oo neki zame
sicer se ne ukvarjam ravno z velik vodnimi športi, mam pa nekaj le-teh ki so mi ful priljubljeni...
no najbolj mi je všeč rafting in kajakaštvo na reki soči-ampak samo na soči-ker je najlepšejša
moj bratranec je inštruktor kajakaštva in res obvlada, jaz pa sem sicer piščanec in komaj da znam osnove za vožnjo, ampak me ful veseli to..sicer zadjne dve leti nisem sedela v kajaku ker bratranec nima časa zarad svoje firme in družine, pa zdej nestrpno pričakujem da se bo spomnu da greva eno odveslat....sama še nisem sposobna, ker je soča dost nevarna za take reči...
sem poizkusila tudi hydrospeed pa sem imela vse noge potolčene, tako da negrem več
outsider je isto kot rafting skorej, nič posebnega, samo da sva v čolnu samo dva...
kanjoning me je enkratb vidu in tudi nikoli več, ker ne znam poslušat navodil in sem rogovilila z rokami in se vsa potolkla
potem uživam v vožnji z raftingom, sem šla že parkrat, sicer s emi ne zdi nič bavbav, zna pa kdaj bit res precej adrenalinsko..
surfam ne, ker sem alergična na tisto maso s katere je narejen surf

če ne bi z vsem veseljem..
poizkusila bi poletet s padalom, da me čoln vleče, pa s tistimi šlaufi bi se vozila, pa smučkala bi na vodi...uglavnem veliko planov zua to špoletje..če bo le denar
pa še potapljanje z bombo imam v planu in naredit potapljaški izpit, ampak to poletje ne bo šlo..
drgač pa na morju plavam v vodi 5 ur vedno in iščem školjke..tud to je neki...pol mam pa cel hrbet ožgan od sonca
aja, pa jadrat bi šla z jadrnico za kakšen teden po dalmaciji, če to tud spada v to temo...