Tek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Apr. 2008 19:56

Ej, nimam pojma, po moje bol da uprašaš tm, kjer prodajajo mp3-je in te zadeve. Drgač pa okol vratu, za majčko, mene ni čist nč motil.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 17. Apr. 2008 19:58

^^ma če ga daš pod majško je cel mokr od pota... :?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Apr. 2008 20:08

Pa sej če laufaš še z dougimi rokaučki čez (zdej še ni za kratke), ga maš pač med dvema majčkama (tko sm mela js).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 17. Apr. 2008 20:14

jaz ga pa vedno v hlace dam, pol pa slusalke med 2 majici. saj tekaske pa vsaj mal novejse hlace majo vse tiste "zepke" prav za mp3 narjene :)
drugace pa ja. jaz sem tud samo 1x tekla v netekaski obutvi in sem potem se 2 dni komaj hodila :?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
NiNa87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a NiNa87 » 27. Apr. 2008 10:11

Punce (in fantje)!

Gremo tečt:D Dans je tak prekrasen dan - popoln za tek, a ni :wink:
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 27. Apr. 2008 12:20

uf, js sm dons že nardila 8kilometrov rolerjev... sem čist utrujena ;) popoldan me pa čaka še badminton :)
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 27. Apr. 2008 12:25

No jst nism neka velika ljubiteljica teka, sam sm vseen včeraj in danes kar precej pretekla (glede na to da mam kondicijo na nuli) in morm rečt, da se počutm fenomenalno! :D Morm si kupt boljše superge za laufat, pol pa gremo.. Tok je dobr občutk k nrdiš neki dobrga za svoje telo.. Upam, da ne bom obupala (lansko leto sm tut probala neki laufat, pa mi ni ratal). Držte pesti hehe :cool:
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 28. Apr. 2008 21:24

Vsa čast vsem, ki se vam da prakticirati tako dolgočasno dejavnost. :cool: :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Apr. 2008 21:35

Če maš skos u glavi, da je ena zadeva dougočasna, pol je jasno, da ti ne more h srcu prirastet. K pa enkrat odmisliš "črne misli" in probaš, lahko ugotoviš, da u bistvu niti ni tok slabo. Seveda je lahko še slabš :D , ampak možnost, da te stvar pozitiuno presenet, vedno obstaja.

Men je biu tek vedno beda, čeprou sm bla kt športnica pouna kondicije, laufala use šolske teke in maratončke, ampak zmer z muko in brez volje. Lansko leto sm se po useh teh letih en dan odločla, na vrat na nos, da grem narest en krog, pa kar bo, bo. In sm zmagala :) . Nasledn dan sm že kupla supergice.

Je pa neprimerljivo lepš, bolj zanimivo in sploh ne dougočasno tekat u naravi (u primerjavi s fitnesom), kjer maš skos neki za gledat, poslušat, čekirat, skratka, men je prou fino in večinoma tistih 30-45 min hit mine.
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 28. Apr. 2008 21:40

Ma ka pa vem...mi tud ni jasn, zakaj imam za kolesarjenje mnogo več kondicije, pa grem na bistveno večje razdalje. Pri teku sem po že 4 km že zadihan, pri kolesarjenju po 20 km še zmeraj ne...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 28. Apr. 2008 21:44

zanimivo :) meni pa je glih na fitnesu neprimerljivo boljše...ni faktorjev zunanjega okolja (veter :twisted: , glupi vozniki...), ni mi doglčas (ko tečem se vedno "dušim" zraven in edino o čem razmišljam je, koliko še imam pred sabo) in predvsem to, da me ne napiha, nazebe, ne prešvicam kot konj (pri teku se ful ful spotim, saj na stepperju alpa orbiju tudi recimo, samo pri teku se pa ful)...pa si ful želim teči, ampak enostavno mam ta "odpor" :( ko bom to premagala mi bo veliko lažje :wink:
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Apr. 2008 21:45

Hja, zato kr ni kondicija tko zlo "univerzalna", lahko je maš pr enmu športu ful, pr drugmu pa guzneš že nek u štartu.

Js sm tut na bajku vedno dost zdržala, lahko sm plavala eno uro u kosu, laufat pa nism mogla več k pet, deset minut.

Ampak pridš not, sigurno.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 30. Apr. 2008 21:39

tek pa kolesarjenje pa res nista primerljiva no. pri teku si s celim telesom v pogonu in prenašaš svojo težo, na kolesu pa lepo sediš in vrtiš.

drgač pa jst sm tud ene 4 leta fitnes furala, postava se mi je definirala ampak kondicije pa nisem ne vem kok dobila. recimo v fitnesu sem lahko eno uro tekla na traku pa mi je zneslo, v naravi pa sem bila velik prej utrujena. tudi meni je bolj zanimivo v naravi in zdej ne prakticiram več fitnesa, ga pa mal pogrešam. verjetno bom še za kšn mesec vzela karto, ker se mi zdi da v fitnesu vseeno več naredim, je več motivacije ko vidiš ostale kako so pridni in mišičasti :cool:
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 30. Apr. 2008 22:30

punkie_ napisal/-a:na kolesu pa lepo sediš in vrtiš.
Samo, če si nedeljski kolesar na 500 metrov.

Če greš na kakšno daljšo razdaljo, pa po možnosti v klanec, dela veliko skupin mišic. In se je ravno tako, kot pri teku, potrebno potruditi, da dosežeš cilj.
(Me prav zanima, s kakšno povprečno hitrostjo TI kolesariš.)
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 01. Maj. 2008 8:22

spermij, pri kolesarjenju delajo mišice popolnoma drugače. Samo gibanje je velik bolj izolirano, kot pri teku na primer. Kolesarska kondicija je nekaj povsem drugega kot pa tekaška. Ni nč čudnga če lahko kolesariš, tečeš pa težje. Jaz kombiniram oboje, že zato, da športam čimbolj raznoliko.

Je pa najbolj zabavno it na vzponček na kšno planino, poj pa en hud spust v dolino. :D

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov