Tek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 01. Maj. 2008 13:07

Mene pri teku ne ovira toliko kondicija kot občutek dolgočasnosti teka. Ker mi je tek dolgočasen, za tek nimam motivacije in potlej tudi ne vztrajam toliko, da bi si nabral še tekaško kondicijo.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 01. Maj. 2008 14:22

Meni je tudi kolo sicer boljše, ampak tut tek čez korenine, skale, po gozdni tleh, skoz grmovje, ... mi je super. Ah, karkoli v naravi. :D
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a piciyu » 01. Maj. 2008 14:25

Pozdravljeni! Jaz sem tut začela tekat, zdaj ko je dokaj lepo vreme. Začela sem z rahlo spomladansko dieto (morala sem zaradi počutja zgubiti kakšno kilo ali dve - uspešno) z ogromno športa in discipline. Po pravici povedano tudi meni se ne da včasih it na lufanje, predvsem ko je vreme malo preveč oblačno ali vetrovno, ampak nekaj me žene (najvrejetneje poznejša slaba vest, da sem zapravila čudovit dan) in že tečem proti Dravi. Nimam težav s štreko, ker živim v ulici, ki pelje do njiv, travnikov, gozda, reke. Nikoli pa ne tečem na asfaltu. Škodi kolenu. Obvezni motivacijski pripomoček: mp3-player z različno glasbo. Fejst fajn se pol počutiš, ko crknjen ležiš v kadi s toplo vodo :D ...se mi zdi bolj zdravo in sproščujoče šport na svežem zraku kot pa v zaprtem prostoru. Nekaj časa sem gonila Orbitrack, pa sem vidla, da to ni za mene. Prav odvratno je. Pri teku pa lahko tečeš, skačeš, hodiš, delaš različne gibe, vrtljaje itd., skratka lahko se znoriš. Tja, hormon sreče pa takitak :cool:
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 07. Maj. 2008 19:10

Danes sem šla tečt in sm za probo tekla z mp3-jem in sm zj čist navdušena ker sm prov lažje tekla kot pa ponavad, pa še nobenih bolečin nisem čutila pod prepono juhuuuu :jump:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 08. Maj. 2008 10:04

Jst sm tud mela v planu že med prazniki otvorit letošnjo dezono teka...ma se mi res ne da :P . Zaenkrat se še izgovarjam na dva treninga na tedn, ko pa tega ne bo več, bo pa res treba začet...če ne mi bo šla vsa kondicija v nič...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 12. Maj. 2008 13:53

Še vedno se nisem spravila tečt, god damn, pa si že dolgo obljubljam. Ne vem, zakaj sem takšna. Rabim samo nekoga, ki bo šel prvičl po dolgem času z mano tečt, drugič bom lahko šla že sama :D Vem, nora sem Upam, da mi bo danes uspelo nagovorit dragega, da gre z mano. Saj ne bi bil problem, ampak zdaj sem večinoma tu pri njemu v mestu, jaz pa sem iz vasi. pa mi je bedno, ko bom tekla po mestu po pločnikih, pa me bodo ljudje gledali, god damn :evil:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 12. Maj. 2008 15:24

A jebeš to, k boš laufala po mestu, se sam name spomn, k sm med vikendi laufala iz Pirana do Lucije, cik-cak po plaži, med sprehajalci, automobili, lokali in gručami mularije, k ne zna držat jezika za zobmi ...

Pa sm odmisnla "stranske učinke" :D in lepo galopirala naprej (dokler me nekega dne ni sonce tok zjebu, da sm obsedela za deset minut u Alayi in prhajala h seb :? ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 12. Maj. 2008 16:15

Js sm ze hodila tect, pol je pa obdobje dezja prslo pa unicu mojo motivacijo in sm zacela TNZ, zj pa spet zacnem tect, jupi :D :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 13. Maj. 2008 9:19

Aloha zdaj ko si to omenila, bom se vedno na tebe spomnila, ka bom sla tect.

In ne. Nisem sla vceraj. Narocila sem si ene tekaske hlace in zdaj cakam, da jih dobim in upam, da bom potem res zacela tect.

Problem je tudi v tem, ker ne veom kolko bom zdrzala. Moja kondicija je verjetno na nuli, cepav sem prejsnjic na eliptičnem trenažerju zdrzala 35 minut, kar ni slabo.
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Stella* » 13. Maj. 2008 20:59

Jst se tudi spravlam tečt, me pa mau skrbi da ne bom dobila ful velikih mišic na nogah! Ker mam tko al tko že dost velike :( Torej, če bom začela redno tečt ali bom dobila velike, "trde mišice" al kako je s tem? Upam da kdo razume kaj mislim,.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Maj. 2008 21:14

Še enkrat, ne rastejo mišice kr tko na easy, sploh pa z aerobno vadbo ne. Ni bojazni, da bi te tek spremenu u nabito možačo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 13. Maj. 2008 22:43

Joj dej poglejte prave takeče kakšni so. Sej jih ni nič. Čist suhcena telesa. Ni bojazni za kšne hude mišice.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 13. Maj. 2008 22:49

pa tut verjemte da se športniki mal več trudjo za mišice kot pa to da grejo dvakrat tedensko tečt pa kr nabildani ratajo :Dto ni kr tko od enga rekreativnega teka pa čez noč..
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 14. Maj. 2008 6:39

Morm kilo dol vržt pa poskrbet za kondicijo. Čeprav sem rekla da letos pa res ne bom laufala sem se premisla.Za orbitrek mi ni,za kej druzgap a tud ne.Tko da jutri zjutraj otvorim novo sezono...Spet bom začela z neko manjšo razdaljo za 20 minut, potem pa podaljšala toliko,da bom tekla vsak dan 30 minut.to bo dovolj.Zjutraj,pred zajtrkom,ker se imam navado res zgodaj zbujat.Tako bom šla laufat,namesto da bom do zajtrka šla že dvarkat v hladilnik (po teku nimam niti želje po hrani).
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 14. Maj. 2008 8:14

Ja, jaz bi tudi sla na tesce tect, ampak se bojim, da mi ne bo dobro. Sem hodila nekaj casa na tesce pa se mislila. da bp, skup padla. Jaz moram vsak nekaj pojesti, drugace mi je slabo in se ne pocutim dobro.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov