Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Js sm zacela zdj spet malo bolj redno tect... se mi pa ful pozna, odkar hodim u hribe, sm si ful utrdila misice (tam sele vidis kje si s kondicijo), in zato je tek precej lazji..prelaufam veliko vec, z manjso utrujenostjo in manj bolecinami..
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
nenanena napisal/-a:Meni se še kar zdi da če tečem, da se potem počutim boljše, kot pa če samo hodim. Sploh pa a je to slabo če se pokuri Mišični glikogen? Ja sem še začetnica nekje mesec pa pol že tečem, hitra hoja pa je tja in nazaj se pravi do lokacije kjer potem tečem...
Ne seveda ni narobe. Samo post je bil napisan v smislu, da tečeš zaradi izgube maščobe. In če ti je to edini cilj je bolje da pulz znižaš.
Sicer pa teči po občutku kot ti paše. In če se počutiš bolje ko tečeš je samo . Je pa res, da je za napredek in nabiranje kondicije najbolje, da držiš pulz tam okoli 150. Če tečeš na previsokem, sprva hitro napreduješ, potem pa se napredek ustavi. Zato je bolje, da tečeš na cca. 150 ter na temu pulzu s pridobivanjem kondicije povečuješ tempo teka in pa razdaljo. To je najbojlši način.
Ampak konec koncev teči kot ti paše in se najboje počutiš.
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Sj je bil ja napisan v smislu, da hočem izgubi maščobo, res jo hočem...No včeraj sem tekla in sem res šla počasi 144 je bil moj povprečni utrip...no vsaj vidla sem da gre in da se lahko tako teče, ker drugače sem se vedno gnala nekot naprej...Včeraj mi je energije ostalo še za en krog vendar je bilo pozno in po temi me je malo strah...danes grem prej in grem 2 kroga...če bo šlo...hvala ti z aodgovor.
-
_-_Just me_-_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
- Kraj: Tam nekje...XD
mene tudi tako boli.
mama mi je rekla da če me začne bolet pomeni da ne diham pravilno med tekom.
no, mislim da je to res, ker me ne boli več.
mama mi je rekla da če me začne bolet pomeni da ne diham pravilno med tekom.
no, mislim da je to res, ker me ne boli več.
-
_-_Just me_-_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
- Kraj: Tam nekje...XD
ja jaz tudi...
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
**Miška** napisal/-a:hey! mene pa zanima, kaj je najbolš nardit, če te med tekom začne bolet u trebuhu pod rebri(a gre to za trebusno prepono al kaj), uglavnm kaj lahko nardit da izgine ta bolečina??
Pri tem pomaga, da se ustaviš in iz sebe izdihneš ves zrak.
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
zdj tema mal zamrla...
a gre kakšna na ptujski mali maraton? jst sm se že prjavla na 7ko
a gre kakšna na ptujski mali maraton? jst sm se že prjavla na 7ko
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
zdele v nedeljo, evo link http://www.tkm-ptuj.si/index.php?option ... &Itemid=27
, pa predprijave so do jutr
, pa predprijave so do jutr
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
kako pa funkcionirate v dnevih, ko imate menstruacijo?glede teka, seveda(ne glede vsakodnevih stvari )
lahko tečete?-mislim predvsem na tiste prve dneve, ko je najhuje.jaz kljub veliki želji in že skoraj potrebi nekako ne morem..ker sem tko uničena, plus to da ob nenehnem poskakovanju(pri teku)samoše pospešiš vso zadevo...potem je pa štala....
lahko tečete?-mislim predvsem na tiste prve dneve, ko je najhuje.jaz kljub veliki želji in že skoraj potrebi nekako ne morem..ker sem tko uničena, plus to da ob nenehnem poskakovanju(pri teku)samoše pospešiš vso zadevo...potem je pa štala....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov