Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zanima me nekaj: kaj menite, ali bi 1,5 meseca po tem, ko sem dala gips z noge, že lahko po malem začela laufat? Sicer mi je zdravnik rekel, da naj se kaka 2-3 mesece še pazim, ampak moja noga se počuti dobro, jaz pa malo manj, ker se kg nabirajo. Saj bi tak čisto po rahlem tekala, poleg tega tudi ne bi mogla dosti, ker sem nekje na poti od zime zgubila vso kondicijo.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kaj pa če bi namest superg raj (prej) mal bicikl zalaufala ...?
Dost manjši šok za nogo, k je pr teku direktno obremenjena.
Dost manjši šok za nogo, k je pr teku direktno obremenjena.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kolesarit sm začela kr takoj, oz. 10 dni po odstranitvi gipsa, tk da prvi šok je noga že uspešno prestala, zdaj pa ji je postalo že mal dolgčas na bajku nonstop.
Sj mam ene take super duper teniske s nevemkakim blaženjem. Če kaj pomaga
Sj mam ene take super duper teniske s nevemkakim blaženjem. Če kaj pomaga
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Bom kr tui vprasala, da ne odpiram nove teme.
Torej ene 10, 12 dni nazaj sem najprej cca pol ure kolesarila v hrib, potem pa sla takoj za dobro uro skakat po trampolinu. No in ker med zimo nisem bla prevec aktivna, do zdej pa tud ne tako zeloo, je bil to ocitno prevelik napor. In zdej me boli...sploh ne vem kaj. Pac tm nekje na koncu, na dnu pljuc, rebra, okoli zelodca, tam nekje. Ampak ne skos, sam ce hodim po stopnicah, ce hitro hodim, al pa ce dvignem kaksno tezjo stvar. To je na sprednji strani telesa. Potem me pa boli se hrbet, tud priblizno ista visina, sam pac zadnja stran telesa. Pa me tud ne boli skos, ampak samo, kadar se ulezem, dokler se popolnoma ne sprostim, ko lezim (nog ne morm met dol s postle, kavca, ker ocitno v taki pozi nisem cist sproscena), pa boli me se kadar vstanem iz postle, to pa res ful zaboli in vedno zastokam. Kasna ideja, kaj je to? Musklfibra nisem mela, to me pa kar ne neha bolet
Torej ene 10, 12 dni nazaj sem najprej cca pol ure kolesarila v hrib, potem pa sla takoj za dobro uro skakat po trampolinu. No in ker med zimo nisem bla prevec aktivna, do zdej pa tud ne tako zeloo, je bil to ocitno prevelik napor. In zdej me boli...sploh ne vem kaj. Pac tm nekje na koncu, na dnu pljuc, rebra, okoli zelodca, tam nekje. Ampak ne skos, sam ce hodim po stopnicah, ce hitro hodim, al pa ce dvignem kaksno tezjo stvar. To je na sprednji strani telesa. Potem me pa boli se hrbet, tud priblizno ista visina, sam pac zadnja stran telesa. Pa me tud ne boli skos, ampak samo, kadar se ulezem, dokler se popolnoma ne sprostim, ko lezim (nog ne morm met dol s postle, kavca, ker ocitno v taki pozi nisem cist sproscena), pa boli me se kadar vstanem iz postle, to pa res ful zaboli in vedno zastokam. Kasna ideja, kaj je to? Musklfibra nisem mela, to me pa kar ne neha bolet
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Lahko, da si si kakšno trebušno mišico nategnila. Kaj od tega npr.: trebuh
Na trampolinu se to loh zlo hitro zgodi in takrat niti ne veš, ker so mišice ogrete, ampak naslednji dan pa boli. Mogoče imaš celo kaj vneto. Najbolj, da nekaj časa počivaš, če pa bolečina ostaja pa raje k zdravniku. Pomaga pa kakšna hladilna kremca; ice gel, f23 gel, ... in počitek.
Na trampolinu se to loh zlo hitro zgodi in takrat niti ne veš, ker so mišice ogrete, ampak naslednji dan pa boli. Mogoče imaš celo kaj vneto. Najbolj, da nekaj časa počivaš, če pa bolečina ostaja pa raje k zdravniku. Pomaga pa kakšna hladilna kremca; ice gel, f23 gel, ... in počitek.
-
Ursa7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Mene pa zanima, kje se da dobit navadne kratke pajkice (kot smo jih včasih imeli za k telovadbi ), ker za tiste prave tekaške pajkcije se mi zdi neumno dajat po 40 eur (take cene sem vidla v hervisu, nisem si kaj dosti ogledovala drugod...). Mam še vedno ta dolge iz Zare, sam postaja prevroče v njih
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst mam ene tri četrt (čist mal pod kolenom) lih tko iz Zare.
Mam tut dougih en par, ampak so ble že miljaužnkrat pokrpane, kr ni baš neka kvaliteta, medtem k se tele kratke zaenkrat še držijo.
Mam tut dougih en par, ampak so ble že miljaužnkrat pokrpane, kr ni baš neka kvaliteta, medtem k se tele kratke zaenkrat še držijo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Mene pa zanima, če so se kateri od vas pojavile bolečine v golenici, ko je tekla... Že nekajkrat se mi je to zgodilo, da ko začnem tečt, me začne grozno bolet, ne mišice, ampak prav kosti. Katera ve kaj bi lahko bil vzrok temu? Bi lahko bila nepravilna obutev (sicer imam adidaske za tek, sam je pa res da so stari že kr nekaj let...)? Hvala za odgovore
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
golenica-piščal, ne? vnetje pokostnice. lahko je ful ful ful zoprno in se pojavi (po mojih informacijah) ponavadi zarad napačne obutve-neprimerne.
verjetno bi bilo dobro, da si čimprej zamenjaš teniske, ker sem slišala, da je to noro zoprna stvar, ki se mal počasi zdravi. vem, da sm mela blažje oblike in res niso prijetne.
verjetno bi bilo dobro, da si čimprej zamenjaš teniske, ker sem slišala, da je to noro zoprna stvar, ki se mal počasi zdravi. vem, da sm mela blažje oblike in res niso prijetne.
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
positive vibration napisal/-a:Zanima me nekaj: kaj menite, ali bi 1,5 meseca po tem, ko sem dala gips z noge, že lahko po malem začela laufat? Sicer mi je zdravnik rekel, da naj se kaka 2-3 mesece še pazim, ampak moja noga se počuti dobro, jaz pa malo manj, ker se kg nabirajo. Saj bi tak čisto po rahlem tekala, poleg tega tudi ne bi mogla dosti, ker sem nekje na poti od zime zgubila vso kondicijo.
jst se ne bi igračkala na tvojem mestu. bi rada imela bolečine do konca življenja? če ti je zdravnik svetoval, da počakaj, potem ga poslušaj. saj greš lahko tudi hodit za 1 uro, pa boš tudi veliko nardila. kaj pa plavaš lahko?
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Mene pa zadnje čase skoz boli v desnem delu prsnega koša.. Boli, pa neha itd. Laufat počas začnem, mam tempo, ki ga normalno zmorem, vsakokrat k bi pa za nekaj minut mal pospešla, me pa začne špikat. Diham tud tko k je treba, mišice mam stisnjene.. Sploh ne vem, kaj bi to blo, glede na to, da že neki časa laufat hodm in da nism ravn brez kondicije.
Anyone?
Anyone?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov