Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Meni je tudi kolo sicer boljše, ampak tut tek čez korenine, skale, po gozdni tleh, skoz grmovje, ... mi je super. Ah, karkoli v naravi.
- piciyu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: MS
Pozdravljeni! Jaz sem tut začela tekat, zdaj ko je dokaj lepo vreme. Začela sem z rahlo spomladansko dieto (morala sem zaradi počutja zgubiti kakšno kilo ali dve - uspešno) z ogromno športa in discipline. Po pravici povedano tudi meni se ne da včasih it na lufanje, predvsem ko je vreme malo preveč oblačno ali vetrovno, ampak nekaj me žene (najvrejetneje poznejša slaba vest, da sem zapravila čudovit dan) in že tečem proti Dravi. Nimam težav s štreko, ker živim v ulici, ki pelje do njiv, travnikov, gozda, reke. Nikoli pa ne tečem na asfaltu. Škodi kolenu. Obvezni motivacijski pripomoček: mp3-player z različno glasbo. Fejst fajn se pol počutiš, ko crknjen ležiš v kadi s toplo vodo ...se mi zdi bolj zdravo in sproščujoče šport na svežem zraku kot pa v zaprtem prostoru. Nekaj časa sem gonila Orbitrack, pa sem vidla, da to ni za mene. Prav odvratno je. Pri teku pa lahko tečeš, skačeš, hodiš, delaš različne gibe, vrtljaje itd., skratka lahko se znoriš. Tja, hormon sreče pa takitak
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Še vedno se nisem spravila tečt, god damn, pa si že dolgo obljubljam. Ne vem, zakaj sem takšna. Rabim samo nekoga, ki bo šel prvičl po dolgem času z mano tečt, drugič bom lahko šla že sama Vem, nora sem Upam, da mi bo danes uspelo nagovorit dragega, da gre z mano. Saj ne bi bil problem, ampak zdaj sem večinoma tu pri njemu v mestu, jaz pa sem iz vasi. pa mi je bedno, ko bom tekla po mestu po pločnikih, pa me bodo ljudje gledali, god damn
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
A jebeš to, k boš laufala po mestu, se sam name spomn, k sm med vikendi laufala iz Pirana do Lucije, cik-cak po plaži, med sprehajalci, automobili, lokali in gručami mularije, k ne zna držat jezika za zobmi ...
Pa sm odmisnla "stranske učinke" in lepo galopirala naprej (dokler me nekega dne ni sonce tok zjebu, da sm obsedela za deset minut u Alayi in prhajala h seb ).
Pa sm odmisnla "stranske učinke" in lepo galopirala naprej (dokler me nekega dne ni sonce tok zjebu, da sm obsedela za deset minut u Alayi in prhajala h seb ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Aloha zdaj ko si to omenila, bom se vedno na tebe spomnila, ka bom sla tect.
In ne. Nisem sla vceraj. Narocila sem si ene tekaske hlace in zdaj cakam, da jih dobim in upam, da bom potem res zacela tect.
Problem je tudi v tem, ker ne veom kolko bom zdrzala. Moja kondicija je verjetno na nuli, cepav sem prejsnjic na eliptičnem trenažerju zdrzala 35 minut, kar ni slabo.
In ne. Nisem sla vceraj. Narocila sem si ene tekaske hlace in zdaj cakam, da jih dobim in upam, da bom potem res zacela tect.
Problem je tudi v tem, ker ne veom kolko bom zdrzala. Moja kondicija je verjetno na nuli, cepav sem prejsnjic na eliptičnem trenažerju zdrzala 35 minut, kar ni slabo.
-
Stella* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
Jst se tudi spravlam tečt, me pa mau skrbi da ne bom dobila ful velikih mišic na nogah! Ker mam tko al tko že dost velike Torej, če bom začela redno tečt ali bom dobila velike, "trde mišice" al kako je s tem? Upam da kdo razume kaj mislim,.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Še enkrat, ne rastejo mišice kr tko na easy, sploh pa z aerobno vadbo ne. Ni bojazni, da bi te tek spremenu u nabito možačo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Joj dej poglejte prave takeče kakšni so. Sej jih ni nič. Čist suhcena telesa. Ni bojazni za kšne hude mišice.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Morm kilo dol vržt pa poskrbet za kondicijo. Čeprav sem rekla da letos pa res ne bom laufala sem se premisla.Za orbitrek mi ni,za kej druzgap a tud ne.Tko da jutri zjutraj otvorim novo sezono...Spet bom začela z neko manjšo razdaljo za 20 minut, potem pa podaljšala toliko,da bom tekla vsak dan 30 minut.to bo dovolj.Zjutraj,pred zajtrkom,ker se imam navado res zgodaj zbujat.Tako bom šla laufat,namesto da bom do zajtrka šla že dvarkat v hladilnik (po teku nimam niti želje po hrani).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov