Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
haley napisal/-a:^^Ok bom drugič tako probala
No dej poročaj, če bo kej bolš Men so se tud na aerobiki supergi skoz odvezoval in odkar sem si jih začela tko zavezovat, je blo kul.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
purple_rain napisal/-a:Se še komu dogaja, da se mu ubistvu sploh ne da več laufat in se mora ustavljat? Men skoz.
jaz mam isti problem, ampak samo na začetku prvih 10min se dobesedno mučim, ampak ko padem not, bi pa najraje pol dneva prelaufala
sem pa ugotovila, da je pri meni ful odvisno od muzike.. če mi na polno dogaja muzika, ki jo poslušam zravn, mi da to ogromno zagona in energije in mi urca pa pol ne uide če pa mi je bedno ali pa mi enostavno ni do muzike, pa se tudi kr hitro ustavi ja..
tak, da svetujem, da mogoče menjaš plejlisto
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
haley napisal/-a:Dioniz napisal/-a:ne, nikoli se mi se ni zgodlo to, pa jih nimam kaj prevec zascitene. Mas dobre tekaske copate?
Imam teniske od Nike, vezalke mam tud še originalne gor, pa jih zmeri ornk zavežem, pa se mi še kar odvezujejo...nimam pojma zakaj...
Nike-ice imajo za vezalke uporabljen tak drseč material, zato se to dogaja. Tudi meni. Zato si jih ful zategnem, da si skoraj kožo posnamem Pol pa drži
- Kavarna123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
Tečem vsako jutro in večer. Včasih sem trenirala sam ne več.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Vem, to je tekaška tema, tale novica je pa tudi za kolesarje.
Puma in Sagem sta naredila telefon, ki se mu reče PUMA Phone in ima štoparico, pedometer, merilnik tekaških in kolesarskih treningov s pomočjo GPS-a + kompas. Razen vseh teh športnih dodatkov, ima pa še muziko in sončno napajanje. Zdej je samo treba naredit en trak za okoli roke, da ga lahko proti soncu obrneš, medtem ko laufaš
Puma in Sagem sta naredila telefon, ki se mu reče PUMA Phone in ima štoparico, pedometer, merilnik tekaških in kolesarskih treningov s pomočjo GPS-a + kompas. Razen vseh teh športnih dodatkov, ima pa še muziko in sončno napajanje. Zdej je samo treba naredit en trak za okoli roke, da ga lahko proti soncu obrneš, medtem ko laufaš
-
Dioniz - Cosmo moderator
haley napisal/-a:^^Fajn se sliši. Ampak zame ne bi bilo, ker vedno tečem ponoči
zaka pa? namenoma al ker drugače ne moreš?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ja tudi zato, ker je podnevi prevroče Ne vem, najbolj mi paše zvečer tečt. Sem na splošno nočni tip človeka in mi tudi paše it tečt, ko je že malo temno. Zdej, ko so daljši dnevi grem kar enkrat po deveti zvečer, včasih tudi šele kje ob pol desetih in mi res ful ustreza!
-
Dioniz - Cosmo moderator
11,7 km je google zračunal razdaljo, v točno 1 uri pa nekaj malega sekundic. V eno smer 30 minut pa dve skundi, pa nazaj 30 minut pa 5 sekund.
s tako lahkoto sem odteko, da bom res mogo podaljšat tek, ker bi lahko kr tekel in tekel in tekel...
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Živjo!
Jaz sem se odločila letos polet začet teč. Sem svoje čase to že počela in je res osvubajojoč občutek,zdaj sem se pa prijavila na "maraton" oktobra (4,2km) in bi rada prišla nazaj v formo pa še vse odvečne maščobe bi rada stopila.
pa bi vas prosila za pomoč. Iščem in iščem pa ne najdem. Kje dobite ugodne športne modrčke? Ker mi je res gadno dat 40-50€ za to piii da moje zize ne bodo skakale
Jaz sem se odločila letos polet začet teč. Sem svoje čase to že počela in je res osvubajojoč občutek,zdaj sem se pa prijavila na "maraton" oktobra (4,2km) in bi rada prišla nazaj v formo pa še vse odvečne maščobe bi rada stopila.
pa bi vas prosila za pomoč. Iščem in iščem pa ne najdem. Kje dobite ugodne športne modrčke? Ker mi je res gadno dat 40-50€ za to piii da moje zize ne bodo skakale
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ne vem, če sm že kje videla športni modrčk pod 40 €. Se ga dobi bolj poceni za kake bolj na izi športe, prov za tek pa ga nism še videla pod to ceno.
Itak se ti pa splača malo več investirat v to, ker če je kvaliteten, ga boš imela kar za dolgo.
Itak se ti pa splača malo več investirat v to, ker če je kvaliteten, ga boš imela kar za dolgo.
-
Dioniz - Cosmo moderator
http://www.mapmyrun.com/route/si/zgornj ... 6702519865
moj zadnji tek predvčerajšnjim
se že bližam 21 km... zdaj moram pa počivat, ker me nekaj kolena boli
upam, da bo jutri kaj bolje.
moj zadnji tek predvčerajšnjim
se že bližam 21 km... zdaj moram pa počivat, ker me nekaj kolena boli
upam, da bo jutri kaj bolje.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov