Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ej, nimam pojma, po moje bol da uprašaš tm, kjer prodajajo mp3-je in te zadeve. Drgač pa okol vratu, za majčko, mene ni čist nč motil.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
Pa sej če laufaš še z dougimi rokaučki čez (zdej še ni za kratke), ga maš pač med dvema majčkama (tko sm mela js).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
jaz ga pa vedno v hlace dam, pol pa slusalke med 2 majici. saj tekaske pa vsaj mal novejse hlace majo vse tiste "zepke" prav za mp3 narjene
drugace pa ja. jaz sem tud samo 1x tekla v netekaski obutvi in sem potem se 2 dni komaj hodila
drugace pa ja. jaz sem tud samo 1x tekla v netekaski obutvi in sem potem se 2 dni komaj hodila
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
No jst nism neka velika ljubiteljica teka, sam sm vseen včeraj in danes kar precej pretekla (glede na to da mam kondicijo na nuli) in morm rečt, da se počutm fenomenalno! Morm si kupt boljše superge za laufat, pol pa gremo.. Tok je dobr občutk k nrdiš neki dobrga za svoje telo.. Upam, da ne bom obupala (lansko leto sm tut probala neki laufat, pa mi ni ratal). Držte pesti hehe
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
Aloha - Cosmopsiho
Če maš skos u glavi, da je ena zadeva dougočasna, pol je jasno, da ti ne more h srcu prirastet. K pa enkrat odmisliš "črne misli" in probaš, lahko ugotoviš, da u bistvu niti ni tok slabo. Seveda je lahko še slabš , ampak možnost, da te stvar pozitiuno presenet, vedno obstaja.
Men je biu tek vedno beda, čeprou sm bla kt športnica pouna kondicije, laufala use šolske teke in maratončke, ampak zmer z muko in brez volje. Lansko leto sm se po useh teh letih en dan odločla, na vrat na nos, da grem narest en krog, pa kar bo, bo. In sm zmagala . Nasledn dan sm že kupla supergice.
Je pa neprimerljivo lepš, bolj zanimivo in sploh ne dougočasno tekat u naravi (u primerjavi s fitnesom), kjer maš skos neki za gledat, poslušat, čekirat, skratka, men je prou fino in večinoma tistih 30-45 min hit mine.
Men je biu tek vedno beda, čeprou sm bla kt športnica pouna kondicije, laufala use šolske teke in maratončke, ampak zmer z muko in brez volje. Lansko leto sm se po useh teh letih en dan odločla, na vrat na nos, da grem narest en krog, pa kar bo, bo. In sm zmagala . Nasledn dan sm že kupla supergice.
Je pa neprimerljivo lepš, bolj zanimivo in sploh ne dougočasno tekat u naravi (u primerjavi s fitnesom), kjer maš skos neki za gledat, poslušat, čekirat, skratka, men je prou fino in večinoma tistih 30-45 min hit mine.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
zanimivo meni pa je glih na fitnesu neprimerljivo boljše...ni faktorjev zunanjega okolja (veter , glupi vozniki...), ni mi doglčas (ko tečem se vedno "dušim" zraven in edino o čem razmišljam je, koliko še imam pred sabo) in predvsem to, da me ne napiha, nazebe, ne prešvicam kot konj (pri teku se ful ful spotim, saj na stepperju alpa orbiju tudi recimo, samo pri teku se pa ful)...pa si ful želim teči, ampak enostavno mam ta "odpor" ko bom to premagala mi bo veliko lažje
Houd de wereld tegen
-
Aloha - Cosmopsiho
Hja, zato kr ni kondicija tko zlo "univerzalna", lahko je maš pr enmu športu ful, pr drugmu pa guzneš že nek u štartu.
Js sm tut na bajku vedno dost zdržala, lahko sm plavala eno uro u kosu, laufat pa nism mogla več k pet, deset minut.
Ampak pridš not, sigurno.
Js sm tut na bajku vedno dost zdržala, lahko sm plavala eno uro u kosu, laufat pa nism mogla več k pet, deset minut.
Ampak pridš not, sigurno.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
tek pa kolesarjenje pa res nista primerljiva no. pri teku si s celim telesom v pogonu in prenašaš svojo težo, na kolesu pa lepo sediš in vrtiš.
drgač pa jst sm tud ene 4 leta fitnes furala, postava se mi je definirala ampak kondicije pa nisem ne vem kok dobila. recimo v fitnesu sem lahko eno uro tekla na traku pa mi je zneslo, v naravi pa sem bila velik prej utrujena. tudi meni je bolj zanimivo v naravi in zdej ne prakticiram več fitnesa, ga pa mal pogrešam. verjetno bom še za kšn mesec vzela karto, ker se mi zdi da v fitnesu vseeno več naredim, je več motivacije ko vidiš ostale kako so pridni in mišičasti
drgač pa jst sm tud ene 4 leta fitnes furala, postava se mi je definirala ampak kondicije pa nisem ne vem kok dobila. recimo v fitnesu sem lahko eno uro tekla na traku pa mi je zneslo, v naravi pa sem bila velik prej utrujena. tudi meni je bolj zanimivo v naravi in zdej ne prakticiram več fitnesa, ga pa mal pogrešam. verjetno bom še za kšn mesec vzela karto, ker se mi zdi da v fitnesu vseeno več naredim, je več motivacije ko vidiš ostale kako so pridni in mišičasti
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Samo, če si nedeljski kolesar na 500 metrov.punkie_ napisal/-a:na kolesu pa lepo sediš in vrtiš.
Če greš na kakšno daljšo razdaljo, pa po možnosti v klanec, dela veliko skupin mišic. In se je ravno tako, kot pri teku, potrebno potruditi, da dosežeš cilj.
(Me prav zanima, s kakšno povprečno hitrostjo TI kolesariš.)
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
spermij, pri kolesarjenju delajo mišice popolnoma drugače. Samo gibanje je velik bolj izolirano, kot pri teku na primer. Kolesarska kondicija je nekaj povsem drugega kot pa tekaška. Ni nč čudnga če lahko kolesariš, tečeš pa težje. Jaz kombiniram oboje, že zato, da športam čimbolj raznoliko.
Je pa najbolj zabavno it na vzponček na kšno planino, poj pa en hud spust v dolino.
Je pa najbolj zabavno it na vzponček na kšno planino, poj pa en hud spust v dolino.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov