Tek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Pyrexia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pyrexia » 03. Dec. 2009 14:39

SWEETprinces napisal/-a:vceraj tekla 45 minut brez problema :D . full sem vesela glede na to da zaradi tezav s kolenom nisem mogla stopit na laufer dva meseca. koleno je ok, kondicija je se pri men tko da danes spet veselo na delo :razz:

Če maš probleme s koleni, potem mogoče ne bi blo slabo kaki dan pavze nardit vmes med teki. Na primer, tečeš vsaki drugi dan, ne ravno vsak dan. Mene je koleno veliko bolj "opominjalo", ko sem tekla več dni zaporedoma. Zdaj pa skušam nardit vsaj kak dan pavze vmes, pa je s kolenom boljše.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 03. Dec. 2009 15:08

ja sej to ponavad kar naredim ze samo zato ker mi ne uspe vsak dan na fitnes. hvala za nasvet :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Dec. 2009 20:44

Jst pa še kr cca dvakrat tedensko (ostalo na tekaču) zuni gonm patike, ne glede na temperaturo, stanje vlage in gostoto ljubljanske megle (in smoga, jupijaje).

Kar se pa tiče oblačenja, se napravm čist po naudihu, sm že rahlo poledenela, pa tut prekomerno švicnla, jebiga, pod tušem se itak use uravna :) . Diham pa praktično vs cajt skoz nos in nimam nobenih problemou z udori ledenga zraka tja nekam.

Sm si pa spet veselo pritekla nou žulči :< , pa lih dobr sm si pozdraula prejšnga, medtem k še vedno hranim črn noht (še dobr, da je sezona debelih zoknc in snežk, kr mam trenutno res neestetske nožice).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 09. Dec. 2009 11:52

Aloha, ti se pa res ogromn športaš. Si mi kokr en navdih, me kr motiviraš na cajte:) Svaka čast!.. Dj mi povj kako ti rata.. a se vsak dan športaš? Jz se nekajkrat na teden, ampak problem je, da kadar nardim 3dnevno pavzo, potem mi je spet težko zacet pa najdt motivacijo..pol pa kar iščem ene "izgovore" kaj moram še vse narediti, sam da mi ni treba ven tečt alpa na orbija.. da bi se sam počla ene dvakrat:) :)
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sportsman » 16. Dec. 2009 14:48

mislim da te mora šport zasvojiti

recimo jaz težko zdržim 1 dan brez gibanja
1 uro hitre hoje recimo sploh ne štejem kot telesna aktivnost

preprosto si moraš izbrat tiste športe ki te zanimajo in potem samo uživat
- na tak način se posvetiš sebi in svojemu telesu ter si srečen
- veš da si čas izkoristil kakor dobro se je dalo
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a matejka** » 16. Dec. 2009 15:33

Jaz sem pa predhodno od božička dobila švic majco in hlače za pozimi zuni tekat. To je itaq obvezna oprema sedaj, prav pa mi bo prišla tudi poleti.
Prejšnji teden sem sprobala in sem malo tekala zvečer in je blo super. Sploh me ni zeblo :) Ta teden me je sneg majčkeno zaj.ebal, ampak naslednji teden bo do 5° in komaj čakam, da spet začnem :D Tko da, nabavte stvari, se primerno oblecite in gremo ven :)
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 17. Dec. 2009 12:52

nisem za tekanje v zimskem času. zelo rada pa v fitnesu. in je bilo v soboto takšen užitek it na tekalno stezo. čez teden nisem mogla iti na rekreacijo, ker sem popoldne delala...tako, da sem uživala v fitnesu. komaj čakam,v soboto,da grem spet..pol pa upam da sem zjutraj ali pa ponoči, da grem na rekreacijo. :)
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 17. Dec. 2009 17:10

Ko te tek res zasvoji, je cist vseen, kolk je mrzlo. Gres ven, ker moras, ker ti neki manjka. Tud pozim je cist lustno tect (ce se le ne obleces prevec) in najboljs feeling je, ko med tekom zacne narahlo padat sneg tko kot dons.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Dec. 2009 9:46

**Miška** napisal/-a:Aloha, ti se pa res ogromn športaš. Si mi kokr en navdih, me kr motiviraš na cajte:) Svaka čast!.. Dj mi povj kako ti rata.. a se vsak dan športaš? Jz se nekajkrat na teden, ampak problem je, da kadar nardim 3dnevno pavzo, potem mi je spet težko zacet pa najdt motivacijo..pol pa kar iščem ene "izgovore" kaj moram še vse narediti, sam da mi ni treba ven tečt alpa na orbija.. da bi se sam počla ene dvakrat:) :)

Tko kt se je zapisal že parim pred mano ... treba je (znat) uživat :wink: . In za užitke motivacija ni potrebna, kr o(b)staja samo želja.

Men teh deset kilometrou dneuno predstaula en kratek pobeg pred svetom, ko obstajamo samo jst (in moje nožice) in iRun komadiči, gvihti na fitnesu me ne plašijo, ampak izzivajo in tut če se spravm športat s švoh baterijami, se mi te u tej urci, dveh nafilajo do te mere, da sm še lep cajt po koncu usa žareča in poskočna. Usak dan.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
bekica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bekica_ » 04. Jan. 2010 10:12

Prvič v življenju sem tekla sredi zime in moram reči, da sem kar dobro se držala. Sicer kondicija ni ravno na višku, je bolj pri ničli, tako da sem najprej hodila, nato 15 min teka in nazaj hodila.
Oblekla sem se pa: pajkice, čez telovadne hlače, kratko majčko, dolgo majčko in vetrovko ter rokavice in me ni zeblo, edino ko sem se vračala proti domu in več časa hodila, me je malo začelo. Potem pa pod tuš in zdaj sem kot nova, pa še sonček je posijal medtem ko sem tekla :wink:
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 04. Jan. 2010 11:11

bravo :jump:
Uporabniški avatar
bekica_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bekica_ » 04. Jan. 2010 14:36

Hvala :wink: sicer pa v prihodnjih dneh kot zgleda bo odpadlo moje tekanje zaradi snega. Tako, da bomo kar po stanovanju tekli, ker je kar prostorno in se da narediti kar veliko krog :D
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 06. Jan. 2010 12:36

glede na to, da v Helsinkih tečejo tudi pri -19°C, ko se jaz sprehajam z zmrznjenimi trepalnici, mislim, da nizke temperature in sneg niso ovira, če ima človek le voljo ;)
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 06. Jan. 2010 13:01

ja sam po plundri glih ni fajn laufat...si bo se glezen zvila... :?
Uporabniški avatar
bekica_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bekica_ » 06. Jan. 2010 13:55

Problem je bolj to, da bi potrebovala zimske tekaške copate, da mi ne bi prepuščali vodo (sem šele začela s tekom tako da nimam še vse ustrezne opreme). Poleg tega je pa preveč spolzko, še tako, ko hodim, se mi kdaj spodrsne :? Je pa res, da če ni snega in tega, potem nekako ni ovir, saj je kot bi tekel poleti, le mrzlo je.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov