Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
in ja..tudi jaz sem začela tekati..čeprav šele začenjam nabirati kondicijo, ampak nekje je treba začeti..upam da tokrat pa res ne bom obupala in bom vsaj 3× na teden šla teč
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Uf tudi jaz sem v nedeljo začela tečt in moram povedat, da se sedaj super počutim. Nikoli nisem marala teka ampak sedaj sem morala začet, ker imam 24.9. fizični test, kjer moram pretečt 1600m.
Mislite, da mi bo uspelo pridobiti toliko kondicije do takrat? Ali lahko tečem vsak dan? Sem slišala, da to ni vredu...
Mislite, da mi bo uspelo pridobiti toliko kondicije do takrat? Ali lahko tečem vsak dan? Sem slišala, da to ni vredu...
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Kaj narediti v takem slabem vremenu, kot je zadnje dneve?? Kdaj tecti, v dezju??? Neee!
Na sreco sem zadnji teden hodila tect zjutraj na tesce, ker se ni sel dez. Kaj pa narediti, ko bo dez? Ma ne bi rada spet vse skupaj pustila. Nocem se pa tudi prehladiti, god damn. Any ideas?
Na sreco sem zadnji teden hodila tect zjutraj na tesce, ker se ni sel dez. Kaj pa narediti, ko bo dez? Ma ne bi rada spet vse skupaj pustila. Nocem se pa tudi prehladiti, god damn. Any ideas?
You want me to be something I can never ever be.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Jaz sem bila pa zadnji teden prehlajena in nesem šla nič tečt, ker bi blo pomoje samo še slabše. Danes sem šla po 8 dneh če se ne motim in sem mislila da bom "umrla" po 25minutah teka. Čist sem bila zadihana ..In morm priznat, da sem prou jezna
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
majaoko napisal/-a:Jaz bi šla in tudi bom šla tečt tudi če bi deževalo
Kot je Amandine napisala, saj nismo iz sladkorja
Hehe, saj vem, da nismo iz sladkorja Ampak vseeno se bojim, da se bom prehladila. Bom se pac bolj na debelo oblekla, pa bo. Saj vem, da se lahko prehladim tudi zdaj, ko bo cedalje bolj mrzlo, ampak ko bo dez, bom mokra
Moram napisati, da priporocam jutranji tek na tesce. Zakon je. Sicer nimam toliko energije in komaj cakam, da minejo tiste minute teka, ampak imam toliko vec energije zaradi tega cez dan. Mislim, da se mi je celo apetit zmanjal in ne mislim toliko na hrano. Od zdaj naprej bom vedno tekla zjutraj, ce bo le moznost.
You want me to be something I can never ever be.
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
ko bom jaz šla enkrat tečt zjutri....to bo nad-dosežek!
grooozno, pa drugače se rada zbujam zgodaj in imam tak jump-start, ampak da bi šla pa tečt...oooo...oooo....dons sem spet zahinavila sama sebi ne morem, enostavno ne-morem!
kako se pripravite do tega?
grooozno, pa drugače se rada zbujam zgodaj in imam tak jump-start, ampak da bi šla pa tečt...oooo...oooo....dons sem spet zahinavila sama sebi ne morem, enostavno ne-morem!
kako se pripravite do tega?
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Za redni jutranji tek je res potrebna disciplina. Sam sem tekel redno zjutraj samo med služenjem vojaškega roka, vsako jutro ob 5.55 smo štartal, in pretekli kake 3 kilometre, vmes pa še telovadne vaje delali. Se navadiš.
Tekli smo v vsakem vremenu, tek je odpadel le pri zelo nizkih temperaturah od -5 naprej.
Doma pa redko tečem zjutraj...pa tudi če tečem je razdalja krajša kot ob večerih.
Tekli smo v vsakem vremenu, tek je odpadel le pri zelo nizkih temperaturah od -5 naprej.
Doma pa redko tečem zjutraj...pa tudi če tečem je razdalja krajša kot ob večerih.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
v soboto sm se pa prvič spravla tečt okol Brda (10 km) in sem prav ponosna, ker mi je uspel v enem kosu, ker je bla to zame do zdej deleč največja razdalja rabla sm pa 57 minut, kar sicer ni nek presežek, ampak glavn da je ratal
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov