Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
Za vse, ki vas moti tek med ljudmi... Jz tečem in moja pot je sestavljena iz enega dela mesta in iz narave - najprej tečem po pločniku ob cesti, nato pa pridem do gozda. In mi je blo včasih tut bedno, sm ful hitr tekla po pločniku, ker mi je blo bedno, in me je potem začel bolet pod prepono..ampak sedaj je problem rešem- uporabljam mp3, s katerim padem u en svoj svet in avtov, ljudi, ki se sprehajajo sploh ne zaznavam.. probejte to res je fajn.
Drugač pa tut jz nism lih za jutranji tek, čeprov pravijo da je takrat najbolši čas za tek. Na tek se odpravljam pretežno v večernih uricah.
Drugač pa tut jz nism lih za jutranji tek, čeprov pravijo da je takrat najbolši čas za tek. Na tek se odpravljam pretežno v večernih uricah.
- ShopGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2007
- Kraj: Kranj
Jaz si teka brez ipoda sploh ne predstavljam več. Opazila sem, da pretečem veliko več km, če vmes poslušam glasbo, zato brez ipoda sploh ne tečem več. V tisti uri in pol odmislim folk ki mi teče nasproti in ki me prehiteva, se ne obremenjujem kako mi rit poskakuje, ne čutim težkih nog... Najboljše pa je, ko poslušam kakšen udaren komad, ki mi da energijo...takrat ponavadi podzavestno pospešim Najprej sem tekla po bližnjem gozdičku s psom (2 km), potem da sem zbrala pogum in šla teč okoli Brda (Kranj). Verjetno sem malo pretiravala ker sem mela full hude bolečine v mišicah ampak po drugem teku je bilo že veliko bolje.
Brdo je zakon...priporočam!
Želim vam obilo tekaških užitkov
Brdo je zakon...priporočam!
Želim vam obilo tekaških užitkov
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
ojoj, nazadnje k sm tekla z mp3-jem sploh nism mogla pravilno dihat skos sm probala nekak ulovit ritem muzke kar pa res ni šlo, ker mam gor ogromn enih zvrsti, tko da se je ta poskus precej klavrno končal že po 10 minutkah
no ja a mate kkšn nasvet kako se kljub glasbi koncentrirat na dihanje?
no ja a mate kkšn nasvet kako se kljub glasbi koncentrirat na dihanje?
-
**Miška** - Sramežljivka
ShopGirl - ti dejansko tečeš uro in pol???
koliko časa ostale tečete, kadar se odpravite na tek in kako pogosto tečete?
Jz pou ure prblizno (za sedaj). Men, odkar mam mp3 je res lažje laufat, tut se ne oziram na folk, nič me ne boli, sm res navdusena in brez mp3-ja sploh ne grem več.
Kar pa se dihanja tiče: prej, ko sem tekla brez muske, sm med tekom vs cas razmisljala kako diham, pa kako moram dihat in me je zmerej bolel pod prepono, sam zj, k mam pa musko, pa sploh nč ne razmišlam, diham kr toko mal (nič ne kontroliram preveč), in mi je velik bojše tako.
Res škoda, da so zdj taki deževni, depresivni dnevi
koliko časa ostale tečete, kadar se odpravite na tek in kako pogosto tečete?
Jz pou ure prblizno (za sedaj). Men, odkar mam mp3 je res lažje laufat, tut se ne oziram na folk, nič me ne boli, sm res navdusena in brez mp3-ja sploh ne grem več.
Kar pa se dihanja tiče: prej, ko sem tekla brez muske, sm med tekom vs cas razmisljala kako diham, pa kako moram dihat in me je zmerej bolel pod prepono, sam zj, k mam pa musko, pa sploh nč ne razmišlam, diham kr toko mal (nič ne kontroliram preveč), in mi je velik bojše tako.
Res škoda, da so zdj taki deževni, depresivni dnevi
-
*beyb - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2008
lol tole z uro pa pou je tud mene mal presenetl.. js odvisno, tud v povprečju pou ure, včasih če se mi res ne da samo 20min, če se mi pa ful da pa 40-45min..
z dihanjem je pa tako, da mors veckrat izdihnt kokr pa vdihnt, ker te potem ne boli pod prepono. no vsaj mene ne:) ponavad mam ritem 2 udiha 3je izdihi (če me zacne bolet pa 4je)
z dihanjem je pa tako, da mors veckrat izdihnt kokr pa vdihnt, ker te potem ne boli pod prepono. no vsaj mene ne:) ponavad mam ritem 2 udiha 3je izdihi (če me zacne bolet pa 4je)
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
lani sem si kupila tekaške superge in precej tekla, letos bo treba pa spet začet iz nule - nič kondicije
Je še kakšna začetnica, ki teče na sistem tek - hoja - tek?
Aja, pa vse tiste, ki športate z iPodom, kako vam uspe obrdžat slušalke v ušesih? S trakom za lase?
Je še kakšna začetnica, ki teče na sistem tek - hoja - tek?
Aja, pa vse tiste, ki športate z iPodom, kako vam uspe obrdžat slušalke v ušesih? S trakom za lase?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
**Miška** - Sramežljivka
Jz nism lih začetnica v teku, ampak vseen tečem sistem tek hoja tek, oz. tek, hoja, tek, hoja, tek, hoja, tek:) V kratkih intervalih hodim, da se srce mal umiri, popa spet dalje. Nočm da ga raznese:)
glede slušalk je pa odvisno kakšne maš verjetno. Lahko pa kupiš take, ki se nataknjejo za uho. Jz nimam lih takih, tko da med potjo na vsake tolk časa popravim, da mi ven ne popadajo.
glede slušalk je pa odvisno kakšne maš verjetno. Lahko pa kupiš take, ki se nataknjejo za uho. Jz nimam lih takih, tko da med potjo na vsake tolk časa popravim, da mi ven ne popadajo.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
keepsake meni slušalke ful lepo stojijo v ušesih. Dobiš pa za ipod prov posebne za tek, ki se lepše oz. bolj močno (hmm ne vem kako naj povem) vstavijo v uho. To vem, ker sem sama že 3x menjala slušalke za ipod in zmeri hotla met navadne, pa me je prodajalka vedno prašala; ``a kej laufaš? poj bolj da tele vzameš ..´´
-
Fusion - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2007
- Kraj: Gorenjska
Jst mam pa ze tko slabo kondicijo od zmerej ceprou sm dost hodila laufat, pol sm pa nehala laufat pa sm samo se tko vaje delala [ trebusnaki, sklece, vaje za postavo pac.. ] in bi zdej spet sla mau ampak se tko tezko prpravm zrd slabe kondicije xD k mi kr voljo uzame in sploh nvem kko nej se prpravm p zacnem laufat d nam skoz usa zadihana do amena pa d me nau use bolel. D mam usaj uno standardno kondicijo nazaj.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ tud jez sm brez kondicije (v bistvu je moja na 0) in loh se motiviraš tko d dons laufaš 15 min, jutr pa 17min, al pa dons 3km, jutr pa še 500m več in pol postopoma povečuješ razdaljo...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest laufam že cele tri tedne.najprej sem bila že po 100m vsa zadihana,ker je bla moja kondicija na nuli,zdej pa lahko v zmernem tempu tečem že celih 20 min .tečem pa po gozdu,ker mi je preveč nerodno laufat kje kjer bi me kdo lahko videl.še če srečam kakšne sprehajalce ali gozdarja se rajši ustavim in mimo njih hodim
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, zakaj ti je pa tko nerodn, da bi te kdo vidu tečt?
Men res dol visi, kaj se dogaja pred mano, za mano, ob men, js lepo držim svoj tempo, se ne ustaulam (edin na enmu semaforju, če laufam po pst), če je kdo preveč predrzn, zasikam nazaj, ampak to ne (z)moti velikih duhou . Nism ne prva, ne zadnja, k u pajkicah galopira okol.
Men res dol visi, kaj se dogaja pred mano, za mano, ob men, js lepo držim svoj tempo, se ne ustaulam (edin na enmu semaforju, če laufam po pst), če je kdo preveč predrzn, zasikam nazaj, ampak to ne (z)moti velikih duhou . Nism ne prva, ne zadnja, k u pajkicah galopira okol.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov