Tek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 18. Apr. 2009 11:55

maite94! napisal/-a:Na 600m sm meu 138sec tkrt sm naredu rekord šole. Ostali so pa mel po 4min zato ker ni blo priprav.
Tko, da problem je u prfoksih, ker sam rečejo d morš laufat na 600m in to brez priprave. V 7klasu se nismo niti ogrel, ampak direkt na 600m pol pa na 60m.
Jst sm prepričan, če bi učitli kej bol predstavl tek današnji mladini ga ne bi sovražl!

če je bil pa 138s rekord na 600m ste imeli pa res mal nesposobnega učitelja :D
vyla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a vyla » 18. Apr. 2009 12:22

Zadnjič sem začela z novo sezono teka. Presenetljivo več kondicije imam kot lani, ko sem se prvič začela matrat, tako da upam, da bom letos bolj vztrajna :)
maite94!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2009
Kraj: javna hisa - ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a maite94! » 18. Apr. 2009 17:51

fun napisal/-a:
maite94! napisal/-a:Na 600m sm meu 138sec tkrt sm naredu rekord šole. Ostali so pa mel po 4min zato ker ni blo priprav.
Tko, da problem je u prfoksih, ker sam rečejo d morš laufat na 600m in to brez priprave. V 7klasu se nismo niti ogrel, ampak direkt na 600m pol pa na 60m.
Jst sm prepričan, če bi učitli kej bol predstavl tek današnji mladini ga ne bi sovražl!

če je bil pa 138s rekord na 600m ste imeli pa res mal nesposobnega učitelja :D

zmotu sm se sori :)
1minuta 38sekund :D
lol xD
FSM!!!!
Uporabniški avatar
bekica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bekica_ » 23. Apr. 2009 9:27

Zdaj za tek uporabljam števec korakov (ki pač meri št. korakov, pretečene km in kalorije). Vnesla sem težo pa razdaljo koraka. Zanima me, koliko je to kaj natančno? Sem rekla, da kupim sam tako za foro in bom pol kaj boljšega, če bom dlje časa vztrajala pri teku in me bo navdušil ;)
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 25. Apr. 2009 21:18

^^kje si ga pa kupila in koliko košta? sveda me zanima tudi ime izdelka oz. firma?
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 30. Apr. 2009 16:08

glemo na luft! tekat! :D
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 30. Apr. 2009 16:12

je bla kera na dmjevem teku?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Maj. 2009 8:38

Živjo

Mene pa zanima, če kdo teče na štadionu ŽAK ali pa SLOVAN? Čist tko rekreativno mislim.
Ne vem, ali je to sploh možno? Recimo popoldan od 15 do 20. ure? Tam nekje.... Da greš npr. za eno urco tečt in je to to?

Mislite, da je to možno? Hodi to kdo na takšen način? V okolici Lj je zdaj mal strahu zaradi medvedov :)

lp, m.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Maj. 2009 8:38

Živjo

Mene pa zanima, če kdo teče na štadionu ŽAK ali pa SLOVAN? Čist tko rekreativno mislim.
Ne vem, ali je to sploh možno? Recimo popoldan od 15 do 20. ure? Tam nekje.... Da greš npr. za eno urco tečt in je to to?

Mislite, da je to možno? Hodi to kdo na takšen način? V okolici Lj je zdaj mal strahu zaradi medvedov :)

lp, m.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Maj. 2009 8:39

Živjo

lp, m.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 03. Maj. 2009 13:38

Na Žaku se mi zdi, da je una stranska proga skoz odprta, tko da se pomoje tm da, če ne lih na glavnem. Na Slovanu se pa tut baje da.

Veselo tekaj :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lisicka89 » 04. Maj. 2009 21:43

Začela sem tekati pred meseci (čist amatersko) in zdaj sem vzela to malo bolj za res, pa me nekaj zanima. Sicer nimam neke kondicije, začela sem tekat počasi, naprej minuto, nato 2 minuti itd. Potem sem si kupla en x števec korakov (od Oriflame znižan na 7€ - tako pa poskust, če se bom navdušila bolj za tek pa bom kmalu zamenjala za kaj boljšega). Zdej me pa zanima al je boljše, da podaljšujem čas teka al hitrost teka? Bojim se namreč, da če bom hotela čimbolj izboljšati hitrost in mi parkrat ne bo uspelo, da bom obupala. Danes mi je prvič hitrost poslabšala v primerjavi s prejšnjimi teki. Sej vem, da je pomembno napredovanje - tudi, če je počasno, ampak, da vseeno nekako napreduješ... Hm kakšen nasvet zame od izkušenih tekačic mogoče? ;)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 05. Maj. 2009 7:50

Kolikor sem že kje prebrala je bolje dlje teči kot pa hitro teči. Vem da tud obstaja nek idealni pulz, ko se najbolj kurijo maščobe, številke pa ne bi vedla. Ti bodo punce povedale. :wink:
Uporabniški avatar
Gregor
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregor » 05. Maj. 2009 8:01

LanaMaxim napisal/-a:Kolikor sem že kje prebrala je bolje dlje teči kot pa hitro teči. Vem da tud obstaja nek idealni pulz, ko se najbolj kurijo maščobe, številke pa ne bi vedla. Ti bodo punce povedale. :wink:

Če še ne veste smo za vas pripravili prav poseben page ki je nemenjen samo teku. Sliši na ime Tečemo skupaj

Poleg vseh člankov, foruma, nasevtov strokovnjakov. Lahko vodiš tudi svoj tekaški dnevnik slediš tedenski vadbi imaš svoje tekaške frende itd itd...

Zlo fajn.. Evo še za pokušino članek o pulzu tako in drugače
;)
And now something completely different
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 05. Maj. 2009 8:02

men se zdi da je bolš da tečeš konstantno in počasi in tko pretečeš več, kot pa če neki šprintaš in te zmanjka po 1 minuti...razen če delaš na kondiciji, potem pospešuj svoj tempo :) če pa topiš maščobo je pa bolš počas ampak vztrajno.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov