Tek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 06. Avg. 2008 13:41

Jaz bom tut tekel okoli jezera, sem že vplačal. :razz:
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 06. Avg. 2008 21:58

jst sm tud razmišljala da bi šla, sam ne vem no nekak mam filing da bo to sama gužva...mogoče na ljubljanski maraton 10 km za rekreativce, če bo dost kondicije do takrat :)...zdj sm na 5km, k jih pretečem v pol ure, v izi zaenkrat še
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a etny » 07. Avg. 2008 5:04

_ladybird_ napisal/-a:jst sm tud razmišljala da bi šla, sam ne vem no nekak mam filing da bo to sama gužva...mogoče na ljubljanski maraton 10 km za rekreativce, če bo dost kondicije do takrat :)...zdj sm na 5km, k jih pretečem v pol ure, v izi zaenkrat še

možno, da bo gužva ja...ampak cestica po kateri tek poteka je reletivno široka, tako, da mislim, da ne bo krize.
vsekakor pa ne bo tko k na dm teku, k je bil užaš.
k tm je blo pa res nemogoče tečt.
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 07. Avg. 2008 19:10

evo-bled,prijavljena!....pa tudi pripravljena! :)
Perchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Perchy » 07. Avg. 2008 21:29

jst sm šla na bled laufat nočno 10ko in je blo full dobr...full dobr vzdušje in organizacija in čisto drtugi filing, ker zvečer tečeš:-)....kar je malo moteče so tiste korenine dreves ponekod na potki
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 07. Avg. 2008 22:53

Od vsega športa, je to šport oziroma rekreacija k jo najbl sovražm. Rada igram odbojko, košarko, nogomet..... rada tut kolesarm pa rolam. Ampak teka pa ne maram. In men je bla v srednji pri telovadbi največja muka cooprja tečt, 600 metrov.... :?
Vse ostalo mi je pa ql.
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 08. Avg. 2008 10:41

Meni ja pa vedno bolj zakon tekat. Nekaj časa nazaj sem rekla da bom začela kolesarit, pa nisem mogla. Ful mi je blo težje, pa tudi manj časa sem zdržala. Tako da je res bolje kar pri teku ostat. Je pa tko... Danes sem šla recimo teči zjutraj in sem tekla 20min, in nato nisem mogla več nič(na tešče). Groza. Če pa se odpravim zvečer, zdaj k je vroče tam okoli 20h ali 21h, pa vedno tečem minimalno 50min in to brez problema. Sam je pa tko, da če tešeč zjutraj na tešče ti kuri več maščobe, kot zvečer, ampak kaj hočmo :)
Aja pa še eno vprašanje, kolk ve pretečete v pol ure? Oziroma, koliko časa rabte za 5km?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a etny » 08. Avg. 2008 10:43

za 5 km približno pol ure

to k praviš, da zjutraj težko tečeš...jst tud...zjutraj mi je obupno težko tečt, zvečer pa z lahkoto ... pač nism jutranji človk in očitn ti tud ne:)
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 08. Avg. 2008 10:51

Men je pa lih obratno. Zvečer se vlečem prou počas, čeprou sploh nisem jutranji človek.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a etny » 08. Avg. 2008 10:54

gemini napisal/-a:Men je pa lih obratno. Zvečer se vlečem prou počas, čeprou sploh nisem jutranji človek.

ja seveda, od človeka odvisn!
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 08. Avg. 2008 16:16

etny napisal/-a:za 5 km približno pol ure

to k praviš, da zjutraj težko tečeš...jst tud...zjutraj mi je obupno težko tečt, zvečer pa z lahkoto ... pač nism jutranji človk in očitn ti tud ne:)

no jst za 5km, 29 minut pa 30 sekund :P včer štopala hehe...bo treba mal razdaljo ovečat počas
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 10. Avg. 2008 17:02

_ladybird_ napisal/-a:
etny napisal/-a:za 5 km približno pol ure

no jst za 5km, 29 minut pa 30 sekund :P včer štopala hehe...bo treba mal razdaljo ovečat počas

no mi je odlegl k sm misnla da mam bolj počasn tempo in da ste vse že na pol profesionalke, pa sm se zdej potolažla :D na morju sm zdej vsak dan ob 7h tekla (ko začne sonce prbijat v glavo, je že prevroče), sm si najdla eno fajn pot mal po cesti mal po plaži - 4km, 19 minut (začela sm z 22 minutami pa potem 3x za minuto izboljšala)..prav fino je blo... zdej se pa mal spočijem, potem pa spet nadaljujem s pozno popoldanskim tekom doma..
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Avg. 2008 18:38

Js mam relatiuno hitr tempo (enak od začetka do konca), zato mi je najbol fino sama laufat, kr mi je muka (pre)počas se poganjat :D ...
S fantom se dobr uskladim, s parimi kolegi(cami) pa ni šlo.

Okol Bleda je super tura, ja, lih prou douga pa še mal razgibana, ampak ne za nočni lauf ... Sm se enkrat skor razbila čez neke korenince :? , kr določeni deli niso bli čist nč osvetleni.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a etny » 10. Avg. 2008 19:27

jst k tečem morm skoz pazit na višino pulza, ker mi velikrat nevarno naraste čeprov se kljub temu uredu počutm. pol morm pa čist počas tekat, skor se morm ustavt, k mi kr noče in noče padit...
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 10. Avg. 2008 20:45

Aloha napisal/-a:Js mam relatiuno hitr tempo (enak od začetka do konca), zato mi je najbol fino sama laufat, kr mi je muka (pre)počas se poganjat :D ...
S fantom se dobr uskladim, s parimi kolegi(cami) pa ni šlo.

Okol Bleda je super tura, ja, lih prou douga pa še mal razgibana, ampak ne za nočni lauf ... Sm se enkrat skor razbila čez neke korenince :? , kr določeni deli niso bli čist nč osvetleni.

no jst pa lih obratno, tečem bolj počas vsaj zdj še k sm po dolgem času spet začela tečt...pa sm šla z atijem zdj 6 km, pa mu je blo mučenje it tolk počas hehe...res je najbolš da greš sam, al pa z nekom k ma nekak pribl. isti tempo...jst gledam, da bi šla na ptujski maraton, k je 7. septembra in je 7 km...no to bom šla pod pogojem, da bom že kej hitrejša, nočm lih zadnja na cilj pridt :)

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov