Vodni športi (surfing, wind surfing, kajak, raft...)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
windsurfala sem, in je blo posteno surfanje je pa itak nekaj kar sem prepričana da bom poizkusila u življenu.. že zato ker sem noro zaljubljena v snowboarding
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, jz sm pa lih dans probala windsurfat .. Baje mi je šlo dobr za prvič .. Sam se mi zdi, da ni to čist zame .. Bi mi blo surfanje na valovih verjetn dost bolj všeč ..
Ostalo - s kanuji pa kajaki bi pa tut rada enkrat probala .. someday.
Ostalo - s kanuji pa kajaki bi pa tut rada enkrat probala .. someday.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
beyonce_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
jst tud windsurfam na morju. pa tud smučam na vodi..aaa,tu je šele užitek
drgač bi pa ful probala surfanje na velkih valovih. sm kr fouš tistim avstralkam,k majo to stvar pred nosom
drgač bi pa ful probala surfanje na velkih valovih. sm kr fouš tistim avstralkam,k majo to stvar pred nosom
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Jst sm bla pa zdej 2 tedna na Lefkadi in se ucila srfat mal. Pa mi je 3. dan uspelo speljat, uiiiii, ful dober filing, ko se peljes! Pa tud misice na rokah so se en maucek utrdile, tko da zakon Bom definitivno se kdaj probala, ker mi je blo ful vsec (ceprav mam velik crn spomincek na roki, ko mi je padel jambor gor )
- swallow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: Gorenjska
To je pa tema zame...
Sm trenirala kajak na divjih vodah, ene 2 leti po mojem... Kok je blo fajn. Sam sm pa kr dostkrat 'plavala' na začetku... V Soči pri 6ih stopinjah npr...
Rafting je pa tud ql, ja... smo ga meli na končnem v OŠ enkrat, sam mi je mal premal adrenalina tm...
Sm trenirala kajak na divjih vodah, ene 2 leti po mojem... Kok je blo fajn. Sam sm pa kr dostkrat 'plavala' na začetku... V Soči pri 6ih stopinjah npr...
Rafting je pa tud ql, ja... smo ga meli na končnem v OŠ enkrat, sam mi je mal premal adrenalina tm...
Če ne moreš pomagati, vsaj nagajaj. Važno je sodelovati.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Oooo, kajak na divjih vodah
Obožujem šport, sam sama ga ne prakticiram To raj fotru prepustim
Obožujem šport, sam sama ga ne prakticiram To raj fotru prepustim
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
jas pa na morju prakticiram taki na easy windsurfing..peljem se čist ok (moje mnenje ) ampak je še vse brez trapeza in ne prakticiram nobenih skokok ipd
je pa kolegica bla v franciji na šoli surfanja na valovih in ji je v 14 dneh uspelo samo 1x "zajahat val"..tak da sumim, da je težje
je pa kolegica bla v franciji na šoli surfanja na valovih in ji je v 14 dneh uspelo samo 1x "zajahat val"..tak da sumim, da je težje
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
eleanor gt500 napisal/-a:Jz pa kajtam
jooo to bi jas tud probala in kje si začela?se da kajt tud sposodit? pa nekaj me zanima: kak začneš znova kajtat, če ti v vodi jadro not pade?vedno more prit nekdo s čolnom al gre tud brez?
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
jaz sem tut windsurfala pa mi je ful doro šlo, po 1 uri sem se že pelala lepo
pa s kanuji sem se furala pa an raftingu bla
ful pa bi šla na canyoning. je že bla kira?
pa s kanuji sem se furala pa an raftingu bla
ful pa bi šla na canyoning. je že bla kira?
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
psenica napisal/-a:eleanor gt500 napisal/-a:Jz pa kajtam
jooo to bi jas tud probala in kje si začela?se da kajt tud sposodit? pa nekaj me zanima: kak začneš znova kajtat, če ti v vodi jadro not pade?vedno more prit nekdo s čolnom al gre tud brez?
ko ti padalo pade v vodo ga sam v luft spravis... treba natrenirat seveda
slo kajterski forum...
http://www.kite-forum.com/forum/index.php
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov