naučila kajtat. Upam da pride v poštev drugo leto.
Hehe to je zanimivo če te iz čolna zabriše? Mene bi blo strah.
Drugač sem pa od "vodnih športov" zelo navdušena nad kajakom. Čim prej bi se pa rada naučila kajtat. Upam da pride v poštev drugo leto.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja vse je možno natakih vodah, sploh če je vodostaj visok in s tem povečane brzice.so se tud že obračal s čolni pa čoln dobil čez tri kilometre nazaj pa tko
sliši se zabavno, je pa tud precej zabavno.
če pa ne upoštevaš navodil, te lahko pa tud na majhnih brzicah iz čolna zabriše ja.
sliši se zabavno, je pa tud precej zabavno.
če pa ne upoštevaš navodil, te lahko pa tud na majhnih brzicah iz čolna zabriše ja.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Še vedno ljubim wake, še zmer sanjam surf, še kr utrujam s kite-om, raft mi ni baš neki, u kajaku bi se pa z veselem zapelala po mal bl diujem terenu ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Jagoda_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
- Kraj: Maribor
jaz sem bla letos poleti en mesec v egiptu kjer smo windsurfali jeeeej je blo prec zabavno komaj čakam letošnjo poletje da gremo nazaj
bla sem v windsurf šoli prvi in tretji teden in so me res velik naučili, je pa res da sem kr nekaj znala že od prej
toplo priporočam vsem kr je reeees zakon čau bau
bla sem v windsurf šoli prvi in tretji teden in so me res velik naučili, je pa res da sem kr nekaj znala že od prej
toplo priporočam vsem kr je reeees zakon čau bau
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
js se spomnm,da sm prvič raftala s šolo na kolpi,je blo tko svinsk mrzlo ...naš trojček je prek brzic zmagoslavno priveslal vzvratno
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov