Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
hmm gor je zmrznjen sneg...res pa je, da nism preučevala kašne superge so imel
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
tud sam sem zacel tect.
moj trenutni tek (10 km):
potrebujem eno uro za njega je pa tisti del, ko je stirka zelo hribovit in gor v breg pac hodim, dol pa itak ne bi tekel, ker mam prevec rad moja kolena. je pa super, da me nic ne boli. Nazadnje, ko sem tekel se mi je hudo vnela pokostnica in sem kar eno leto potreboval, da je nhalo bolet. Zdaj se vcasih zacutim kako pikanje a je v veliki meri nehalo. Danes sem prvic odtekel brez ene same bolecine v goleni in sem res vesel
moj trenutni tek (10 km):
potrebujem eno uro za njega je pa tisti del, ko je stirka zelo hribovit in gor v breg pac hodim, dol pa itak ne bi tekel, ker mam prevec rad moja kolena. je pa super, da me nic ne boli. Nazadnje, ko sem tekel se mi je hudo vnela pokostnica in sem kar eno leto potreboval, da je nhalo bolet. Zdaj se vcasih zacutim kako pikanje a je v veliki meri nehalo. Danes sem prvic odtekel brez ene same bolecine v goleni in sem res vesel
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
^^ waa sosed
Houd de wereld tegen
-
Dioniz - Cosmo moderator
ne, nikoli se mi se ni zgodlo to, pa jih nimam kaj prevec zascitene. Mas dobre tekaske copate?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Se še komu dogaja, da se mu ubistvu sploh ne da več laufat in se mora ustavljat? Men skoz.
Ne, sej vas ful občudujem, k ste pridni in se redno rekreirate.
Jz sem se pred kratkim končno ven spravila, najprej sam sprehodi pa tko, vmes probala mal tečt - pa me je hitr minil.
Jz sem se pred kratkim končno ven spravila, najprej sam sprehodi pa tko, vmes probala mal tečt - pa me je hitr minil.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Dioniz napisal/-a:ne, nikoli se mi se ni zgodlo to, pa jih nimam kaj prevec zascitene. Mas dobre tekaske copate?
Imam teniske od Nike, vezalke mam tud še originalne gor, pa jih zmeri ornk zavežem, pa se mi še kar odvezujejo...nimam pojma zakaj...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
purple_rain napisal/-a:Se še komu dogaja, da se mu ubistvu sploh ne da več laufat in se mora ustavljat? Men skoz.
Počasi se daleč pride
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ma, ja, meni se to pri vseh šuhih dogaja. Po mojem, da si ne znam vezalk zavezat al kaj jz vem
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Dioniz - Cosmo moderator
probaj si jih zalimat dol z necim al pa kaj med tekom... jaz niti enkrat nisem mel problemov z odvezanimi vezalkami.
al pa si jih malo bol zategni kaj pa vem strange
al pa si jih malo bol zategni kaj pa vem strange
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
No punce kolikokrat na teden po koliko časa tečete?
Ima katera v načrtu kakšen maraton?
Sama imam v mislih DMov tek za ženske, tečem (šele) zadnjih 14 dni po 3-4× tedensko 45min (oz 6km)
Ima katera v načrtu kakšen maraton?
Sama imam v mislih DMov tek za ženske, tečem (šele) zadnjih 14 dni po 3-4× tedensko 45min (oz 6km)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov