Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men je pa edino smotan k me kšn entuzijastičn in naspidiran (verjetno rekreativni maratonc) upokojenc (ata, dedi, ...) prehiti. Takrat se res kr mal zamislm, pa najraj bi se za kšno grmovje skrila.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
Aloha napisal/-a:Heh, zakaj ti je pa tko nerodn, da bi te kdo vidu tečt?
men je tud nerodno. grem najraje dopoldne pa med delavnikom, k se ne sprehaja preveč ljudi. smotan mi je, k je treba stare mamce pozdravljat, ker se srednješolci z vlaka loh kej zabuljo, k me je strah, d bo kšn iz traktorja začel kej komentirat ... k bom mela več kondicije pa lepše noge mi verjetn ne bo tok nerodn.
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
men pa tek ne predstavla nč tacga, da bi mi mogl bit nerodn. Jz če kerga vidm, da teče si pr seb rečem: vsaka mu/ji čast! mislm da tut unmu folku k se z avtomobili mem voz pa zjajo ne bi nč škodval, če bi tut oni šli kdaj na tek. Jz s ksnimi primitivci za letas nimam težav, če pa kdo zja, nj pa zja:) briga mene kaj si folk misl
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pa ja, sej tut js ne uživam ob komentarjih moje ritke, nog, mene na sploh, ampak se nardim, da nč ne vidm, nč ne slišm in brzim naprej. Najlepš mi je itak po Rožniku laufat, sam tja ne morem vedno, tle okol sta pa 2/3 potke, kjer je dost kužatou, kolesarjeu sprehajalceu, mamic in tut tekačeu, tko da ni panike, zadnja tretjina je pa po pločniku ob cesti, kjer se pa najde dost mim vozečega primitivizma , se mi je tut že zgodil, da so se modeli u autu ustavl (sred ceste!), takrat sm se pa tut jst (deset metrou zadi), tko da jim ni ostal drucga kt da se spelejo. Enim res dost fali u lajfu!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
Bod bl vesela, da te ni fršlok trofu.
Js sm dons že sam od hoje in sedenja na kofetu čist pregreta, zdej že eno uro čepim pod 16 stopinjami klime, pa še zmer puhtim .
Js sm dons že sam od hoje in sedenja na kofetu čist pregreta, zdej že eno uro čepim pod 16 stopinjami klime, pa še zmer puhtim .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ja vroče je pa k sto mater.. jest sm pršla kr vijolčna v glavo dam.. pa cune so ble za ožet mokre..
tko da jutr razmišlam da bi šla bol zgodi (dons sm šla ob enajstih - sam je pot večinoma po gozdu - senca).. je pa še zmer nenormalno vroče tam kjer ni dreves
tko da jutr razmišlam da bi šla bol zgodi (dons sm šla ob enajstih - sam je pot večinoma po gozdu - senca).. je pa še zmer nenormalno vroče tam kjer ni dreves
-
Aloha - Cosmopsiho
Oh, js mam tle ceu "krog" sonce, drevesca so sam ob poti, pa še to tiste male tanke brezice & co. Kok bi blo fino, k bi žvela nek u rožni, pa kadarkol švignla u hlad gozda, mmmm.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ja jest pa živim malo stran od vasi (šenčur) pri gozdu, pol je pa nek bliz avtocesta in je ob avtocesti taka dolga proga.. men je ful bolš ker me je čist po gozdu strah, da bi me kdo ugrabu al pa kej pa še tm k sm prej tekla po gozdu so našl truplo pa me je strah
klik pa to je tko 200 metrov od nas
klik pa to je tko 200 metrov od nas
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Js hodm pa pr nas na taglavn stadion laufat tko ob ene 8 al pa 9 zvecer. da bi sla po soncu ... no go dvomm d bi kej pretekla velik
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Torej, spadam med bolj začetniške tekačice (ker tečem samo v "sezoni" pa niti nimam veliko kondicije). Mam ene par vprašanj:
1. A gre katera na DM tek (se vnaprej opravičujem, če delam nepotrebno reklamo oz. če ta tema že obstaja)? Jst grem letos drugič, na 5 km seveda, kakšna 2 meseca že nabiram kondicijo... ampak se mi zdi, da ni nekega jakega napredka - je pa res, da so se mi lastni kriteriji najbrž mal spremenil. Vadim tko, da v Ljubljani tečem (in hodim) po Golovcu, doma v Celju pa do Šmartinskega jezera in nazaj...
2. Povejte mi, a obstaja kakšna tehnika, da je tek v klanec malce lažji? Ker mene tek v klanec bistveno bolj zmatra kot tek po ravnem (zato dost klancev kr prehodim, kakšnega pa tudi prelaufam).
3. Kdaj ponavadi tečete (zjutraj, zvečer), po kkašnih progah, koliko časa, kako hitro in alivmes tudi hodite?
Hvala za odgovore!
1. A gre katera na DM tek (se vnaprej opravičujem, če delam nepotrebno reklamo oz. če ta tema že obstaja)? Jst grem letos drugič, na 5 km seveda, kakšna 2 meseca že nabiram kondicijo... ampak se mi zdi, da ni nekega jakega napredka - je pa res, da so se mi lastni kriteriji najbrž mal spremenil. Vadim tko, da v Ljubljani tečem (in hodim) po Golovcu, doma v Celju pa do Šmartinskega jezera in nazaj...
2. Povejte mi, a obstaja kakšna tehnika, da je tek v klanec malce lažji? Ker mene tek v klanec bistveno bolj zmatra kot tek po ravnem (zato dost klancev kr prehodim, kakšnega pa tudi prelaufam).
3. Kdaj ponavadi tečete (zjutraj, zvečer), po kkašnih progah, koliko časa, kako hitro in alivmes tudi hodite?
Hvala za odgovore!
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
jst mam tud žulje, jooj
no, drugače pa eno vprašanje v povezavi s tekom na tešče. a ve usaj kaj spijete prej? k če ne druzga, moram zaužiti tist moj ThermoDrine, sam to pa ni pol več na tešče, ane?
no, drugače pa eno vprašanje v povezavi s tekom na tešče. a ve usaj kaj spijete prej? k če ne druzga, moram zaužiti tist moj ThermoDrine, sam to pa ni pol več na tešče, ane?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov