Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
maite94! napisal/-a:Na 600m sm meu 138sec tkrt sm naredu rekord šole. Ostali so pa mel po 4min zato ker ni blo priprav.
Tko, da problem je u prfoksih, ker sam rečejo d morš laufat na 600m in to brez priprave. V 7klasu se nismo niti ogrel, ampak direkt na 600m pol pa na 60m.
Jst sm prepričan, če bi učitli kej bol predstavl tek današnji mladini ga ne bi sovražl!
če je bil pa 138s rekord na 600m ste imeli pa res mal nesposobnega učitelja
- maite94!
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2009
- Kraj: javna hisa - ljubljana
fun napisal/-a:maite94! napisal/-a:Na 600m sm meu 138sec tkrt sm naredu rekord šole. Ostali so pa mel po 4min zato ker ni blo priprav.
Tko, da problem je u prfoksih, ker sam rečejo d morš laufat na 600m in to brez priprave. V 7klasu se nismo niti ogrel, ampak direkt na 600m pol pa na 60m.
Jst sm prepričan, če bi učitli kej bol predstavl tek današnji mladini ga ne bi sovražl!
če je bil pa 138s rekord na 600m ste imeli pa res mal nesposobnega učitelja
zmotu sm se sori
1minuta 38sekund
lol xD
FSM!!!!
-
bekica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2008
Zdaj za tek uporabljam števec korakov (ki pač meri št. korakov, pretečene km in kalorije). Vnesla sem težo pa razdaljo koraka. Zanima me, koliko je to kaj natančno? Sem rekla, da kupim sam tako za foro in bom pol kaj boljšega, če bom dlje časa vztrajala pri teku in me bo navdušil
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
je bla kera na dmjevem teku?
- Gost
Živjo
Mene pa zanima, če kdo teče na štadionu ŽAK ali pa SLOVAN? Čist tko rekreativno mislim.
Ne vem, ali je to sploh možno? Recimo popoldan od 15 do 20. ure? Tam nekje.... Da greš npr. za eno urco tečt in je to to?
Mislite, da je to možno? Hodi to kdo na takšen način? V okolici Lj je zdaj mal strahu zaradi medvedov
lp, m.
Mene pa zanima, če kdo teče na štadionu ŽAK ali pa SLOVAN? Čist tko rekreativno mislim.
Ne vem, ali je to sploh možno? Recimo popoldan od 15 do 20. ure? Tam nekje.... Da greš npr. za eno urco tečt in je to to?
Mislite, da je to možno? Hodi to kdo na takšen način? V okolici Lj je zdaj mal strahu zaradi medvedov
lp, m.
- Gost
Živjo
lp, m.
lp, m.
- Gost
Živjo
lp, m.
lp, m.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Na Žaku se mi zdi, da je una stranska proga skoz odprta, tko da se pomoje tm da, če ne lih na glavnem. Na Slovanu se pa tut baje da.
Veselo tekaj
Veselo tekaj
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- lisicka89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 4. 2009
Začela sem tekati pred meseci (čist amatersko) in zdaj sem vzela to malo bolj za res, pa me nekaj zanima. Sicer nimam neke kondicije, začela sem tekat počasi, naprej minuto, nato 2 minuti itd. Potem sem si kupla en x števec korakov (od Oriflame znižan na 7€ - tako pa poskust, če se bom navdušila bolj za tek pa bom kmalu zamenjala za kaj boljšega). Zdej me pa zanima al je boljše, da podaljšujem čas teka al hitrost teka? Bojim se namreč, da če bom hotela čimbolj izboljšati hitrost in mi parkrat ne bo uspelo, da bom obupala. Danes mi je prvič hitrost poslabšala v primerjavi s prejšnjimi teki. Sej vem, da je pomembno napredovanje - tudi, če je počasno, ampak, da vseeno nekako napreduješ... Hm kakšen nasvet zame od izkušenih tekačic mogoče?
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
LanaMaxim napisal/-a:Kolikor sem že kje prebrala je bolje dlje teči kot pa hitro teči. Vem da tud obstaja nek idealni pulz, ko se najbolj kurijo maščobe, številke pa ne bi vedla. Ti bodo punce povedale.
Če še ne veste smo za vas pripravili prav poseben page ki je nemenjen samo teku. Sliši na ime Tečemo skupaj
Poleg vseh člankov, foruma, nasevtov strokovnjakov. Lahko vodiš tudi svoj tekaški dnevnik slediš tedenski vadbi imaš svoje tekaške frende itd itd...
Zlo fajn.. Evo še za pokušino članek o pulzu tako in drugače
And now something completely different
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
men se zdi da je bolš da tečeš konstantno in počasi in tko pretečeš več, kot pa če neki šprintaš in te zmanjka po 1 minuti...razen če delaš na kondiciji, potem pospešuj svoj tempo če pa topiš maščobo je pa bolš počas ampak vztrajno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov