Tek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 05. Sep. 2008 11:45

jst prvi dan ne grem, drugi dan pa kr grem, čeprov se še zmer počutm čist bedno...drugač mam ful močno menstruacijo pa res me boli trebuh pa vse, sam 2 dan teka mi kr paše, grem pač bolj počas, vzamem prej kakšn tablet pa gre
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 05. Sep. 2008 12:10

hja, tablet...jaz rabim en pok tamponov s sabo :D , ker mi v tistih 45min ali uri čist preveč ven useka... :tot:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 05. Sep. 2008 13:33

Ja, pravijo, da je gibanje dobro tudi med menstuacijo, saj naj bi omililo bolečino. Sam js prvi dan sigurno ne grem, sem vsa napihnjena in noge me velikokrat bolijo, tko, da pol pa že.
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 05. Sep. 2008 15:48

[quote="Amandine"]hja, tablet...jaz rabim en pok tamponov s sabo :D , ker mi v tistih 45min ali uri čist preveč ven useka... :tot:[/quote]

ah kje pr men tampon ne pride v poštev mam preveč močno, en velik vložk pa je :P
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 05. Sep. 2008 18:09

Mene pa nič ne moti. Grem pač z vložkom, bolečin itak nimam, mogoč mal težav povzroči napihnjen trebuh, pa mal manj moči mam, ampak gre. :) Sreča.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 05. Sep. 2008 19:16

polly-polly napisal/-a:Mene pa nič ne moti. Grem pač z vložkom, bolečin itak nimam, mogoč mal težav povzroči napihnjen trebuh, pa mal manj moči mam, ampak gre. :) Sreča.

Enako pri meni. Vcasih se bojim edino to, da bi mi med tekom fejst teklo, ampak na sreco se se to ni zgodilo.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Sep. 2008 20:18

Jst brez tablet prvi + drugi dan še stat ne morem, kaj šele, da bi se mogla spraut u pogon :? ... skp zlezem že pr prvem drevesu.

Men se tle po pst sploh več ne teče.
Sm se med krajšimi "dopustki" na naši (in sosedovi) obali navadla na tist razgiban teren uzponou in spustou, šteng, ramp, okrušenih skal, visokih trau in mehkih potk, razprostrtih brisač in valjajočih se kopalceu :D .
Tle mi je pa doukčas in se že doooouk ne morem več spraut.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 06. Sep. 2008 7:50

Aloha pa pejt na Golovec. Jat tja hodim med letom ko sem v LJ in maš gor ful potk in valovitga terena. Tut jst ne morem tečt pa ravni, lepi makadamski potki (kaj šele asfaltu), ker sem od doma (Gorenjska) navajena gozda, ozkih potk, korenin, lukenj, ... :)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 06. Sep. 2008 8:28

Jaz laufat tako ali tako hodim po občutku. Glede na to da mam KT niti nimam bolečin ampak se mi med menstruacijo načeloma nič ne da,ker ne uporabljam tamponov in je že tko vse bol svinjsko potem ne hodim še laufat in švicat zraven.

Včeraj sem šla pa za 40 minut izvajat kombinacijo teka in hitre hoje v klanc (mislm da je bil naklon ene 15-20%)....Kok je blo super! Edino za dol so pa fajn kolena ob laufu trpela. Se mi je pa ob tem predvsem očitno rit natrenirala,ker so ritne mišice edine,ki me danes bolijo.
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 06. Sep. 2008 12:02

jz med menstruacijo načeloma nimam tezav, da ne bi mogla tečt... predn dobim menstro me pa med tekm začne bolet trebuh, tok da morm počepnt za ene 3 minute, pol je pa dobr in sibam dalje:)

A katera teče 2X na dan? pa še to mi povejte..a tečete samo v poletnih mesecih, a tut na jesen/zimo? zj prihajajo hladni meseci, kar me ze mal skrbi, kako bo s tekom:( nevem koko se je najbolš napravt za tek kadr je zunj mrzz:(
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 06. Sep. 2008 13:24

čist prekmal, da bi govorila o topli oblekiii!!! :D
ampak dobro-ja, jaz tečem tudi pozimi in jeseni in spomladi...sicer nekaj časa rabim, da se navadim na hladen zrak, ampak je tudi fajn. problem je le to, da je tko kmal tema in potem brezpotja odpadejo, ker bi si gležne v trenutku zvila, pa medvede pohodila, pa se zaletavala v kake perverzneže :wink:
za oblečt je najbolj, da imaš te termo zadevščne, tanke ampak tople in da dihajo..pa da imaš ene par plasti, da se lahko postopoma slečeš...čeprav je potem bedno, da ti nekaj z riti dol opleta, ko si navežeš okrog pasu,ampak če ni druge....
meni najbolj ustreza termo majica, rokavi ali kratki rokavi, pa moj ljubi anorakec, ki diha čez...in seveda OBVEZNO kapo in rokavice(groza, sedim na 30°C in govorim o kapi in rokavicah!!)
tako.

danes grem probat tekat naokrog, čeprav me še vedno malo zvija in sem nekako brezvoljna zarad te menstre...courage!
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 06. Sep. 2008 15:31

Jaz ravno jeseni in pozimi tečem, ker poleti (saj letos) bolj kolesarim. Grem tut v snegu. Zimske teniske, windstoper pajkice, velur in zimsko švic perilo. Ok pa kapa in rokavice. :D
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 06. Sep. 2008 15:35

in muzika v ušesih!
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 07. Sep. 2008 20:41

no, smo prežvel ptujski maraton, 7km...blo je grozn, vsaj zame - taka vročina, soparn, asfalt, še posebi če tega nisi navajen, da skoz tečeš proti večeru k je kokrtolk normaln...ampak ok za prvič bo vredu :)...smo jamral vsi, sploh uni na 21ki, jih je kr dost odstopil na sredi teka, ker ni šlo...
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 09. Sep. 2008 12:56

Js sem včeraj prišla iz morja, pa danes grem malo na rekreacijo in mi je mal bed a bom lahko spet zdržala 2 kroga ali se mi bo ta teden poznal na kondiciji? No poročam pa ziher ;)
Sicer pa da malo pokomentiram js tudi ko mam prvi dan menstuacije ne hodim ker me preveč zvija si pa zamislit ne morem da bi mela vložek in tekla, se nebi preveč dobr počutla-se mi zdi...No ampak koer komu paše ane :)

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov